سلام دوستان
همونطور که میدونید بازی های زیادی هستن که طوری طراحی شدن که تو اون ها تفاقاتی میفته که دقیقا مثل یه نفر دیگه با همون بازی نیست و randomـه
و گاهی اوقات هم انقدر یک صحنه هیجان انگیز میشه (مثل دزدی های بانک gta ) یا اونقدر حماسی میشه (مثل اون گلستان داخل mgs ) و یا یک ایستر اگ و نکته ی مخفی داره ( مثل قلب تپنده ی مجسمه ی بزگ توی GTA IV ) که نمیشه با زبان و نوشتن توصیفش کرد
برای همین اینجا رو زدم (فکر نکنم قبلا تو انجمن بوده باشه چون من پیدا نکردم) که شما بتونید عکس ها و فیلم هایی که از بازی کردنتون (چه کنسول چه پی سی و په موبایل و تبلت) اینجا قرار بدید تا مردم استفاده کنن و لذت ببرن
قانون اینا هم که ناظمای انجمن باید بیان تعیین کنن برای تاپیک فقط شما لطف کنید عکس هارو بند انگشتی قرار بدید تا کسی معذب نشه
ممنون از همگی
- - -ویرایش - - -
اول از خودم شروع میکنم
بازی اسکیت 3 با یک هم تیمی
این من و هم تیمی (من آقاهه هستم )
اینم باز من و همون
این یه عکس هنری با هم رو هوا
این همون عکس از نمای من
این همون عکس از بالا
اینم اگه گفتین گدوم عکس؟ همون عکس از پایین
اینم یه عکس بدون شرح
اینم هم تیمی و من با لباس جدید (حرکت من رو اون پشت عشق کنید )
وقتی رو پله ها میخوریم به هم و میفتیم
وقتی من رو با رمپ اشتباه میگیره
وقتی من یه حرکت خفن میزنم
شوما هم بزارید
همونطور که میدونید بازی های زیادی هستن که طوری طراحی شدن که تو اون ها تفاقاتی میفته که دقیقا مثل یه نفر دیگه با همون بازی نیست و randomـه
و گاهی اوقات هم انقدر یک صحنه هیجان انگیز میشه (مثل دزدی های بانک gta ) یا اونقدر حماسی میشه (مثل اون گلستان داخل mgs ) و یا یک ایستر اگ و نکته ی مخفی داره ( مثل قلب تپنده ی مجسمه ی بزگ توی GTA IV ) که نمیشه با زبان و نوشتن توصیفش کرد
برای همین اینجا رو زدم (فکر نکنم قبلا تو انجمن بوده باشه چون من پیدا نکردم) که شما بتونید عکس ها و فیلم هایی که از بازی کردنتون (چه کنسول چه پی سی و په موبایل و تبلت) اینجا قرار بدید تا مردم استفاده کنن و لذت ببرن
قانون اینا هم که ناظمای انجمن باید بیان تعیین کنن برای تاپیک فقط شما لطف کنید عکس هارو بند انگشتی قرار بدید تا کسی معذب نشه
ممنون از همگی
- - -ویرایش - - -
اول از خودم شروع میکنم
بازی اسکیت 3 با یک هم تیمی
این من و هم تیمی (من آقاهه هستم )
اینم باز من و همون
این یه عکس هنری با هم رو هوا
این همون عکس از نمای من
این همون عکس از بالا
اینم اگه گفتین گدوم عکس؟ همون عکس از پایین
اینم یه عکس بدون شرح
اینم هم تیمی و من با لباس جدید (حرکت من رو اون پشت عشق کنید )
وقتی رو پله ها میخوریم به هم و میفتیم
وقتی من رو با رمپ اشتباه میگیره
وقتی من یه حرکت خفن میزنم
شوما هم بزارید