tak3eda کاربر سایت Aug 29, 2013 #1 سلام دوستان عزیز . شاید برای شما هم پیش اومده باشه که Game Pad شوکداری رو بخرید و موقع استفاده کردن ، میبینید که شوک ( Vibration ) اون کار نمیکنه . در اینجا درایوری رو گذاشتم که ممکنه این مشکل رو برطرف کنه .
سلام دوستان عزیز . شاید برای شما هم پیش اومده باشه که Game Pad شوکداری رو بخرید و موقع استفاده کردن ، میبینید که شوک ( Vibration ) اون کار نمیکنه . در اینجا درایوری رو گذاشتم که ممکنه این مشکل رو برطرف کنه .
Hamidrezatop کاربر سایت Sep 7, 2013 #2 سلام من یک گیم پد دارم از کجا میتونم بفههم سالمه کار میکنه .. تو هر بازی که میرم کار نمیکنه..
tak3eda کاربر سایت Sep 15, 2013 #3 نوشته شده توسط Hamidrezatop: سلام من یک گیم پد دارم از کجا میتونم بفههم سالمه کار میکنه .. تو هر بازی که میرم کار نمیکنه.. بیشتر... سلام دوست عزیز . از قسمت کنترل پنل ، گزینه Game Controllers رو انتخاب کنید و Game Pad خودتون رو تست کنید ... از چه نوع Game Pad ای استفاده می کنید ؟
نوشته شده توسط Hamidrezatop: سلام من یک گیم پد دارم از کجا میتونم بفههم سالمه کار میکنه .. تو هر بازی که میرم کار نمیکنه.. بیشتر... سلام دوست عزیز . از قسمت کنترل پنل ، گزینه Game Controllers رو انتخاب کنید و Game Pad خودتون رو تست کنید ... از چه نوع Game Pad ای استفاده می کنید ؟
Hamidrezatop کاربر سایت Sep 17, 2013 #4 نوشته شده توسط tak3eda: سلام دوست عزیز . از قسمت کنترل پنل ، گزینه Game Controllers رو انتخاب کنید و Game Pad خودتون رو تست کنید ... از چه نوع Game Pad ای استفاده می کنید ؟ بیشتر... بله از کنترل پنل تست کردم سالمه تمام دکمه ها کار میکنه.. ولی تو هیچ بازی کار نمیکنه برنامه حاصی میخواد// یک گیم پد معمولی..
نوشته شده توسط tak3eda: سلام دوست عزیز . از قسمت کنترل پنل ، گزینه Game Controllers رو انتخاب کنید و Game Pad خودتون رو تست کنید ... از چه نوع Game Pad ای استفاده می کنید ؟ بیشتر... بله از کنترل پنل تست کردم سالمه تمام دکمه ها کار میکنه.. ولی تو هیچ بازی کار نمیکنه برنامه حاصی میخواد// یک گیم پد معمولی..
tak3eda کاربر سایت Sep 27, 2013 #5 نوشته شده توسط Hamidrezatop: بله از کنترل پنل تست کردم سالمه تمام دکمه ها کار میکنه.. ولی تو هیچ بازی کار نمیکنه برنامه حاصی میخواد// یک گیم پد معمولی.. بیشتر... Game pad ساده برای بعضی بازی ها میشه استفاده کرد ، اگه شوکدار باشه شاید بشه کاریش کرد ....
نوشته شده توسط Hamidrezatop: بله از کنترل پنل تست کردم سالمه تمام دکمه ها کار میکنه.. ولی تو هیچ بازی کار نمیکنه برنامه حاصی میخواد// یک گیم پد معمولی.. بیشتر... Game pad ساده برای بعضی بازی ها میشه استفاده کرد ، اگه شوکدار باشه شاید بشه کاریش کرد ....
SA+ کاربر سایت Oct 22, 2013 #6 نوشته شده توسط tak3eda: سلام دوستان عزیز . شاید برای شما هم پیش اومده باشه که Game Pad شوکداری رو بخرید و موقع استفاده کردن ، میبینید که شوک ( Vibration ) اون کار نمیکنه . در اینجا درایوری رو گذاشتم که ممکنه این مشکل رو برطرف کنه . بیشتر... بله درست شد... من فکر می کردم شوکرام خرابه ... دستت درد نکنه:bighug:
نوشته شده توسط tak3eda: سلام دوستان عزیز . شاید برای شما هم پیش اومده باشه که Game Pad شوکداری رو بخرید و موقع استفاده کردن ، میبینید که شوک ( Vibration ) اون کار نمیکنه . در اینجا درایوری رو گذاشتم که ممکنه این مشکل رو برطرف کنه . بیشتر... بله درست شد... من فکر می کردم شوکرام خرابه ... دستت درد نکنه:bighug:
S sima30 کاربر سایت Jan 11, 2015 #7 خیلی ممنون واقعا کمک کردید دفتر وکالت-وکیل دادگستری-وکیل پایه یک-دفتر وکیل-وکیل طلاق آدرس وکیل-تلفن وکیل-وکیل چک-بهترین وکیل-وکیل یوسف آباد
خیلی ممنون واقعا کمک کردید دفتر وکالت-وکیل دادگستری-وکیل پایه یک-دفتر وکیل-وکیل طلاق آدرس وکیل-تلفن وکیل-وکیل چک-بهترین وکیل-وکیل یوسف آباد