خبر خوش برای شاتل داران!

EA Game

کاربر سایت
شرکت شاتل اعلام کرد :

بر اساس ارزیابی انجام شده میان کلیه ی شرکت ها و سازمان های کشور، شرکت شاتل موفق به دریافت تندیس دیموند و کسب رتبه برتر در بین تمامی شرکت های فناوری ارتباطات گشته است.

هیات داوران این انتخاب، متشکل از نمایندگان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزارت صنایع و معادن، وزارت بازرگانی، وزارت اقتصاد و دارایی، وزارت تعاون، وزارت نفت، وزارت جهاد کشاورزی، اتاق بازرگانی تهران، شورای هماهنگی مدیران عامل بانک های دولتی، موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی، شهردای تهران و ... بوده است. گفتنی ست، نفت ایرنول، یک و یک، کاله، بهروز، داروگر، لوازم خانگی پارس، بانک ملی ایران، بیمه ایران، روزنامه همشهری، بارز، گلبافت، پادیسان، باتری نیرو، زر ماکارون، انتشارات گاج و ***** سرکان برگزیدگان دیگر صنایع در ارزیابی انجام شده بوده اند.

این دستاورد در شرایطی حاصل گشته است که با مشکلات و موانع زیادی از جمله فراهم نبودن زیرساخت های مورد نیاز برای توسعه ی فعالیت ها، عدم همکاری شرکت های مخابراتی و ... مواجه بوده ایم. بی گمان، فراهم آوردن رضایت مشتریان و ارایه ی خدمات با بهترین کیفیت ممکن، همواره یکی از اصلی ترین اهداف شرکت شاتل محسوب می شود و تمام تلاش این مجموعه بر این است که به زودی بتواند خدماتی منطبق با استانداردهای جهانی در سراسر کشور ارایه کند.

بر این اساس و به پاس همراهی خوب و همیشگی شما مشتریان عزیز، 3 گیگ ترافیک رایگان در تاریخ 1 شهریور ماه به سرویس شما اضافه خواهد شد که مشتریان سرویس های ویژه (آرت) می توانند در شهریور ماه و مشتریان سرویس های اقتصادی (اکو) می توانند از آن در دوره ی جاری سرویس* خویش بهره گیرند. لازم به ذکر است این هدیه شامل شهرهای بندرعباس، بندرلنگه، بروجن، یاسوج و شهر کرد نخواهد بود.

با امید و آرزوی موفقیت های روزافزون
گروه شرکت های شاتل

من الان شاتل دارم اونم 2 تا سرویس........(روی 2 تا خط)>:d<
اصلا بدرد نمیخوره اول از همه که سرعت آپلود خیلی پایین و سرعت خیلی کم و زیاد میشه....b-)
بعضی وقتها معلوم نیست واسه چی سایت رپیدشیر رو باز نمیکنه و کلی مشکل دیگه....اون 3گیگ هم بخوره تو سرشون.....)x
شاید به شرکت ها خوب سرویس بدند ولی مثل همه ی شرکت ها در ایران مردم اصلا براشون ارزشی ندارند...b-)

نمیدونم شاید من adsl خوب ندیدم
ولی من سری اول که اومد adsl بگیرم به هر شرکتی درخواست دادم گفت پورت خالی ندارم واسه همین مجیور شدم از ماهانت بگیرم چشمتون روز بد نبینه :d پول 512 میدادم سرعت دانلود بین 16 و30 مانور میداد :d
پینگ هم که تعطیل بود
رفتم سراغ شاتل 128 گرفتم سرعت دانلودش خدایی رو 64 همیشه پینگشم هرچی هست از قبلی بهتره مثلا الان با یاهو 290 هست با گوگل هم اکنون 310 :d (فکر کنم زیاد خوب نیست ولی از قبلی بهتر اون میزد 999 :d)

بابا **** تو شاتل .
اینم شد شرکت ماه اول 128 گرفتم سرعتم 17 18 بود بعد شد 60 70 بعد حالا شده 14 15 اصلا معلوم نیست چه غلطی دارن می کنن . حیف تاپیکی که تو اسمش شاتل به کار رفته.

من اخر نفهمیدم شرکت شاتل اول شد یا شرکت صبانت؟؟#:-s یه تاپیک هست توی قسمت اینترنت که مشاهده میکنید شرکت صبانت موفق به رتبه اول شده حالا شاید توی قسمت دیگه نمیدونم چی شده ؟؟دیدید؟؟؟؟فقط چند نفر اومدند اینجا گفتند که شاتل کیفیت سرویس دهیش افتضاح هست؟؟گروه شرکت های شاتل میتونید به جای اون 3 گیگ که هدیه میخواهید بدید و توی بندر عباس و چند تا شهر دیگه که مهم ترینش بندر عباس هست اون 3 گیگ رو ندید به جاش لا اقل بیاید سرعت دانلود رو برای یک ماه بزارید روی 100 هم دانلود زیاد میشه و ترافیک زود تموم میشه و اینجوری به نفع شرکت هم هست میاند زود ترافیک میگیرند کلا ممنون میشم شما فقط یه نظر سنجی بگیرید و بگید چند درصد از کسایی که شاتل دارند راضی هستند؟؟

تو حرف نزن،پیشی میاد میخورتت جوجه:دی:دی
با اجازه
آقا تو چرا تو همه کارا وقت و بی وقت دخالت میکنی شورشو در اوردی انقد اسپم دادی که پستات زده رو 5000
اقایون یه سوال : پینگش در حالته معمول چنده ؟
میشه باهاش بازی کرد یا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or