M Metal Gear کاربر سایت Sep 2, 2016 #1 . آخرین ویرایش: May 27, 2023 Reactions: FaRd!N, MaTrix PouYa, sadegh93 و 11 کاربر دیگر
Dante Never Cry The Awakening Dragon کاربر سایت Sep 2, 2016 #2 یحتمل باز میخوان سیوامون رو پاک کنند Spoiler: Nier خداییش جوری که توی Nier اینکار رو انجام دادن بینظیر بود Reactions: Kainé and Metal Gear
یحتمل باز میخوان سیوامون رو پاک کنند Spoiler: Nier خداییش جوری که توی Nier اینکار رو انجام دادن بینظیر بود
NoctisSasuke کاربر سایت Sep 2, 2016 #3 از اونجایی که جدیدا مد شده وقتی خبری از خبری از بازی که میخواد بیاد میاد (جملم خیلی سنگینه) میان میگن Neo version پس من گفتم پیش قدم بشم و بگم که منتظر نسخه Neoش باشین Reactions: sadegh93, tom71, Arima Kishou و 4 کاربر دیگر
از اونجایی که جدیدا مد شده وقتی خبری از خبری از بازی که میخواد بیاد میاد (جملم خیلی سنگینه) میان میگن Neo version پس من گفتم پیش قدم بشم و بگم که منتظر نسخه Neoش باشین
vayne solidor کاربر سایت Sep 3, 2016 #4 احتمالا ریمستر نسخه اول تایید میشه .شایدم بازی برای one هم اعلام بشه البته مورد اول محتمل تره
MaTrix PouYa ! The Berserker کاربر سایت Sep 4, 2016 #5 منم امیدوارم یه ریمستر از شماره اول تایید بشه خیلی دوست دارم تجربه ش کنم Reactions: NINJѦ