خالق مس افکت استودیو جدید تاسیس کرد

چقدر من از این خبر خوشحال شدم. توی توییتر هم که این خبر رو منتشر کرده برای معرفی استودیوش این نوشته
Today we are announcing a new independent videogame company built to unleash the creative freedom of developers - bringing innovation and artistry to players through an all-new IP.
که احساس میکنم یجورایی به ea هم تیکه انداخته. بهرحال واقعا امیدوارم موفق بشن و خیلی منتظر ببینم new ip شون قراره چجوری باشه.

View attachment 214875

کیسی هادسن خالق سری مس افکت که اخیرا از استودیو بایوور جدا شده ، خبر از تاسیس استودیو مستقل خود با نام Humanoid studios را به اشتراک گذاشت.​
ایشون قبلا روی بازی های: Star Wars: Knights of the Old Republic و Jade Empire و ۳ مس افکت و anthem کار کردن

که دسامبر ۲۰۲۰ از بایور جداشدن...و استودیو humanoid studios رو در کانادا تاسیس کردن. طبق لیست مشاغل شرکت...گمان میشود که بازی بعدی رو با انریل انجین میسازن (احتما اینکه ورژن انریل ۵ باشه هست)..ول کلا خیلی زوده واسه این بحثها...شرکت تازه کارشو شروع کرده

تو آگهی های شغلی استودیو نوشتن که بازی قراره توی یه یونیورس Sci-fi جدید باشه
Humanoid Careers
image_2022-01-27_173612.png
همچنین افرادی رو قصد دارن جذب کنن که قبلا روی یه پروژه Sci-fi مثل سریال یا بازی کار کردن
:-bd:-bd

آخرین ویرایش:
باید فیل اسپنسر رو تگ کنیم زیر پست های این استودیو فکر کنم فکر کنم یادش رفته اینها رو بخره.
از آنجایی که عملا ژانر WRPG انحصاری پلتفورم مایکروسافت هست و عدم وجود رقیب میتونه در کیفیت نهایی کار تاثیر منفی بگذاره ، اینها رو سونی بخره بیشتر به نفع من به عنوان مصرف کننده هست .

باید فیل اسپنسر رو تگ کنیم زیر پست های این استودیو فکر کنم فکر کنم یادش رفته اینها رو بخره.
حالا جدا از شوخی شما

اینا از زیر یه ناشر در اومدن که آزاد باشند باز بیفتن تو چاه

درسته سونی و مایکروسافت آزادی عمل میدن ولی باز هم بهرحال یه ناشرن و محدودیت هایی رو هر چند کم پیش میارن

• Like
Reactions: stanley

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or