خبرهای تازه ای برای Playstation در GDC 2014

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
playstation.jpg
درود.

Brian Silva مدیر توسعه روابط Playstation گفت که خبرهای خوبی را برای طرفداران در مراسم GDC امسال چه برای سازندگان و چه گیمرها خواهند داشت.
GDC شلوغ ترین هفته در سال برای گروه ما (قسمت توسعه روابط بین سازندگان) هست،من بیشتر از این دیگه نمیتونم چیزی بگم، ولی الان داریم روی خیلی چیزهای عالی کار میکنیم که هم سازندگان و هم گیمرها هیجان زده خواهند شد !
شاید میخواهند از پشتیبانی موتور گرافیکی Unity برای Playstation 4 بگویند یا شاید هم قصد معرفی بازی جدیدی را دارند، در هر صورت باید تا زمان اجرای مراسم صبر کرد.
مراسم GDC از 17ـم تا 21 ـم ماه مارس در شهر سانفرانسیسکو برگزار خواهد شد.
source

تنها خبری که می تونه منو به وَجد بیاره، خبر تائید شدن ساخت CRASH توسط شرکت ND هست! ;)

من دوست دارم Crash رو ببینم ولی چیزی که ما از این بازی میشناسیم مال دو دهه قبله،هممون بچه 5-8 ساله بودیم(حداقل من یکی) من سر این قضیه هروفت سعی میکنم یه Crash توی این نسل فرض کنم برای خودم مغزم از کار می ایسته! اینکه چجوری این بازی رو میخوان به نسل جدید بیارن جالبترین چیز خواهد بود بدون شک، آیا جدی تر و خشنتر میکنن بازی رو؟ یا اینکه مثل Mario های نینتندو یه بازی نیمه بچه گونه درست میکنن؟؟؟؟

اگر The Last Guardian هم یه اطلاعاتی ازش بدن خیلی خوب میشه، چون همیشه استاد فامیتو ادا در مراسم GDC حضور داشته و خبر هایی داده !
حالا اگر امسال هم بخواد در مورد TLG یه اطلاعاتی هرچند کوچک بده و طرفداران رو خوشحال کنه نور علی نور میشه ..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or