حضور اتزیو در Soulcalibur 5 تایید شد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
20111018ezio.jpg

اتزیو ستاره بازی فرقه اساسین در Soulcalibur 5 قابل بازی خواهد بود اتزیو سلاح های بسیاری برای فواصل دور و نزدیک داره مثل:Hidden blade .Roman Longsword .Stiletto.و تیر و کمان. او شش اسلحه داره که از تمام شخصیت های این بازی بیشتره. او در هر دو نسخه xbox 360 و ps3 حضور داره. لازم به ذکر است اتزیو در این بازی جوان تر از زمانی است که در فرقه اساسین 2 حضور داشت و در اخر هم تایید شد این بازی در تاریخ 31st January 2012 در امریکا و در تاریخ 3rd February 2012 در اروپا عرضه می شود

http://www.eurogamer.net/articles/2011-10-21-ezio-confirmed-for-soulcalibur-5

اینها هم از NetherRealm یاد گرفتن. :دی
بعد از کریتوس، اتزیو میاد! احتمالا هم تو tekken بعدی هم باید شاهد حضور کاپیتان پرایس باشیم. :دی
قبل از بقیه فایتینگ ها SC بود که هر شماره یه شخصیت مهمون داشت ها برادر :دی توی 4 ـش هم یکی دو تا از شخصیت های Star Wars بودن فک کنم :دی کریتوس هم اول توی SC ـی بود که روی PSP اومد :دی

• Like
Reactions: гадюка
از همینش میترسیدیم که بهش هم رسیدیم !
اتزیو آدیتوره از همون اول هم شکل مستر اساسین نبودی ... فایت بچه، فایت !

مثلا میگن کاراکتر زمان جوونیای اتزیو ـه که هنوز مستر اساسین نبوده که زیاد بازخورد منفی نداشته باشه
البته این سرنوشت همه ی کاراکتر های معروفه که از ***** دنیای فایتینگ رد بشن، یکی شات گان تو دستشه، یکی هم هایدن بلید
خوبه که ما فایتینگ باز نیستیم، اهلش حالشو ببرن ...

لازم به ذکر است اتزیو در این بازی جوان تر از زمانی است که در فرقه اساسین 2 حضور داشت
توی AC II از شب تولد اتزیو بازی شروع میشه و دقیقا از صفر شروع میکنه به یادگیری مهارت ها ! دیگه از چی جوونتره ؟!
فک کنم منظورشون رو خوب رسوندن که آقا جوونـ ـه ! بزار فایت کنه

توی AC II از شب تولد اتزیو بازی شروع میشه و دقیقا از صفر شروع میکنه به یادگیری مهارت ها ! دیگه از چی جوونتره ؟!
فک کنم منظورشون رو خوب رسوندن که آقا جوونـ ـه ! بزار فایت کنه
احتمالا تو شیکم مامانش فایت میکنه:dماکه کنسول نداریم بازیش کنیم ولی خوش به حال کنسول داراش.البته شخصا با فایتنینگ حال نمیکنمb-)

حقیقتا من مشکلی نمیبینم
اتزیو توی این بازی دقیقا سبک کریتوسه توی کامبت !!
ینی میخوره به سبک بازی
خیلی خوبه، من استقبال میکنم :)
خوبه که انحصار کنسول خاصی نیست

استقبال نمیشه آقا :دی
کریتوس استیلش به فایتینگ میخورد ، ولی آخه اتزیو ... ؟ :(
شما تا حالا به فایتینگ استایل این دوتا کاراکتر دقت کردی؟
والله به خدا اگه دقت کرده باشی :d
----------------
اتزیو تکنیک میدونه، فن مبارزه میدونه، توی مبارزاتش با شمشیر و چاقو و خنجر مخفیش به وضوح میشه دید
ولی کریتوس چی ؟
فقط قلع و قم میکنه ملت رو !!! سلاخی میکنه !!!
این برا یه بازی فایتینگ مناسب تره تا کریتوس !

• Like
Reactions: hosein me

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or