خاطرات و Screenshot های شما از بازی های آنلاین

تو این تاپیک Screenshot ها تون مربوط به بازی هایی که آنلاین بازی می کنید رو بزارید ... مثل کانتر - WOW - Warcraft - Battlefield و ...
برای شروع :

این عکس رو می بینید ... داشتم 1 ساعت بازی می کردم خوشحالم بودم که بازیم گرفته ... تازه فهمیدم اینا Bot هستن ... :-"

اینم یه صحنه خیلی جالب از بروپچ که همه با هم به در A هجوم آوردن تاز نو نفر تو رمپ و یک نفر هم پشت جعبه بود که معلوم نیستن

اینم یه سرور خارجی بود که شانسی پیدا کردم ... جالبه ... نه ؟؟؟
منتظر عکس های شما هم هستیم ...

اوه ببخشسد عکس دوم اینه

اینا هم یه سری از WOW هستش ... یه سرور رایگان و مزخرف خارجی بود ...(برای این مزخرف که هر 15 دقیقه یه بار DC میشد )

تواین جا می خواستم اینو بزنم ولی دلم براش سوخت :-"

آقا شما هم بزارید دیگه ...

عكسا رو نميتونم ببينم!
------------------------
من برعكس شما بودم!
اولين بار كه MapleStory بازي كردم همش دنبال آدم واقعي ميگشتم، فك ميكردم همشون Bot هستن ولي نگو همشون آدم واقعي بودن ! :D

معلومه دیگه ... نمیتونی ببینی ؟؟؟ خوب صفحه اول فیلتره دیگه ؟؟؟ برای من جالب بود چون تاحالا همچین چیزی ندیده بودم ...
هیچ کدوم از عکس هارو نمیتو نید ببینید ؟؟؟

آخرین ویرایش:
این صفحه که میاد معمولا اطلاعات مربوط به سرور و سایتشون رو می نویسه و چون سایت این سرور فیلتر بوده اول بازی هم این اومد : مشترک گرامی ...
بچه ها شما هم از این به بعد اگه آنلاین بازی میکنید از صحنه های جالبتون screenshot بگیرید و اینجا بزارید تا همه ببینیم ...

اينم چند تا عكس از كانتر:
get.php

get.php

get.php

اینا هم تصاویری از DarkPortal (دقت کنید که با لول 26 رفتم اونجا ... نمیتونستم جلوی کنجکاویم رو بگیرم :-")

اینم اونور Darkportal یعنی Outland ... فقط یه بدی که داشت و برای همین دیگه تو این سرور ادامه ندادم Outland باگ بود و هیچ موجد زنده ای اونجا نبود

بعد از اون کلی گشتم و یه سرور دیگه پیدا کردم (که متاسفانه انقدر latency م بالا بود که بیخیال شدم ... لعنتی همه سرورهای رایگان یه ایرادی دارن :( ) و تا وارد بازی شدم دیدم مردم و نتونستم دموی اول رو رد کنم ... وایستادم تا دمو تموم بشه و اومدم سمت جنازم و ایشون رو ملاقات کردم ... نمیدونم باگ شده بود ... سرور خودش از عمد اینو اینجا گذاشته بود ... اصلا کی این Boss رو تاحالا دیده ؟؟؟ احتمالا ماله Outland هستش ...

تو عکس سوم رفتم بالای کوه ... دقت کنید که چقدر از ساختمون اصلی تو Northshire بلند تر ...

آره یه بار منم اینجوری شدم :) تازه بازی رو شروع کرده بودم و از شهر در نیومده بودم دیدم یه باس تو شهره ! سرورهای مجانی همینن دیگه ، اگه میخوای wow بازی کنی باید ارجینال بخری وگرنه میبینی که نمیشه بازی کرد ..

بدون شرح
http://i18.tinypic.com/2cpwynk.jpg
:
راستیDon_Lethon اون ÷ست اولت عکس دومش توضیهش رو بخون بهش نمیخوره.)

اگه دقت کنی تو پست بعدی اصلاحش کردم ;)
عکسی که گذاشتی باگه یا چیته ؟؟؟ :O
آره یه بار منم اینجوری شدم تازه بازی رو شروع کرده بودم و از شهر در نیومده بودم دیدم یه باس تو شهره ! سرورهای مجانی همینن دیگه ، اگه میخوای wow بازی کنی باید ارجینال بخری وگرنه میبینی که نمیشه بازی کرد ..
آره قبول دارم ... اتفاقا به فکر اورجینال و آفیشیال هم هستم ... فکر کنم تا حالا تو بیش از 10 تا سرور free بازی کردم و تو هیچ کدوم بیشتر از 2 ماه دووم نیاوردم ... ولی خوب چاره چیه من به این بازی اعتیاد دارم و هر جور شده بازی میکنم :-"
حالا این 3 تا عکس رو چی میگی این که واسه آفیشیاله ... !!! جریانه این چیه؟؟؟

تو این عکس اگه تونستی بشماری چند نفرن ...؟؟!! O:

آخرین ویرایش:
عکسی که گذاشتی باگه یا چیته ؟؟؟ :O
خوب فهمیدی باگه:biggrin1:
========================================
میگم الان تو چه سروری بازی میکنی؟
واسه ما که همش بستست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or