خبر رسمی حذف بازی Spec Ops: The Line از تمام فروشگاه‌های دیجیتالی

MJ_KING

کاربر سایت
کمپانی 2K، به دنبال انتشار خبر حذف شدن بازی Spec Ops: The Line از روی فروشگاه Steam، اعلام کرده است که بازی تیراندازی سوم شخص آن‌ها به زودی از تمام فروشگاه‌های دیجیتالی پاک خواهد شد.

spec-ops-the-line-300x169.jpg

بیش از یک دهه قبل که محصول مشترک استودیو Yager و و انتشارات 2K منتشر شد، علی‌رغم داشتن کیفیت بسیار بالا اما Spec Ops: The Line نتوانست نظر گیمرها را به خود جلب کند و موفقیت چندانی برای سازندگانش به ارمغان نیاورد؛ با این حال در سالیان بعد، بازی موفق شد تا طرفداران قابل توجهی را به خود جذب کند که بالاتر از همه، داستان و روایت کم نظیر آن را ستایش می‌کنند.

اما حالا و درکمال تاسف، ظاهرا عمر مفید این بازی به پایان رسیده و ناشر این بازی یعنی 2K، شروع به پاک کردن آن از لیست فروشگاه‌های دیجیتالی مثل استیم و فروشگاه ایکس باکس، کرده است.

2K اعلام کرده که این عمل به دلیل منقضی شدن قراردادها و مجوزهای این بازی و عدم تمایل آنان برای تمدیدشان، صورت گرفته است.

البته یکی از نمایندگان این شرکت در مصاحبه‌ای که داشت، اعلام کرد که برای کسانی که بازی را از قبل خریداری کرده‌اند، مشکلی پیش نمیاید و آنان می‌توانند هر زمان که تمایل دارند، بازی را دانلود بکنند.

بازی Spec Ops: The Line پیشتر برای پلی استیشن 3، ایکس باکس 360 و رایانه‌های شخصی منتشر شده بود.

والا یک دوره چه IP های درجه یکی میومد!
یک دوره ای صنعت گیم خیلی جذاب بود، یک بازی دیگه بود شبیه Gears of war بود که روی جاذبه مانور میداد، Army of two بود الان تو این چند ساله تنها چیزی که من میبینم داره تکرار میشه اساسین کرید و COD هست! البته نایتی داگ هم Last of us هی ریمستر و ریمیک میکنه 8-|

اما حالا و درکمال تاسف، ظاهرا عمر مفید این بازی به پایان رسیده و ناشر این بازی یعنی 2K، شروع به پاک کردن آن از لیست فروشگاه‌های دیجیتالی مثل استیم و فروشگاه ایکس باکس، کرده است.
از دلایل مهم بد بودن وجود بازی فیزیکی.
ممنون از فیل کبیر برای حذف نسخه فیزیکی.

• Like
Reactions: Sega_genesis
بازی برای خرید حذف شده نه دانلود! بازی رو خریده باشن تا ابد میتونن دانلود کنن
فکر کردید انتظار داریم بیان دانلود برای کسایی که قبلا خریدن هم بردارن پس😀
همون خرید مهمه خیلیا بعضی بازیا از دستشون میره. خود من هنوز این بازی رو نرفته بودم مثلا. اصلا نمیتونم روزیو تصور کنم که سونی و نینتندو هم دنباله رو این حرکت غلط شن و بیایم چند تا بازی که کلا نرفتیم یا دراپ کردیم بعد چند سال بریم بعد ببینیم تو استور دیگه نیست :)

همون خرید مهمه خیلیا بعضی بازیا از دستشون میره. خود من هنوز این بازی رو نرفته بودم مثلا. اصلا نمیتونم روزیو تصور کنم که سونی و نینتندو هم دنباله رو این حرکت غلط شن و بیایم چند تا بازی که کلا نرفتیم یا دراپ کردیم بعد چند سال بریم بعد ببینیم تو استور دیگه نیست :)
دیسک هم که باشه شرکت دیگه تولید نمیکنه و توی فروشگاه هم یا تموم میشه یا طرف جاشو با بازی جدیدتر و بفروشتر پر میکنه

• Like
Reactions: MJ_KING
بازی برای خرید حذف شده نه دانلود! بازی رو خریده باشن تا ابد میتونن دانلود کنن

