حضور Final Fantasy XV و Kingdom Hearts III در همایش E3 امسال

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
Hashimoto_05-12-14.jpg

Final Fantasy XV و Kingdom Hearts III به احتمال زیاد در همایش E3 امسال نمایش خواهند داشت. Shinji Hashimoto تهیه کننده کمپانی Square Enix گفت.
"ما می خوایم که هنوز این اطلاعات محرمانه بمونه. زمانی که از Hashimoto در Comic-Con پرسیدند که عناوین در دست ساخت انها آیا در همایش E3 حضور خواهند داشت یا خیر؟ او گفت: "ما فکر می کنیم که نمایش آنها یک چیز قطعی خواهد بود. من مطمئنم که شما سورپرایز خواهید شد."

Hashimoto ادامه داد و گفت:

"در واقع همه چیز فقط در ماه June و همایش E3 خلاصه نمی شود، مراسم هایی همچون San Diego Comic-Con و Tokyo Game Show و غیره نیز وجود دارند..."

یکی از طرفداران در مورد انتشار کمی اطلاعات از Kingdom Hearts III پرسید و Hashimoto در جواب گفت: "متاسفانه، آنها محرمانه هستند. من هیچ جزئیاتی رو نمی توانم بازگو کنم."

Hashimoto همچنین در مورد مشکلات مالی Square Enix و رابطه آنها با شرکت Sony را نیز توضیحی داد:
"ما اصلا فکر نمی کردیم که این تبدیل به خبر بزرگی بشود. او گفت: "اگر به سال 2001 برگردیم، کمپانی Square Enix با مشکلات مالی بسیاری مواجه شده بود و وضعیت خوبی نداشت. آن زمان بود که Sony سهام ما را خرید. ولی حالا دیگر می شود گفت که همان وضعیت سابق خودمان را داریم. حمایت خوبی از سوی مشتریان به سوی ما انجام می شود. حال Square Enix دیگر بر روی پاهای خودش ایستاده است."

"رؤسای هر دو کمپانی با هم مذاکره هایی را در این مورد داشته اند و بدون هیچ بحث و جدلی به نتیجه نیز رسیده اند. از آنجایی که Sony ما را یک بار کمک کرده است. حال نوبت ما است که جواب خوبی آنها را بدهیم."
اینطور که مشخص است، اسکوار انیکس برنامه های جالبی را برای طرفداران خواهد داشت.
[Source]

از آنجایی که Sony ما را یک بار کمک کرده است. حال نوبت ما است که جواب خوبی آنها را بدهیم."

ریمیک فاینال فانتازی 12 برای ps4 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فقط در این صورت میتونید جواب خوبی های سونی رو بدید :d

بازی که ده سال انحصاری بود رو مولتی کردید این که نشد خوبی از صد تا بدی هم بدتر بود

اسم سری Kingdom Hearts و Final Fantasy و کلا شرکت Square یا همون Square Enix خودمون با SONY اجین شده ....

ولی به هرحال همین که این دو بازی حضور دارن و ریلیز دیتشون و اطلاعات جدید و گیم پلیشون به نمایش در میاد {اگر خدا بخواد} برای من یکی بســـــــــه ! :x
مخصوصا که FFXV گفتن نمایش قبلی با موتور قبلی بود و نمایش امسال با موتور جدیدشون و گرافیک خداشون خواهد بود .

راستی حسین ممنون از خبر . {انشالاه همه ی مشتاقان TLG مخصوصا خودت و خودم بهش برسیم} o:-)

ریمیک فاینال فانتازی 12 برای ps4 ؟

فقط در این صورت میتونید جواب خوبی های سونی رو بدید :d

بازی که ده سال انحصاری بود رو مولتی کردید این که نشد خوبی از صد تا بدی هم بدتر بود

ریمیک کامل FF 7 چطور ؟! :>

فقط امیدوارم حداقل توی E3 یک Release Date بلخره واسه FFXV بدن.
ریمیک کامل FF 7 چطور ؟! :>
هیش نگران نباش ملت همه جا گیر میدن بهشون سر remake ffvii و همیشه سوال مهمی خواهد بود:d:

Question: (In Japanese) I think you heard this question wherever you go
We understand that remaking of FFVII is hard work
But we would like to ask this question again
Since FFVII will has its 20th year anniversary in next 3 years, will FFVII be remade soon
And will there be any more compilation of FFVII

Shinji Hashimoto : Your Japanese is very amazing!! FFVII is special for me
I always heard this kind of questions and I feel like I am Hashimoto XV, Hashimoto Kingdom Hearts III, Hashimoto Chocobo Series
These are lots of hard works. (laugh)
We know that everyone want us to remake FFVII. From now on we have to realize the old FF series
But now we've to released FFXV first. It's been 8 years, so we've to released it first

متن کامل و عکس Shinji Hashimoto Thailand Comicon 2014

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or