حضور و درخشش Claire Redfield و دختر Barry Burton در RE : Revelation 2 و اطلاعات جدید

.:BigBoss:.

کاربر سایت
درود

6xm9gvladcq3oivyqf1m.jpg

اطلاعات جدید پیرامون Resident Evil : Revelations 2 در شماره نوامبر مجله GamesMaster منتشر شده است و با توجه به ویژگی ها و خصوصیات بازی , حضور و درخشش Claire Redfield به عنوان شخصیت اصلی و شخصیت رهبر و دختر Barry Burton (یکی از اعضای تیم آلفای STARS در RE1 و نسخه بازسازی شده) به نام Moira در بازی تایید شد .
نقش Claire بیشتر یک شخصیت مبارز در بازی است که در آن Moira نقش شخصیت پشتیبان را برعهده دارد و پشتیبانی از وی را فراهم می کند . دو حالت Single-Player و co-op یا بخش تک نفره و بخش دو نفره در بازی وجود دارد و هر دو حالت در Resident Evil : Revelations 2 قابل بازی هستند .

محیط بازی یک بازداشتگاه در جزیره ای متروکه و رها شده است و داستان بازی در حوادث بین Resident Evil 5 و Resident Evil 6 صورت می گیرد و بین داستان RE5 و RE6 رخ می دهد (داستان RE Revelations بین RE4 و RE5 رخ داد) .

تمرکز گیم پلی بازی و سیک بازی به جای Action بیشتر بر روی Survival-Horror است . دشمن جدید در بازی که نوع آن "The Afliced" نام برده می شود و باید با آن ها مقابله کرد و چیزی "کاملا متفاوت" از زامبی های سری RE هستند .
در طی و جریان معرفی RE : Revelations 2 در Pre-TGS سونی , بازی به صورت 1080p و 60 فریم ریت بر روی کنسول های نسل حاضر و PC اجرا خواهد شد .
بازی در اوایل سال 2015 برای PC کنسول های PS4 و PS3 و Xbox One و Xbox 360 ریلیز و عرضه خواهد شد .

منبع

ممنون از بیگ باس عزیز فقط چند مورد جا افتاه بود که من بگم. البته بعضی هاش رو ایشون گفته بودن ولی خب این جزئیات کاملش هست

آخرین اطلاعات بدست اومده در مورد بازی Resident Evil Revelations 2

در مصاحبه ای که سازنده ی بازی آقای Michiteru Okabe با این مجله داشته اطلاعات جالبی در مورد شخصیت ها ، داستان و دشمنان بازی بدت اومده که به شرح زیره

-کلیر ردفیلد به بازی برگشته و تو این مدتی که ما اونو ندیدم اون رشد کرده و به یک نیروی کارآزموده و کهنه کار تبدیل شده.

- در طول مراحل بازی مویرا دختر بری برتون کلیر رو همراهی میکنه.

- در بازی هم حالت تک نفره سینگل وجود داره و هم جالت مشارکتی و کو آپ

- کلیر بیشتر در مبارزه ها شرکت میکنه در حالی که مویرا با چراغ قوه ای که داره بیشتر نقش کمکی داره مثلا اگه دارویی چیزی بخواد بهش میده و بطور کلی کلیر رو پوشش میده.

- اگه کلیر بمیره بازی تمومه و یکی از وظایف مهم مویرا هم همینه که مواظب کلیر باشه و نزاره اون بمیره هرچند خود کلیر هم میتونه از خودش مراقبت کنه.

- داستان بازی تو یک بازداشتگاه تسهیلاتی در یک جزیره ی دورافتاده اتفاق میفته

- کلیر و مویرا ربوده شدن و بعد از اینکه بهوش میان سناریو بازی هم شروع میشه

- حوادث بازی بین رزیدنت ایول 5 و 6 رخ میده.

- گیم پلی بازی بشدت Survival Horror هست خیلی بیشتر از چیزی که تو رزیدنت اویل رولیشنز قبلی دیدید. که سری رو به ریشه های خودش برمیگردونه بر خلاف حالت اکشن گرایانه ای که تو رزیدنت اویل 5 و 6 شاهدش بودید.