یه مثال خیلی ساده بزنم که حتی یک کودک هم متوجه بشه
بخوای بری خرید کنی پولی که تو جیبته واقعاً همراهته دارایی توئه ، باهاش هر کاری دوست داری می‌تونی انجام بدی
ولی فقط پولت تو کارت باشه ، مثل زمانی که برق میره نه atm کار می‌کنه نه pos ها و ....
عملاً هیچی تو دستت نیست خیال می‌کنی پول زیادی تو حسابت هست ولی نمی‌تونی حتی یه تیتاپ بخری

حالا این تازه خدمات بانکی و غیره اس
گیم دیجیتال دیگه بدتر
ممکنه امروز باشه فردا نباشه
تو پول واقعی دادی برای چیزی که ممکنه فردا نباشه
ولی بازی فیزیکی ۳۰۰ سال دیگه هم هنوز بازیت ثابته و برای توئه و مالکش تویی و پیش خودته تو کشوی میز خودته
نیاز نیست حتماً اینترنت وصل باشی بری یه بازی رو دانلود کنی

همونطور که همین الان می‌تونی بری کارتریج بازی کنسولی رو بخری که ۴۰ و خورده‌ای سال پیش تولید شده

@Cait Sith

یه مثال خیلی ساده بزنم که حتی یک کودک هم متوجه بشه
بخوای بری خرید کنی پولی که تو جیبته واقعاً همراهته دارایی توئه ، باهاش هر کاری دوست داری می‌تونی انجام بدی
ولی فقط پولت تو کارت باشه ، مثل زمانی که برق میره نه atm کار می‌کنه نه pos ها و ....
عملاً هیچی تو دستت نیست خیال می‌کنی پول زیادی تو حسابت هست ولی نمی‌تونی حتی یه تیتاپ بخری

حالا این تازه خدمات بانکی و غیره اس
گیم دیجیتال دیگه بدتر
ممکنه امروز باشه فردا نباشه
تو پول واقعی دادی برای چیزی که ممکنه فردا نباشه
ولی بازی فیزیکی ۳۰۰ سال دیگه هم هنوز بازیت ثابته و برای توئه و مالکش تویی و پیش خودته تو کشوی میز خودته
نیاز نیست حتماً اینترنت وصل باشی بری یه بازی رو دانلود کنی

همونطور که همین الان می‌تونی بری کارتریج بازی کنسولی رو بخری که ۴۰ و خورده‌ای سال پیش تولید شده

@Cait Sith
مثال ساده بزنم کودک هم متوجه بشه
دیسک هم مثل تمام چیزای دیگه یه طول عمری داره که بعد ۱۰-۲۰ سال خراب میشه به شرط اینکه خوب مراقبش باشی و خش و اینا نیوفته!
برق بره پول نداری تیتاپ بخری چه ربطی داره =))

بازیای الانم خیلیاشون بخش بزرگیشون آنلاینه امیدوارم شرکتای دیگه مثل سونی سرورای بازی رو بعد ۶-۷ سال خاموش نکنن که دیسک بازی رو دکوری بذاری روی طاقچه نگاش کنی

مثال ساده بزنم کودک هم متوجه بشه
دیسک هم مثل تمام چیزای دیگه یه طول عمری داره که بعد ۱۰-۲۰ سال خراب میشه به شرط اینکه خوب مراقبش باشی و خش و اینا نیوفته!
برق بره پول نداری تیتاپ بخری چه ربطی داره =))

بازیای الانم خیلیاشون بخش بزرگیشون آنلاینه امیدوارم شرکتای دیگه مثل سونی سرورای بازی رو بعد ۶-۷ سال خاموش نکنن که دیسک بازی رو دکوری بذاری روی طاقچه نگاش کنی
دیسک طول عمر داره؟ والا من بازی اریج PS1 از این دیسک مشکیا دارم هنوز میخونه تست کردم. یه تام رایدر و یه GTA
تازه بازیهای با کیفیت مالزی PS2 مم هنوز میخونن حساب کن چند سال گذشته اریجم نیستن
خود درایو کنسولها هم به شرط عدم خرابی عمدتا با کیفیتن
در کل هیچ مشکلی پیش نمیاد بذاری کنسول و بعد تو قاب نگه داری

کارتریج کنسولهای قدیمیم بماند
الان همین رترو بازهای ایران بگردی کارتریج همه چی دارن.

