خبری در راه است، تیزر جدید سونی نمایانگر کدام بازی‌ـست؟

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
when-worlds-collide-sony-teaser.jpg

درود.

مدتی پیش شرکت سونی در E3 امسال هم به نشان دادن کنسول PlayStation 4 خود دست زد و هم عناوین جدیدی که قرار است برایش راهی شوند را نمایش داد. در همین راستا نیز این شرکت در صفحه فیس‌بــوک خود تیزری را منتشر کرد همگان را امیدوار به معرفی یک بازی جدید نمود. همانطور که در تصویر بالا شاهد هستید ما تصویر کسوف ماه را می‎بینیم که در بالای آن این جمله "وقتی دنیاها با هم برخورد می‌کنند" را شاهد هستیم.

این نوشته ما را به یاد Easter Egg بازی God of War: Ascension کار استودیو Santa Monica می‌‌اندازد. تیزر این Easter Egg جالب را شما می‌توانید در این لینک شاهد باشید.

شایان ذکر است گفته می‌شود این تیزر احتمال دارد نوید بازی Dust 514 باشد که بازی F2P برای PS3 است. هر چند هنزو مشخص نیست چیست ولی شایعات دیگر بیانگر عنوانی برای PS4 است.

کریتوس ـه نسل بعدی هوش از سر آدم میبره o:-) :d
ولی بعید می دونم به این زودی خبری از god of war بشنویـم:-<
بیش تر به یه عنوان علمی تخیلی میخوره یه چیزی تو مایه های جنگ دنیاهای اسپیلبرگ

ربطی به GOW نداره
چون شما به فونت نوشته هم توجه کنی با سری GOW فونتش فرق داره ..

احتمالا یه بازی علمی تخیلیه که نموها های موفق زیادی هم داشتن.

بعد کی میخواد بسازه؟
انتظار ندارید که اینسامنیاک بسازه؟:p
مثلا چرا انتظار نداشته باشیم بسازن؟ :d چون انحصاری برای MS میسازن؟ :d
البته خودشون گفتن دیگه بازیی از این سری نمیسازن :d ولی اگر منظور از پستتون،خط بالایی باشه که گفتم، من مطمئنم که اینا بازم انحصاری میسازن :d (رچت :-" مخصوصا اینکه انیمیشن ـش هم قراره بره روی پرده های سینما! حتما یه بازی ازش میسازن! :d )

---

در مورد این عکس،توی اون یکی تاپیک هم گفتم،ممکنه مربوط به پروژه ی بعدی سانتا باشه!!!

31497472727218017690.jpg

پیام مخفیی که توی GOW:A بود! :d

البته اصلا نمیخوام GOW باشه! ولی بیشتر از اون،نمیخوام هم شوتر باشه! مخصوصا از نوع اول شخصش! :d
خداکنه سانتا توی همین سبک بمونه! :-s

با دیدن جمله "وقتی دنیاها با هم برخورد می‌کنند" هر چی فکر عجیب غریب و تخیلی هست از ذهنم میگذره. جهان موازی؟ ارتباط با فرا زمینی ها؟ برخورد سیارات و آخر و الزمان؟ البته بیشتر حال میکنم چیزی تو مایه های جهان موازی و فرینج باشه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or