آخرین ویرایش:
ببخشید این مطلب رو از کجا آوردین ؟! کارگردان فیلم که هنوز معلوم نیست و به احتمال 99% پیتر جکسون هم نخواهد بود و احتمالآ ایشون یکی از دست اندرکاران فیلم هست نه کارگردان. فیلمی هم که هنوز هیچی ازش معلوم نیست ( نه بازیگر نه کارگردان نه ... ) و فیلمبرداریش شروع نشده , 1 سال دیگه نمیاد.
فعلآ که توی IMDb اسم کارگردان اینه : Neill Blomkamp ولی شاید تغییر بکنه.
صد در صد:biggrin1:به احتمال 99% پیتر جکسون هم نخواهد بود
اتفاقا فیلمی که کارگردانش تا حالا فقط تیزر تبلیغاتی ساخته و احتمالا کل هزینه فقط حدود 160 میلیون دلار خواهد بود(اونم واسه این پروژه)همون چشم بسته باشی بهتره!فيلمي كه كارگردانش بخواد Peter Jackson بايد چشم بسته نگاه كرد .
هنوز مرحله پیش تولیده.20th Century Fox اعلام کرد که فیلم به مراحل اجرایی کار رسیده است
صد در صد:biggrin1:
اتفاقا فیلمی که کارگردانش تا حالا فقط تیزر تبلیغاتی ساخته و احتمالا کل هزینه فقط حدود 160 میلیون دلار خواهد بود(اونم واسه این پروژه)همون چشم بسته باشی بهتره!
ميشه بگيد كدوم تيم ؟ يعني تيمي كه كارگردانش هنوز در حالت ابهام هست .ولي بنظر من هم به احتمال زياد همين پيتر جكسون كارگردان فيلم خواهد بود .کلا خیلی فیلم پر امیدی نیست،اولا خرجی که واسه فیلم میکنن خیلی کمه نسبت به پروژه،دوما هم تیمی که دارن کار میکنن اصلا تیم خفنی نیست،پیتر جکسون هم احتمالا نهایتا Assistant Producer خواهد بود.البته شایدم این کارگردانه خوب کار کنه.در مورد داستانم که الاعی ندارم ولی فکر نکنم هیلو داستانش اونقدری باشه که بشه سناریوی خوبی ازش در آورد.در ضمن احتمالا Weta هم جلو ویژه این فیلمو کار نخواهد کرد.
اتفاقا رقمی هستش که اخیرا بعد از اینکه اعلام شد بالاخره یه استودیو رو فیلم کار میکنه اعلام شد.دلیلشم پایین میگم.160 ميليون دالار يه رقمي بود كه خيلي وقت ها پيش اعلام شده بود
اصلا مایکروسافت کاره ای نیست که بخواد رقم بده!هزینه بر عهده استودیوئه.مایکروسافت اعلام کرد که علاوه بر حق امتیاز(که اونم خیلی گرون نیداد گویا)از فروش هم سهم میخواد(فروش نه سود)پس هیچ استودیوی ابلهی پیدا نمیشه که 250-300 تا خرج فیلم کنه اخرشم که فیلم فروخت بیاد یه چیزیم تقدیم MS کنه.چون چیزی تهش نمیمونه.احتمالا مایکروسافت بعدشم میگه که فیلمو بذاریم رو لایو بدیم دست ملت!مايكروسافت شركتي نيست كه نتونه بيشتر از اين رقم ها نده !!
چرا؟!پیتر جکسون اجرت خودشو میگیره کاریم نداره!پيتر جكسون هم وقتي ميبينه هزينه ساخت اين فيلم كمه خودش را كنار ميكشه
این فیلم فیلم پیتر جکسون به حساب نمیاد،و همچنین پیتر جکسون جز ارباب حلقه ها و کینگ کونگ بازم فیلم ساخته!چرا كه همه فيلمهاي پيتر جكسون پرهزينه بوده .
اولا که جکسون اونقدرهام اسطوره نیست!دوما هم که جکسون تا اینجا توی این پروژه بیشتر نقش یه مدل رو داشته!بالاخره وقتي اينقدر نام از اين شخصيت پيتر جكسون وسط كشيده ميشه حتما يه خبرهايي هست
What a Conclusion:biggrin1:اگه مايكرو هزينه ساخت را زياد كنه مطمئن باش كارگردان فيلم كسي نخواهد بود جزء پيتر جكسون.
کارگردان چیش در جالت ابهام هست!بلومکمپ رسما اعلام شد!ميشه بگيد كدوم تيم ؟ يعني تيمي كه كارگردانش هنوز در حالت ابهام هست
به دفعات کاملا واضح اعلام شده که جکسون کارگردان این پروژه نخواهد بود.ولي بنظر من هم به احتمال زياد همين پيتر جكسون كارگردان فيلم خواهد بود .
