حضور 40 مرحله Rayman Origins در Rayman Legends

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

99802098101627535053.jpg

Michel Ancel خالق سری Rayman خبر از یک بخش ویژه و باز شدنی (Unlockable) در بازی Rayman Legends داد. این بخش که Back to Origins نام دارد، شامل 40 مرحله از بازی Rayman Origins است که همه این مراحل با انجین بهبود یافته نسخه جدید طراحی شده اند.
Ancel در مورد این ویژگی بازی می گوید: "Rayman Origins بر روی کنسول Wii U در دسترس نیست و ما برای افرادی که آن بازی را به صورت HD تجربه نکرده اند، قصد ارائه این تجربه را داریم. همچنین از آنجایی که این مراحل مربوط به بازی قبلی هستند، به صورت کاملاً رایگان در بازی جدید قرار می گیرند."
این 40 مرحله از برترین مراحل نسخه قبلی انتخاب شده اند و همه آن ها Remaster شده و ویژگی های جدیدی نیز بدست آورده اند. این بار از سیستم نورپردازی جدید Rayman Legends در این مراحل استفاده شده و کاراکتر Murfy نیز در نسخه های Wii U و Vita در دسترس خواهد بود. (کاراکتری که با صفحه لمسی این کنسول ها در ارتباط است) همچنین تغییراتی در مراحل داده شده تا حتی افرادی که پیش از این Rayman Origins را بازی کرده اند نیز دوباره از این مراحل لذت ببرند.
این محتوای اضافه در ابتدا تنها برای کنسول Wii U در نظر گرفته شده بود، ولی در نهایت راه خود را به تمام پلتفورم های Rayman Legends باز کرد که شامل PS3 , X360 و Vita نیز می شوند. محتوایی که شاید کمتر نمونه ای مانند آن را در دنیای بازی های کامپیوتری شاهد بوده ایم و تنها موردی چون قرار دادن تمام بخش های بازی Super Mario Kart در نسخه Mario Kart: Super Circuit توسط نینتندو را به یاد داریم.

هان؟ :دی نه به نصف کردن یه بازی و تبدیل کردنش به انواع DLC، نه به اینجا که دو تا بازی رو کردن تو یه بازی. دم یوبی سافت گرم انصافا حرکت جالبی بود :دی

اول که قرار بود بازی انحصاری باشه که روی هزار تا پلتفرم دیگه هم تایید شد. بعد هم قرار بود محتوای انحصاری داشته برای WII U که فکر کنم همین 40 تا بود. این هم از انحصار در اومد با وجود این که مجانی هم هست.:|کلا انگیزه رو برای نسخه WII U به صفر رسوند.

اول که قرار بود بازی انحصاری باشه که روی هزار تا پلتفرم دیگه هم تایید شد. بعد هم قرار بود محتوای انحصاری داشته برای WII U که فکر کنم همین 40 تا بود. این هم از انحصار در اومد با وجود این که مجانی هم هست.:|کلا انگیزه رو برای نسخه WII U به صفر رسوند.

کجا به صفر رسید عمرا گیم پلی وی یو رو هیچ کنسولی نیستش
مثل اینکه دمو رو خوب بازی نکردی ها :d

کجا به صفر رسید عمرا گیم پلی وی یو رو هیچ کنسولی نیستش
مثل اینکه دمو رو خوب بازی نکردی ها :d
PS VITA هم گیم پلیش شبیه به نسخه WII U هست.:|
دمو عالی بود ولی فقط یک بخشش برای مورفی بود. بقیش دیگه انچنان از گیم پد استفاده نمی کرد. اگه انحصاری بود ارزش خرید روی توی ایران داشت ولی وقتی انحصاری نیست. روی پلتفرم های دیگه بازی می کنم.

امیدوارم درجه سختی Legend رو درست کرده باشن توی Origin اشک ادم درمیومد بعضی جاهاش.
بابا کل حالش به همون درجه سختی خفنش بود ! :دی جزو معدود بازی هایی بود که دوست داشتم 1000 تاییش کنم. ولی نزدیک بود سر این درجه سختی پشیمون بشم که دیگه در نهایت بعد از ریختن بخشی از موهای سرم تموم شد ! :دی

اریجین که خیلی سخت بود
ولی واقعا لذت بخش و زیبا بود

پ.ن: کسی هست اون مرحله مربوط به دنیای مرده ها رو تموم کرده باشه...؟
من یه مقدار رفتم ولی چون تنها میرفتم و چکپوینت نداشت, ولش کردم

يعني آخرت بازيه اين Reyman. كلا كنسول من داره خاك ميخوره تا احتمالا اين بازي عرضه بشه.حالي كه تو بازي كردن يك Platformer ناب هست توي هيچ سبك ديگه اي نيست.

PS VITA هم گیم پلیش شبیه به نسخه WII U هست.:|
دمو عالی بود ولی فقط یک بخشش برای مورفی بود. بقیش دیگه انچنان از گیم پد استفاده نمی کرد. اگه انحصاری بود ارزش خرید روی توی ایران داشت ولی وقتی انحصاری نیست. روی پلتفرم های دیگه بازی می کنم.
بحث سر کنسول خانگی هستش تازه گرافیک روی wiiu کجا و ویتا کجا
البته واقعا یوبی باعث شد که این IP خراب بشه و به نظرم نتونه فروش خوبی بکنه
البته مولتی پلتفرم شدنش براش خوبه اما اینو میدونم روی Wiiu فروشی نخواهد داشت چون طرفداران با بازی کردن دمو و چلنج ها از بازی سیر شدن تا حدودی

بحث سر کنسول خانگی هستش تازه گرافیک روی wiiu کجا و ویتا کجا
البته واقعا یوبی باعث شد که این IP خراب بشه و به نظرم نتونه فروش خوبی بکنه
البته مولتی پلتفرم شدنش براش خوبه اما اینو میدونم روی Wiiu فروشی نخواهد داشت چون طرفداران با بازی کردن دمو و چلنج ها از بازی سیر شدن تا حدودی
نه مهدی همون اورجینز که روی ویتا بازی کردم گرافیکش با نسخه کنسولی فرقی نداشت.
اون چلنج که که 3 تا مرحله اصلی داشت. بقیش هم که محیط هاش رو یک تغییر می دادن. یک مسابقه هم می ذاشتن که در جمع 3 تا داشت انچنان چیزی نیست که ملت نرن نسخه اصلی رو بگیرن.

اریجین که خیلی سخت بود
ولی واقعا لذت بخش و زیبا بود

پ.ن: کسی هست اون مرحله مربوط به دنیای مرده ها رو تموم کرده باشه...؟
من یه مقدار رفتم ولی چون تنها میرفتم و چکپوینت نداشت, ولش کردم
داداشت اونو تموم كرده;;)
رئيس اخرش در حال زدن لاك سبز هست:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or