- فیدبک ها و بازخورد های طرفدارن نقش بسزایی رو تو توسعه و ساخت باز رزیدنت اویل رولیشنز 2 ایفا کردن. اقای Okabe میگه بعد از عرضه ی رزیدنت اویل رولیشنز ما برای ساخت این پروژه فرصتی رو برای گوش دادن به نظرات و بازخوردها پیدا کردیم و اینکه بتونیم چیزی رو بسازیم که فن ها انتظارشو دارن.

- آقای Okabe گفته: من میخواستم هم بازی اون ماهیت و اصالت خودشو از دست نده از طرفی یک ایده جدید و هیجانی رو بیارم تو فرانچایز رزیدنت اویل و رسیدن به این هدف با ادغام آینده و گذشته در داخل بازی میسر شده.

- در رزیدنت اویل رولیشنز 2 گونه ی جدیدی از دشمن به نام "Afflicted" یا "مبتلا شده" وجود داره که تو نگاه اول شبیه زامبی ها هستن اما در واقع خیلی با اونا فرق دارن و یک گونه ی کاملا متفاوتی هستد.

- Afflicted" ها هم سریع هستن هم میتونن آسیب خیلی جدی به پلیر وارد کنن اونا پلیر رو مجبور میکنن تا تصمیم بگیره که مستقیما با اونا روبرو بشه بطور مخفیانه حرکت کنه و توی یک فرصت مناسب اونارو بکشه یا اینکه به دنبال جایی برای مخفی شدن بگرده و تو مهماتش صرف جویی کنه.

- رزیدنت اویل رولیشنز 2 روی زرولیشن 1080p و 60 فرم در ثانیه روی PC و کنسول ها اجرا خواهد شد.

این قضیه CO-OP زیاد با روح Survival Horror همخونی نداره.

به هر حال از بازگشت Claire به شدت استقبال میشه.

این دختره هم خیلی شبیه الن پیج توی Beyond هستش.:d

به هر حال از بازگشت Claire به شدت استقبال میشه.

این دختره هم خیلی شبیه الن پیج توی Beyond هستش.:d

اون Survival Horror سنتی دیگه دورش تموم شده! واسه همین بازی حالت انتخابی داره هم کو آپ هم سینگل! اون دختره هم بیشتز از اینک هشبیه ال پیج باشه شبیه شری بیرکین تو رزیدنت اویل 6 هست .

من راضی هستم. دوستان هنوز تریلری از بازی منتشر نشده است به سراغ گرافیک رفتند! بازی به احتمال فراوان نیمه ی دوم 2015 عرضه میشود.پس فرصت برای افزایش کیفیت گرافیک وجود دارد
فقط حیف مشخص نیست بازی با چه موتوری ساخته میشه! با موتور جدید کپکام یا همان موتور MT FRAMEWORK.موتور فوق العاده خوش ساختی هست. من باهاش کار کردم!:d
در رابطه با حس ترس و دلهره هم که این سری بازی با ان شناخته میشه هم با توجه به صحبت های سازنده جای نگرانی نیست!
در رابطه با داستان، مگه میشه رزیدنت داستان قدرتمند ارائه نده! درست هست که شماره ی 5 و 6 به خصوص 6 انتقاداتی بهشون وارد بود ولی همان ها از بسیاری از عناوین روز از نظر داستان جلوتر بودند!
در هر صورت همه چی خوب هست تا ببینیم در اینده چی میشه! 36 روز دیگه هم استاد میکامی برمیگردد!:p

اون Survival Horror سنتی دیگه دورش تموم شده! واسه همین بازی حالت انتخابی داره هم کو آپ هم سینگل! اون دختره هم بیشتز از اینک هشبیه ال پیج باشه شبیه شری بیرکین تو رزیدنت اویل 6 هست .

کی گفته تموم شده؟؟اصلا ذات Survival Horror با تنهایی آمیخته.داشتن پارتنر در طی بازی(چه سینگل چه COOP) تنها کاری که میکنه اینه که حس ترس بازی رو کاهش میده.اینم دقیقا یک مساله بسیار مشخصی هستش و نیازی به اثبات نداره.مشخصه که آدم موقع تنهایی بیشتر میترسه.