اگه دو برابر تمام افرادی که Halo رو بازی کردن برن تو سینماها فیلمو ببینن بازم فیلم مثل یک شوخی خواهد بود!یه جوری میگی Halo مثل اینکه چه خبره!چرا كه اسم اين فيلم را halo يدك ميكشه !
جوابشو بالا دادم.واسه اینکه روشن شی حتی اگه 5 برابر هم برن ببینن فروشش نهایتا خوب شه نه بیشتر.اسمي كه هر كسي را ميتونه وادار كنه تا اين فيلم را ببين
آره شنیدم داستان تایتانیک رو تو همه روزنامه ها جاپ کرده بودن!فيلمي كه داستانش شناخته شده هست بيشتر ميتونه ادم را جذب اين كنه
عول نرم افزاری تو نرم افزار غوله.شركتي مثل مايكروسافت كه غول نرم افزاري دنياست
برای ساختش که نه ولی خوب تبلیغ چرا!مثلا تو سیستم عاملش هر 30 ثانیه یه پاپ آپ واشه بنویسه برین فیلم هیلو رو ببینین.در خيلي از جهات ميتونه براي ساخت يك فيلم بسيار كمك ساز بشه !
اتفاقا رقمی هستش که اخیرا بعد از اینکه اعلام شد بالاخره یه استودیو رو فیلم کار میکنه اعلام شد.دلیلشم پایین میگم.
اصلا مایکروسافت کاره ای نیست که بخواد رقم بده!هزینه بر عهده استودیوئه.مایکروسافت اعلام کرد که علاوه بر حق امتیاز(که اونم خیلی گرون نیداد گویا)از فروش هم سهم میخواد(فروش نه سود)پس هیچ استودیوی ابلهی پیدا نمیشه که 250-300 تا خرج فیلم کنه اخرشم که فیلم فروخت بیاد یه چیزیم تقدیم MS کنه.چون چیزی تهش نمیمونه.احتمالا مایکروسافت بعدشم میگه که فیلمو بذاریم رو لایو بدیم دست ملت!
مگه الكي !! بايد فيلم يه هزينه اي داشته باشه تا با اين هزينه بتونن يه سود درست حسابي بكنن و با حساب كتاب هم بتونن براي كارگردان فيلم هم يه پولي پرداخت كنن . وقتي اين هزينه سود زيادي نداشت نه ميتونن كارگردان درست حسابي داشته باشه و اگه هم داشته باشه كارگردان به اينطور پولها راضي مخواهد بود . پس در يك كلام ميكشه كنار !!چرا؟!پیتر جکسون اجرت خودشو میگیره کاریم نداره!
زياد در مورد كارگردان اين فيلم مطمئن نباش و ولي در مورد اين اره پيتر جكسون بعد اين دو فيلمي كه گفتي فكر كنم فيلم كشتي تايتانيك را هم ساخته بود .این فیلم فیلم پیتر جکسون به حساب نمیاد،و همچنین پیتر جکسون جز ارباب حلقه ها و کینگ کونگ بازم فیلم ساخته!
اولا که جکسون اونقدرهام اسطوره نیست!دوما هم که جکسون تا اینجا توی این پروژه بیشتر نقش یه مدل رو داشته!
:laughing:What a Conclusion:biggrin1:
منبع ميخوام . پس چرا هنوز شايعات در مورد پيتر جكسون تمومي نداره مثل اين تاپيك .کارگردان چیش در جالت ابهام هست!بلومکمپ رسما اعلام شد!
از اين رد كني ها تو اين دنياي خاكي زياد ميشه كه يدفعه برعكسش را همه ميبينن!!به دفعات کاملا واضح اعلام شده که جکسون کارگردان این پروژه نخواهد بود.
حداقل نام نشان و بازي اين فيلم براي تبليغات كافي و طرفدارهاش كه بيشتر ميتونه از فيلمي كه هيچ نام و نشاني ازش نبوده فروشش را تضمين كنه .اگه دو برابر تمام افرادی که Halo رو بازی کردن برن تو سینماها فیلمو ببینن بازم فیلم مثل یک شوخی خواهد بود!یه جوری میگی Halo مثل اینکه چه خبره!
براي اينكه شما هم بهتر روشن شيد !! فروش يك فيلم را يك فقط يك بازي تضمين نميكنه و ربطي به تعداد طرفدارش نداره بكه منظور من اينه كه يه اسمي كه شهرت جهاني داره بيشتر ميتونه به فروش يك فيلم كمك كنه تا بقيه !! اين يك حرف منطقي هست كه دارم ميزنم .جوابشو بالا دادم.واسه اینکه روشن شی حتی اگه 5 برابر هم برن ببینن فروشش نهایتا خوب شه نه بیشتر.
آره شنیدم داستان تایتانیک رو تو همه روزنامه ها جاپ کرده بودن!
عول نرم افزاری تو نرم افزار غوله.
