خبرهايي از Hitman 5 !

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
MV5BMjIzMjE2NDYxNl5BMl5BanBnXkFtZTcwNDE5MDIzMQ@@._V1._SX450_SY299_.jpg

"وقت حفاري گذشته فرا رسيده است"-Agent 47 (Hitman: Silent Assassin)

به تازگي David Bateson صداگذار فرشته مرگ، Agent 47 در مصاحبه اي حرف جالبي زده است. همچنين وي براي نسخه پنجم از بازي كنار گذاشته شده.

وقتي از وي در مورد كار روي نسخه پنجم Hitman سوال شد وي در جواب مي گويد:" در مورد نسخه پنجم من قراردادي بسته ام كه هيچ چيزي نگويم. تاخيرهايي بوده ولي اگر Artwork چيزي است كه مي توانم در موردشان بگويم پس خودتان حسابي آماده كنيد"

او در ادامه مي گويد:" در تمام سال هايي كه روي Hitman كار كرده ام خيلي خرسند بوده ام كه خودم را وقف سري Hitman بكنم"

" من از اين همه فداكاري و حمايت از بازي شكر گذار هستم و با وجود مشكلات زياد ساخت Hitman 5 من IO رو به خاطر فشاري كه در حين ساخت بازي داشته سرزنش نمي كنم."

شايعاتي وجود دارد مبني بر اين كه بازي در كريسمس سال 2011 عرضه خواهد شد.

آخرین ویرایش:
پس از پايان ساخت Hitman: Blood Money شايعات زيادي مبني بر اين بود كه IO روي Hitman 5 كار ميكنه. با تاييد Kane & Lynch: Dead Men بسياري از كنار گذشتن Hitman صحبت كردند، ولي بازهم شايعاتي به وجود آمد كه Hitman 5 در كنار K&L در دست ساخت هست و واقعا هم مثل اين كه اين طور بوده. در واقع دو K&L يك بازي براي Marketing مخارج Hitman هست. جالب اينجا هست كه بسياري از Cast & Crew سري Hitman روي سري K&L كار نكردند. اين در حالي هست كه اين افراد نه اخراج شده اند و نه به جاي ديگه نقل مكان كردند. پس ميشه نتيجه گرفت IO چند سالي هست كه روي Hitman كار ميكنه. اميدوارم اين وسواس IO بازگشت خيره كننده بر فرشته مرگ باشه.

هر وقت اسم هیتمن رو میشنوم مو به تنم سیخ میشه.
خوش تیپ کچل (کچل مو فرفری):d، بسیاربا ابهت و در واقع به نظر من تنهای بازی Stealth هست که طعم واقعی یه قاتل خاموش رو می چشی.
جااااااااااااااااااااااااااااااااااااان.:d

:xیعنی کچله من میاد دوباره ؟!
یعنی چجوری مگه نمرده ؟یه نفر دیگرو میزارن جاش؟
جیگر هیتمن تو قسمت چهارم نمرد.
موقعی که رو تابوت بود می تونستی پشت سر هم دکمه W رو فشار بدی تا مامور 47 دوباره زنده بشه و اونوقت می تونستی پایان اصلی بازیرو ببینی!!!!

:xیعنی کچله من میاد دوباره ؟!
یعنی چجوری مگه نمرده ؟یه نفر دیگرو میزارن جاش؟

اگه یادت باشه وقتی 47 روی تابوته خود دایانا میاد خودش رو به تابوت نزدیک میکنه. اونجا دایانا یه کاری میکنه :دی که باعث میشه 47 دوباره به هوش بیاد.

47 یکی از عجیبت ترین شخصیت هایی هست که تو کل عمرم دیدم. هیپوتالاموس این فرد فکر کنم مشکلی داره :دی

يعني اگه ok بشه من يه سكته زدم و برگشتم :دي
خيلي دوست دارم اين شخصيت رو ميري 100 نفر رو مي كشي اخر كار همچين بر ميگردي انگار كه نه انگار هيچكاري نكرد...) !!!

پایان 4 هیچ وقت یادم نمیره
آخر 4:
وقتی از رو تابوت بلند میشی دوباره همرو میکشی و اون نفر اصلی رو هم که رو ویلچر بود رو میکشی و بعدش دوباره برای ماموریت میری تو یه اتاق که با یه چینی ملاقات میکنی.
اگه دوباره مثل 4 باشه بهترین بازی سال رو میتونه به خودش اختصاص بده.

هر بار که خبری از Hitman میشه بسی شاد میگردم.
IO امیدوارم گندی که با Kane & Lynch Dead Men بالا آورد و سر Hitman تکرار نکنه هر چند با توجه به کارنامه اش میشه حدس زد میترکونه . . . .

این بازی همون ساخته نشه بهتره ( کچل بی مصرف ):d
به نظرم شاهد گندی کاری دیگری خواهیم بود

به بازی محبوب من توهین کردی؟!!)x:d به خوشکل بی موی من توهین کردی ؟یکی بیاد من رو بگیره!:d
من با blood money زندگی کردم!

IO امیدوارم گندی که با Kane & Lynch Dead Men بالا آورد و سر Hitman تکرار نکنه
نقل قول آقا حمید:
پس از پايان ساخت Hitman: Blood Money شايعات زيادي مبني بر اين بود كه IO روي Hitman 5 كار ميكنه. با تاييد Kane & Lynch: Dead Men بسياري از كنار گذشتن Hitman صحبت كردند، ولي بازهم شايعاتي به وجود آمد كه Hitman 5 در كنار K&L در دست ساخت هست و واقعا هم مثل اين كه اين طور بوده. در واقع دو K&L يك بازي براي Marketing مخارج Hitman هست. جالب اينجا هست كه بسياري از Cast & Crew سري Hitman روي سري K&L كار نكردند. اين در حالي هست كه اين افراد نه اخراج شده اند و نه به جاي ديگه نقل مكان كردند. پس ميشه نتيجه گرفت IO چند سالي هست كه روي Hitman كار ميكنه. اميدوارم اين وسواس IO بازگشت خيره كننده بر فرشته مرگ باشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or