خالق Journey : خاطرات چیزهای با ارزشی در کل عمر و زندگی ما هستند

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
Jenova Chen خالق بازی سیاحت(سفر) : Journey و از بنیانگذاران استودیوی thatgamecompany در طی کنفرانسی به نام Gaming Insiders در سانفرانسیسکو گفت که میخواهد چگونه احساسات رو نشان بدهد و تشویق کند و برای گیمرها راه های جدیدی را کشف کند تا آنها بتوانند چیزهای جدیدی را حس کنند.
journey_ps3.0_cinema_720.0.jpg
"ما فقط نمیخواهیم بازی مطلق(خالی از احساسات)بسازیم،او گفت:ما خاطراتی رو میسازیم که در کل عمر بسیار ارزشمند هستند."
ایشان گفتند که بازی ها در کل خودشون رو در کل به احساساتی کم و به اندازه کم محدود کرده اند "مثلا بازی های اکشن خودشون رو به قدرتمند بودن(حس)وقف کرده اند و هیچ حسی جز این در بازی نیست."او گفت:"این خیلی مهمه که گیمرهای نوجوان افرادی باشند که طوری حس کنن که انگار اونا آزاد هستن"
این یک قسمت خیلی کوچک از احساسات بسیار بزرگ انسانی است و باید این گسترش پیدا کند.
او میخواهد که تیم اش ، استودیوی thatgamecompany بیشتر روی "تحقیق و توسعه" کار کنند و راه های جدیدی را برای گیمرها باز کنند نه اینکه مثلا انها فقط بشینن پای بازی و فقط به فکر رقابت و حس انتقام جویی باشند.دستاورها هم بیشتر صلح آمیز و آرام هستند(بازی های بدون چاشنی اکشن و خشن و در کل بازی های این دوره)عناوینی نظیر Flower و Flow و بازی Journey .
نه اینطور که ما بخواهیم بگوییم مردم چه عناوینی را بازی کنند و چه میخواهند.او گفت:"شما باید سعی کنید ببینین آنها چه میخواهند،این روش کاری من در ساخت بازی هایم است ، بازی Flower در مورد طبیعت و رشد دادن است،من به بازی ها نگاه میکنم و همچنین آنها استرس زا هستند.مردم میگویند که ما بازی های بزرگی میخواهیم اما چیزی که آنها [نیاز] دارن عناوینی آرامش بخش و هارمونی است.
"ما میخواهیم بازی های بسازیم که اصلا شما تا حالا همچین حسی را در بازی های دیگه نداشته اید ، پیدا کردن احساسات جدیدی که در گذشته امکان پذیر نبوده است"
به نظر من هم واقعا وجود همچین بازی هایی در این صنعت بزرگ گیم واقعا واجبه ، البته نظر شما هم مهمه؟
منبع

- - -ویرایش - - -

من خودم شخصا این بازی برام یه تجربه دیگه ای از بازی بود:bighug:موسیقی متن زیبا و داستانی مبهم و در عین حال زیبا و ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or