خبر بزرگ Capcom برای PS3

Mil@D-777

کاربر سایت
برطبق صحبتهای Capcom Unity ، بلاگ سایت رسمی Capcom اعلام کرده که این هفته Capcom یک خبر خوب برای صاحبان PS3 خواهد داشت که آنها از شنیدن آن لذت خواهند برد .
Capcom Unity همچنین یک شمارش معکوس رو شروع کرده به نام "Prepare Yourself" (خودتان را آماده کنید ) .
این شمارش معکوس 2 روز است که به کار افتاده و الان 18 ساعت و 58 دقیقه از آن باقی مانده .
این خبر چه خواهد بود ؟

یهو دوباره نگن ressident evil 5 انحصاری شد ؟!! در جا سکته را زدم .
بازي(RE5) كه تو كنفرانس يه كنسولي/شركتي(مايكروسافت) نمايش داده بشه عمرآ نمياد براي اون كنسول كنسل بشه مگر بنا به دلايلي خاص.(مثلآ اون شركت يا كنسول ورشكست و قوزفيش! بشه...)
پس از نظر مولتي بودن RE5 خيالات تخت...

* من فكر كنم اين خبري كه كپكام ميخواد بده سركاري باشه... /:)

امیدوارم خبر بازسازی یکی از نسخه های RE که چند وقته شایعه شده رو تایید کنه ، بعد از یه مدت هم اگه مولتی پلتفرمش نکنه من میدونم و کپکام
167.gif

RE5 هم که لیدر پلتفورمش Xbox ـه و حتی پیشرفت کار نسخه Xbox از PS3 بیشتر بوده پس راحت و آسوده منتظرش باشیم !
یه جایی تو www.the-horror.com خوندم که شایعه شده نسخه سوم RE : Outbreak رو میخوان بزنن. بیشتر از 500 تا حدس میشه زد ! آخه کپکام اینقدر سری بازی داره که نمیشه فکرشو کرد کدومشه ! شایدم اصلا یه بازی جدید باشه !
البته multiple announcements هستش و فقط محدود به PS3 نمیشه ، احتمال اول من بازیهای جدید PS3 و تریلر جدید
16.gif
RE5 بعد از بدقولی تاکوچی تو TGS هستش.
اما حدسهایی که تو فرومای مختلف خوندم :
Dead Rising PS3
Dead Rising 2
Resident Evil ? Remake
اونیماشا جدید
Resident Evil 5 Trailer
Resident Evil UC : New Info
New PS3 Titles

آخرین ویرایش:
احتمال اینکه RE باشه خیلی کمه چون RE5 که برای X360 ,PS3 وResident Evil: Umbrella Chronicles برای WII بیشتر شایعه RE مربوط به PSP هستش این خبر CAPCOM هم اگه قرار ادامه بازی های دیگه رو بسازن میتونه ONIMUSHA 5 باشه.ولی به احتمال زیاد CAPCOM یه عنوان جدید و بزرگ رو میخواد شروع کنه.

احتمال همه چیز وجود داره به غیر از عنوان انحصاری واسه کنسولها...حالا هر کنسولی میخواد باشه.
دیگه گذشت دوران خوش زندگی...:)
پس انتظار سورپرایز نداشته باشین نهایتش میتونه یه عنوان آرکیدی چیزی باشه.

من میگن میخواین lost planet یا Dead rising که به احتمال زیاد lp رو واسه ps3 بزنن!;)
نه امین نمیتونه این بازی ها باشه چون این بازی ها برای X360 هست هیچ کدوم نمیتونن آتیش PS3 fan هارو خاموش کنه 100%انحصاری هستش وگرنه فرقی با قبل نمیکنه.

نه امین نمیتونه این بازی ها باشه چون این بازی ها برای X360 هست هیچ کدوم نمیتونن آتیش PS3 fan هارو خاموش کنه 100%انحصاری هستش وگرنه فرقی با قبل نمیکنه.
کپکام میخواد فقط دهن فن ها رو ببنده حالا میخوان راضی بشن با اینا یا نشن!
به نظر من که همینه حالا شایدم نباشه;)
بحث re5 هم صددرصد نیست پس احتمال داره بازی جدیدی باشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or