برای ساختش که نه ولی خوب تبلیغ چرا!مثلا تو سیستم عاملش هر 30 ثانیه یه پاپ آپ واشه بنویسه برین فیلم هیلو رو ببینین.
نه حالشو دارم نه حوصلشو،میخوای برو بگرد میخوای هم فکر کنم بودجه P&A اش بالای 600 تاس.ميتونين اين رقمي كه اخيرار اعلام شد را يه منبع بدين تا تاريخش را ببينيم ايا ميشه به اين تاريخ اطمينان كرد .
واقعا داریم لذت میبریم!!چه ربطی داره؟!!من الان یه داستان مینویسم،بعد به استودیوها میگم بیاید اینو فیلم کنید،هنوز استودیویی معلوم نیست،پس من کاره ایم؟!تا اونجا كه من ميدونم وقتي كه اين فيلم حتي ميخواست ساخته بشه حتي استديويي كه ميخواست اين فيلم را بسازه معلوم نبود . پس حتما ميكرو يكاره اي بوده .
یعنی واقعا درکش سخته که وقتی رسما اعلام شده کارگردان بلومکمپ خواهد بود بازم میگی مطمئن نباش؟!!زياد در مورد كارگردان اين فيلم مطمئن نباش
ببخشید جناب رو صورتتون جای ماتیکه!او مای گاد!!!:laughing::laughing::laughing::laughing:ولي در مورد اين اره پيتر جكسون بعد اين دو فيلمي كه گفتي فكر كنم فيلم كشتي تايتانيك را هم ساخته بود .
:laughing:معنی اسطوره سینمایی رو هم بلد نبودیم که شما یادمون دادی!!شايد به نظر تو اسطوره نباشه ولي در حقيقت يه اسطوره هست
واقعا بعد از باخت منچستر آدم شاد میشه!الان چیرمن های فاکس دارن این تاپیکو میخونن!تو اومدی گفتی کارگردان پیتر جکسونه منم دارم میگم نه،این شد شایعه؟!!!والا من یک سالی میشه که تو هیچ سایت و فروم سینمایی ای ندیدم که بگن جکسون قراره کارگردان بشه.Google it.منبع ميخوام . پس چرا هنوز شايعات در مورد پيتر جكسون تمومي نداره مثل اين تاپيك .
الان بچه ها خیلی آدما رو میشناسن،مگه هر کی بچه بشناسه شد اسطوره؟!الانم فكر كنم تنها كارگرداني باشه كه يك بچه هم ميشناسه اسمش را .
پیتر جکسون مانکن نیست ولی بهش میگن که تو بیا به عنوان تبلیغ برای این فیلم عمل کن.دوما مگه پيتر جكسون مانكن دكوري كه تو اين فيلم نقش مدل را داشته باشه ؟!!
آره اتفاقا یه صورت رسمی اعلام شد که پیتر جکسون کارگردان این پروژه خواهد بود.خوبه؟!از اين رد كني ها تو اين دنياي خاكي زياد ميشه كه يدفعه برعكسش را همه ميبينن!!
الان هر ننهقمری فیلم بسازه دیگه یک میلیون نفر تو امریکا میبیننش!1 ميليون پيش فروش كنه
BS.حداقل نام نشان و بازي اين فيلم براي تبليغات كافي و طرفدارهاش كه بيشتر ميتونه از فيلمي كه هيچ نام و نشاني ازش نبوده فروشش را تضمين كنه .
هری پاتر به اون عظمتش 100 تا از POTC3 که داستانش Original کمتر فروخته.حالا هیلو که فقط گیمرا میشناسنش قراره بیاد و بترکونه آره؟!براي اينكه شما هم بهتر روشن شيد !! فروش يك فيلم را يك فقط يك بازي تضمين نميكنه و ربطي به تعداد طرفدارش نداره بكه منظور من اينه كه يه اسمي كه شهرت جهاني داره بيشتر ميتونه به فروش يك فيلم كمك كنه تا بقيه !! اين يك حرف منطقي هست كه دارم ميزنم .
چه جالب!!اگه ممكنه تو يه چيزي كه اطلاع نداري نظر نده
یک کشف مهم!داستان تايتانيك يك حقيقت هست
متاسفانه مادربزرگ من سال 1912 در قید حیات نبودن!براي اطلاعات بيشتر ميتوني از مادربزرگتم بپرسي !
آره اصلا معروف بود که یه جکی بود و یه رزی بود و این فقیر بود و اینا!کلی هم کتاب راجه به این نوشتن:laughing::laughing:اصلا مگه پیتر جکسون بلده داستان بنویسه که واسه این فیلم داستان بنویسه؟!:laughing::laughing:فيلم تايتانيك به قدري قبل از حتي ساخته شدن اين فيلم شهرت داشت كه هركسي را ميتونه وادار به ديدن اين فيلم كنه .