حمایت از بازی شوالیه‌ی دیگ‌دار

• Thread starter Thread starter PeaCe
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PeaCe

کاربر سایت
Splash.png

من یکی از اعضای قدیمی سایت هستم و کارم الان طراحی بازی هست.
خوشحال می‌شم اگر به صفحه بازی‌مون رو سایت فاندلی سر بزنید. اینجا
در ضمن بچه‌های هیئت تحریریه لطف کردن و یه مقاله راجع به بازی ما نوشتن که اون رو هم برای اطلاعات بیشتر می‌تونید بخونید. اینجا
هر سوال دیگه‌ای هم بود من همین‌جا در خدمتم.

سوالت خیلی کلی هست ولی بهتره به این سایت سر بزنی و یه روز بری اونجا و سوالاتت رو بپرسی. انستیتو ملی بازی سازی-
اگر یه کم دقیق‌تر هم بپرسی خودم می‌تونم جوابت رو بدم. (اگر می‌تونی سوالاتت رو تو همین سایت برام به شکل پیام بفرست که مزاحم بحث این بخش نباشیم.)

سوالت خیلی کلی هست ولی بهتره به این سایت سر بزنی و یه روز بری اونجا و سوالاتت رو بپرسی. انستیتو ملی بازی سازی-
اگر یه کم دقیق‌تر هم بپرسی خودم می‌تونم جوابت رو بدم. (اگر می‌تونی سوالاتت رو تو همین سایت برام به شکل پیام بفرست که مزاحم بحث این بخش نباشیم.)

سلام ایشالا که موفق باشی فقط بیزحمت یه چندتا عکس هم از محیط بازی بذارید تو همین بخش :d

جناب حسینیان امیدوارم هرچه زود تر بودجه مورد نظرتون تامین بشه. من که تو کیفیت پروژه شکی ندارم. موفق باشید.
راستی با چه انجینی میزنین؟

سلام ایشالا که موفق باشی فقط بیزحمت یه چندتا عکس هم از محیط بازی بذارید تو همین بخش :d

اینجا رو چک کن:
http://forum.bazicenter.com/thread97854/

- - -ویرایش - - -

جناب حسینیان امیدوارم هرچه زود تر بودجه مورد نظرتون تامین بشه. من که تو کیفیت پروژه شکی ندارم. موفق باشید.
راستی با چه انجینی میزنین؟

ممنون، از Game Maker Studio استفاده می‌کردیم. ممکنه بریم رو Unity البته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or