ما هم دقیقا مثل شما طرفدار این سری هستیم ولی دلیل نداره هرچی تحویلمون دادن قبول کنیم.حالا من نمیخوام از از الان پیش داوری کنم ولی منظورم این بود که یک بازی Survival Horror حدالمکان باید تاکیدش بر تنهایی باشه.

کی گفته تموم شده؟؟اصلا ذات Survival Horror با تنهایی آمیخته.داشتن پارتنر در طی بازی(چه سینگل چه COOP) تنها کاری که میکنه اینه که حس ترس بازی رو کاهش میده.اینم دقیقا یک مساله بسیار مشخصی هستش و نیازی به اثبات نداره.مشخصه که آدم موقع تنهایی بیشتر میترسه.

ما هم دقیقا مثل شما طرفدار این سری هستیم ولی دلیل نداره هرچی تحویلمون دادن قبول کنیم.حالا من نمیخوام از از الان پیش داوری کنم ولی منظورم این بود که یک بازی Survival Horror حدالمکان باید تاکیدش بر تنهایی باشه.

منم نمیگم که تنهایی بده نه خیلی هم خوبه اصلا پارتنر بعضی وقتا مزاحم هست والا :d

- رزیدنت اویل رولیشنز 2 روی زرولیشن 1080p و 60 فرم در ثانیه روی PC و کنسول ها اجرا خواهد شد.
باز فریم ریتو لاک کردن؟:|
این کپکامم ر... با این بازی ساختنش:دی

خداروشکر اینا سر عقل اومدن و Claire رو بعد از قرن ها گنجوندن تو یه بازی . barry burton هم که جای خود دارد .
"محیط بازی یک بازداشتگاه در جزیره ای متروکه و رها شده است "
WTF
قرار ـه ANNIVERSARY ـه cod :veronica باشه ؟
wana make money ...
شخصیت Claire در بازی RE Code Veronica تقریبا دست و پا چلفتی و خیلی کند بود . البته کپکام ثابت کرده شخصیت های قدیمیشون کلی فنون رزمی یاد گرفتن و Self Defence بالایی دارن! . امیدوارم کلیر هم کمی سرعت و قدرت بیشتری رو چاشنی کارش کنه تو این نسخه .
Dafq

آخرین ویرایش:
شخصیت Claire در بازی RE Code Veronica تقریبا دست و پا چلفتی و خیلی کند بود . البته کپکام ثابت کرده شخصیت های قدیمیشون کلی فنون رزمی یاد گرفتن و Self Defence بالایی دارن! . امیدوارم کلیر هم کمی سرعت و قدرت بیشتری رو چاشنی کارش کنه تو این نسخه .

خبر خوبي هست. پس با اين حساب قطعا اويل 7 تو 2016 مياد چون كپكام چند سالي ميشه كه هر سال داره يه نسخه از بازي ميده بيرون.

راستي از دوستان كسي لينك اين مجله را نداره و يا نميدونه شماره ماه سپتامبرش كي مياد؟ و اين مجله پيش نمايش در مورد بازيش نوشته يا فقط اطلاعات جديد منتشر كرده؟

ممنون از بیگ باس عزیز فقط چند مورد جا افتاه بود که من بگم. البته بعضی هاش رو ایشون گفته بودن ولی خب این جزئیات کاملش هست

آخرین اطلاعات بدست اومده در مورد بازی Resident Evil Revelations 2

در مصاحبه ای که سازنده ی بازی آقای Michiteru Okabe با این مجله داشته اطلاعات جالبی در مورد شخصیت ها ، داستان و دشمنان بازی بدت اومده که به شرح زیره

-کلیر ردفیلد به بازی برگشته و تو این مدتی که ما اونو ندیدم اون رشد کرده و به یک نیروی کارآزموده و کهنه کار تبدیل شده.

ببخشید من برداشتم از رشد کردن ...:p . رشد نکرده اون بود :d (به دلیل قوانین عکس نمیتونم بزارم) اتفاقا کلیر و ربکا چمبرز از شخصیتهای کاملا رشد کرده این سری بودن :d!!

بهزاد از این موضوع ناراحت نیستی که کلا کلیر آب رفته:d : اسپویل قسمت مهم ماجراست

Boobs ها آب رفتن چرا ؟؟؟:d . دیگه رشد کردن چه دخلی به این قسمت داره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or