خالق ایکس باکس می گوید مانور روی قدرت ایکس باکس دیگر جوابگو نیست

darkworld

کاربر سایت
MV5BN2VjYjA5M2MtOTQwZS00YmM5LTg3YjEtNTIzYjllODgyNmE0XkEyXkFqcGc@._V1_.jpg

آقای سیموس بلکی خالق ایکس باکس می‌گوید دیگر شوآف قدرت کنسول ها جوابگو نیست و برای کاربران عناوین انحصاری مهم است.
به نظر اون قدرت کنسول ها تاثیر چندانی در جذب مخاطب ندارد و کاربران دنبال عناوین انحصاری هستند. همچنین اضافه کرد که قدرت بیشتر تاثیر زیادی در خروجی ندارد و عناوین انحصاری جذاب بیشتر باعث شوق او می شود.

Original Xbox designer says the idea the Series X is 'more powerful is not helpful today'

راست میگه دیگه ۲۰۰ ترافلاپس هم مهم نیست، وقتی هیچ بازی انحصاری خاصی هم نداره
از اون طرف سونی یه تریلر ۳۰ ثانیه‌ای از The Last of Us Part 3نشون بده ، و تموم، نسل بعد رو هم بردن! خلاصه بگم که مایکروسافت اگه به‌جای خرید استودیوهای میلیارد دلاری فقط یه دونه بازی مثل بلادبورن می‌ساخت الان این بحثا رو نداشتیم

90 درصد گیمرهای که کنسول میخرن اصلا نمیدونن انحصاری چی هست و به چی میگن میرن تو بازار هر کنسولی که معروف تر هست و بیشتر تبلیغ کرده میخرن یک تعداد خیلی کمی از گیمرها مثل ما هستن که پیگیر بازیهای انحصاری و جنگی کنسولین

90 درصد گیمرهای که کنسول میخرن اصلا نمیدونن انحصاری چی هست و به چی میگن میرن تو بازار هر کنسولی که معروف تر هست و بیشتر تبلیغ کرده میخرن یک تعداد خیلی کمی از گیمرها مثل ما هستن که پیگیر بازیهای انحصاری و جنگی کنسولین
اگه اینجوری که تو میگی بود، سری اس با توجه به قیمتش و گیمپس باید صد میلیون دستگاه می فروخت.

اگه اینجوری که تو میگی بود، سری اس با توجه به قیمتش و گیمپس باید صد میلیون دستگاه می فروخت.
من کی اینجوری گفتم؟ اتفاقا خیلی ها نمیدونن اصلا گیم پس چی هست؟
خیلی های که 20 سال پیش 360 خریدن اصلا نمیدونستن XBOX چی هست و چه بازیهای داره! چون ترند شده بود همه رفتن خریدن

من کی اینجوری گفتم؟ اتفاقا خیلی ها نمیدونن اصلا گیم پس چی هست؟
خیلی های که 20 سال پیش 360 خریدن اصلا نمیدونستن XBOX چی هست و چه بازیهای داره! چون ترند شده بود همه رفتن خریدن
کاربر های وفادار مشتری بازی های انحصاری هستن تعدادشون هم مطمئنا کم نیست بعدش تبلیغات و محبوبیت و قدمت هم تاثیر دارن

این "معروف تر بودن" و "ترند بودن" پشتش کلی سابقه و نواوری و کیفیت پایدار و سابقه خوابیده.

شما اگر محصولت ضعیف باشه باشه با تبلیغ خالی نهایت بتونی یه نسل محصولت رو بیشتر بفروشی ولی بعدش مشتری میفهمه و میره سمت کنسولی که از لحاظ کیفیت و محتوا پایدارتره. عین اتفاقی که برای xb هم افتاد و مشتری بعد x360 وقتی فهمید کنسول مشکل انحصاری و چشم انداز درست و حسابی داره رفت سمت کنسول باثبات تر.

همیشه باید مشکل رو اول تو خودمون جستجو کنیم نه اینکه دیگران رو مقصر یا صرفا تاثیرگذار بدونیم - کنسولی که 5 نسله تونسته کیفیت سخت افزاری و محتوای نرم افزاری قابل قبول ارائه بده طبیعیه که معروف تر و ترند میشه

.​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or