حمایت از بازی‌سنتر

Ali

On The Day The Wall Came Down
Administrator
سلام

ساز و کار حمایت یا همون Donation رو آماده کردم تا اگر کسی علاقه داشت ازش استفاده کنه.

اگر این خونه و دیوارهای مجازیش رو دوست دارید و ازش خاطره دارید میتونید هر مبلغی که علاقه‌مند بودید هدیه کنید.
👇
👇

سلام @Ali
اگر نمایش داده بشه که هر ماه چقدر واریزی داشتیم بنظرم ایده بدی نیست
اتفاقا به نظر من نشون داده نشه بهتره، شاید بعضی ها مبلغ کمی بتونن کمک کنن و دوست نداشته باشن بقیه بدونن.

سلام @Ali
اگر نمایش داده بشه که هر ماه چقدر واریزی داشتیم بنظرم ایده بدی نیست
بنظرم تیغ دو لبه هست‌، بهرحال شاید اولا زیاد باشه. چون طبیعتا سیستم های Donation معمول اینطور هست، اما در نهایت یک روند فرودی داره. مگر اینکه استریمر باشی و با ساخت کانتنت بالاش ببری اما وقتی هرماه مبلغ ببینند بچه ها ممکنه یک حس بی تفاوتی یا کم انگیزگی درشون ایجاد بشه.
البته در عین حال ممکنه بچه ها بگن پایین هست کمک بیشتری کنند. اما بعید میدونم همیشه اینکار رو کنند.

اتفاقا به نظر من نشون داده نشه بهتره، شاید بعضی ها مبلغ کمی بتونن کمک کنن و دوست نداشته باشن بقیه بدونن.
البته من منظورم این نبود که دونه ب دونه بگن فلانی این مبلغ رو زد
صرفا اینکه یه سیستم خودکاری بزنه این ماه انقدر دونیشین شد

بنظرم تیغ دو لبه هست‌، بهرحال شاید اولا زیاد باشه. چون طبیعتا سیستم های Donation معمول اینطور هست، اما در نهایت یک روند فرودی داره. مگر اینکه استریمر باشی و با ساخت کانتنت بالاش ببری اما وقتی هرماه مبلغ ببینند بچه ها ممکنه یک حس بی تفاوتی یا کم انگیزگی درشون ایجاد بشه.
البته در عین حال ممکنه بچه ها بگن پایین هست کمک بیشتری کنند. اما بعید میدونم همیشه اینکار رو کنند.

درسته هم میتونه مضر باشه هم مفید
بنظرم این دونیشین اگر با ویدئو های یوتوب ترکیب بشه خوب میشه به هر حال مخاطب اونجا بیشتره و محتوا محوره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or