حركت API هاي محبوب گذشته عليه AMD Mantle

MASTER OC 7

کاربر سایت
AMD-Ruby-feature2-672x372.jpg

بعد از اينكه AMD سعي داشت با api مخصوص به خودش كلي اسم و رسم میان PC GAMER ها پیدا کند حال دو API قديمي و جا افتاده Direct X و Open-Gl اجازه دسترسي low level به Developer ها خواهند داد تا با كم كردن سر بار draw call overhead كارايي سخت افزار هاي PC رو بهبود چشم گيري ببخشند
تفاوت با Mantle در اين است كه اين بهبود تنها براي GCN نيست و معماري هاي انويديا فرمي-كپلر- و همچنین در آينده Maxwell هم شامل خواهد شد .

حتي توانایی استفاده براي معماري هاي پيش از منتل AMD مثل VEC4 VLIW هم خواهد داشت هرچند هزينه چنين اپتيمايزي بسيار زياد خواهد بود و توسعه دهندگان احتمالا براي جديدترين تكنولوژي هاي موجود تنها استفاده خواهند كرد

منبع

آخرین ویرایش:
الان اینا نمیتونستن قبل از این که amd منتل رو راه بندازه این کارو بکنن؟
واقعا موجودای پستی هستن شدید در کل اخرش به نفع ما گیمرا تموم میشه.

الان اینا نمیتونستن قبل از این که amd منتل رو راه بندازه این کارو بکنن؟
واقعا موجودای پستی هستن شدید در کل اخرش به نفع ما گیمرا تموم میشه.

مشکل دسترسی low level این میشه که سازگاری کم میشه همین mantle فقط یه معماری خاصی از amd رو پشتیبانی میکنه api های عمومی اگه اجازه دسترسی low level بدن بازم بعیده از اون قابلیت خیلی استقبال بشه چون برای هر معماری باید جدا برنامه نویسی کنن که هزینه و زمان ساخت میره بالا.
همین mantle هم تو تستها خیلی تفاوت چشمگیری با dx 11 نداشته و اصلا در حد تبلیغاتشون نبوده.

بازم باید دوره سره این amd گشت.mantle یه تکنونی به اونایی که فقط نسل به نسل چهارتا ترانزیستور رو زیاد و کم میکردن داد تا برن روی بهینه سازی نرم افزار ها هم فکری بکن!!!
با همینه amd حال میکنم که با این که پایین تره در هر 2 جبهه ولی همیشه موجبات آزارو اذیت این intel و nvidia یه جهان خوار میشه:d

این اتفاق خوب بود ولی به این معنا نیست که Mantle دیگه کارش تموم میشه! بازدهیه Mantle بسیار بالاست،برخلاف Directx که انحصاریه ویندوزه به صورت Cross Platform هستش و حتی شنیدم قراره متن باز و آزاد هم بشه طوریکه هر شرکتی بتونه اونو رو کارتهاش به صورت رایگان پیاده سازی کنه! پس باز هم بالاتر از دو API ی قدیمی OpenGL و Directx هست.

جدا از اینکه با
کم کردن draw call overhead کارایی سخت افزار بهبود میبخشه... چرا یه فکری به حال قیافه این دختره نمیکنن؟؟؟ بدجور رو اعصابه!

Last edited by a moderator:
چیزی که برام این نسل جالبه اینه که کنسول ها دارن باعث می شن pc روز به روز محبوب تر بشه

واقعا اینطوریه؟! چه جالب من که خودم بالکل از خرید کنسول نسل جدید منصرف شدم و میخوام یه pc ببندم البته با یه ماوس کیبرد توپ گیمینگ و یه گیم پد ایکس وان تنها چیزی که شاید تا دو ماه پیش اصلا فکرش رو هم نمیکردم یعنی حتی فکر نمیکردم من تا آخر عمرم برا خرید pc یه بار دیگه اقدام کنم D:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or