خبرهای جدید از Xbox LIVE

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Fratos

کاربر سایت
درود ب همه

گزارش شده از طرفه Gamedaily:
خبر اول اینکه کاربران Xboxlive از مرز 10 میلیون هم گذشت.
ماکروسافت با یه حرکت عالی قسمت Xbox Live Video Marketplace خود را پر بار تر از همیشه کرده با عقد قرار داد با Disney-ABC Television Group و Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc ( همون MGM )
تعداد زیادی Show و سریال و فیلم به این بخش اضافه نمود مانند:

Lost
Grey's Anatomy
Ugly Betty and Desperate Housewives
و .... .

MGM با قرار دادن سری فیلمها کلاسیک خود از جمله

Rocky series
Dances with Wolves
Terminator series
Silence of the Lambs
The Amityville Horror
Legally Blonde
Barbershop
Agent Cody Banks
Platoon
Rain Man
به جمع حامیان XBL پیوست.

تمام عناوین ذکر شده با کیفیت HD قابل دسترس و دانلود میباشد.

چه می کنه ماکرو.xbox =برنده ی سال2008 :cheesygri
4 فيلم و سريال به تنهايي نميتونه باعث بشه كه مايروسافت تو 2008 موفق بشه... ضمن اينكه اين فيلمها و سريالها هم مجاني نيستن!

4 فيلم و سريال به تنهايي نميتونه باعث بشه كه مايروسافت تو 2008 موفق بشه... ضمن اينكه اين فيلمها و سريالها هم مجاني نيستن!
:nospam:دوباره فنهای سونی اومدند که تاپیک را منحرف کنند :mad:
تا الان که بردیم بقیه اش هم انشاالله میبریم :laughing:
لطفا دیگه مطلب بی ربط ننویسید. من تا حالا به LIVE متصل نشدم میشه بگید دانلود این فیلمها چطوری است؟ یهنی باید پول بدیم؟:confused:

هم

لطفا دیگه مطلب بی ربط ننویسید. من تا حالا به LIVE متصل نشدم میشه بگید دانلود این فیلمها چطوری است؟ یهنی باید پول بدیم؟:confused:
البته از كسي نميخوام طرفداري كنم اما من تا حالا نديدم اقا سپهر فن بوي بازي در بياره
فن بوي هاي سوني از رو پستاشون ميشه راحت فهميد

شما خودت از همه فن بوی تر هستی!!! :mad:

-------------

من دیشب که رفتم لایو واقعا سرعت دانلودش خیلی مضخرف بود ( بی نهایت ) تو این ضمینه فکر کنم سونی خیلی بهتر از مایکروسافت هست! من 100 مگابایت رو در عرض 1 ساعت دانلود کردم ( با اینترنت 256KBPS ! )

پ.ن: دیشب 4000 پوینت تو LIVE خرج کردم :دی به گیمر پیکچرم نیگا کنید :دی!!!

من شنیده بودم که خیلی بیشتر از ایناست...
درست شنیدی علی جان چون این رقم فقط برای کاربرانی هست که از سریوس Gold استفاده میکنن.
دیگ به دیگ میگه روت سیاه... ;)
3
...خوریش به شما نیامده علی جون :cheesygri.
من دیشب که رفتم لایو واقعا سرعت دانلودش خیلی مضخرف بود ( بی نهایت ) تو این ضمینه فکر کنم سونی خیلی بهتر از مایکروسافت هست! من 100 مگابایت رو در عرض 1 ساعت دانلود کردم ( با اینترنت 256KBPS ! )
توی ترافیک شدید این تعطیلی با وجود بیشتر از 10 میلیون کاربر در XBOX LIVE میخواستی چیکار کنی!!. تو PSN هم که میبینی وضعش درسته به خاطره اینکه اون تو پرنده پر نمیزنه :cheesygri.
سپهر جان اگر یه نگاهی به لیست عناوین در www.xbox.com بندازی متوجه میشی که خیلی بیشتر از اون چیزی هست که شما فکرش رو میکنی. درضمن شما میخوای این نامهای بزرگ رو که همه گی HD هستن رو رایگان دانلود کنی!!!.

Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc ( همون MGM )
سونی دوباره مست کرده ؟! :cheesygri

خوب یهــو Sony Pictures هم بیاد content بده به XBL دیگه !!

==========================================

انصافا این Xbox Live Marketplace یه منبع غنی سرگرمی هست که متاسفانه همه ما ازش محرومیم... :(

درست شنیدی علی جان چون این رقم فقط برای کاربرانی هست که از سریوس Gold استفاده میکنن.
خیر، این 10 میلیون مربوط به کل ثبت نام کنندگان در لایو هست که هم شامل silver می شه و هم شامل gold.
لطفا دیگه مطلب بی ربط ننویسید. من تا حالا به LIVE متصل نشدم میشه بگید دانلود این فیلمها چطوری است؟ یهنی باید پول بدیم؟
هیچوقت هیچی مجانی نیست. شما برای تک تک این فیلم ها باید پول بدی.

البته یه توضیحی هم بدم هیچ کدام از این فیلم ها خریدنی نیستن و فقط برای rent هستند و بعد از اولین بار که اجرا می شوند تا 24 ساعت قابل استفاده هستند فقط.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or