اینکه دوستمون گفت بازی بعد چند سال گیر نمیاد برای ایشون. دیسکی فقط تو ایران پلی۱ و ۲ کمه که خارج ایران چنین مشکلی نیست.

سونیم معلوم نیست چند تا بازیاش کاملا آنلاین بوده رو PS3 فقط یه MAG کاملا آنلاین بود، اصلا به ساخت بازیهای تک نفره محور شهرت داره حالا گناه سونی کلا این وسط چیه مشخص نیست
شما هم میشه حداقل زیر پست های که ربطی به مایکروسافت و سونی نداره بکشی بیرون از مایکروسافت و حداقل اینجاها دیگه تاکسیک نباشید
من اصلا نه فن سونیم نه مایکروسافت
همیشه فن کیفیت بهتر بودم. فکر کنم کمتر کسی باشه کنسول سونی میگیره مثل من اولین کار یه دسته طرح ایکس باکس بگیره.
این موضوع هم کوچکترین ربطی به تاکسیک بودن نداره خرابکاری ایه که داره انجام میده مایکروسافت و بایدم انتقاد کرد جای هیچ ماله کشی ای هم وجود نداره.
حذف بازی فیزیکی اشتباه محض هست حالا شما بگو چنان نتی فراهم باشه زیر یه دقیقه صد گیگ بازی بگیری. حق مشتریه بخواد همیشه به چیزی که میخواد دسترسی داشته باشه، تو حالت دانلودی اومدیم یه بازی اصلا بعد یه هفته غیر قابل دسترسی شد مگه سایبرپانک نبود؟؟؟ حالا این موارد کمه ولی مواردی که مثلا بعد پنج سال ده سال هرچقدر از استورها حذف میشن زیادن نمونه شم همین بازی.
الانم نبینید چندین سال دیگه رو ببینید که احتمالا سونی و نینتندو هم همین کار رو کنند.

RIP بهترین کلون گیرز
مطمئنا همینطوری که میگی میشه ، فقط دیر و زود داره.

تنها آپشنی که میمونه موندگار شدن بازیها با منتشر شدنشون روی ویندوزه.
چون شرایط فعلی انتشار بازیها روی کنسولها هم همچین تعریفی نداره.
مثلا برای کسی که بازیهای نسل های قبل رو بازی نکرده برای تجربه کردن اونها خیلی وقتها نیازه که کنسول اون نسل رو هم بخره (اگه بکوارد و... راه حل نباشه).
که خودش مشکلات خودش رو داره.

صد در صد که انتشار فیزیکی به نفع پلیر و ضرر ناشره ولی خب این مسیریه که صنعت داره طی میکنه و تهش حذف اونه.
شواهدش هم موجوده.
مایکرو فقط زودتر شروع کرده و حتما دری وریها و کاسه کوسه ها اول نثار ایشون میشه :D

RIP بهترین کلون گیرز

مطمئنا همینطوری که میگی میشه ، فقط دیر و زود داره.

تنها آپشنی که میمونه موندگار شدن بازیها با منتشر شدنشون روی ویندوزه.
چون شرایط فعلی انتشار بازیها روی کنسولها هم همچین تعریفی نداره.
مثلا برای کسی که بازیهای نسل های قبل رو بازی نکرده برای تجربه کردن اونها خیلی وقتها نیازه که کنسول اون نسل رو هم بخره (اگه بکوارد و... راه حل نباشه).
که خودش مشکلات خودش رو داره.

صد در صد که انتشار فیزیکی به نفع پلیر و ضرر ناشره ولی خب این مسیریه که صنعت داره طی میکنه و تهش حذف اونه.
شواهدش هم موجوده.
مایکرو فقط زودتر شروع کرده و حتما دری وریها و کاسه کوسه ها اول نثار ایشون میشه :D
Piracy is the true salvation:>

تنها راه واقعی نگه داشتن بازی‌ها در درازمدت Piracy ـه. متاسفانه یا خوشبختانه:دی

@Cait Sith
اگر دیسکی داری که ۲۰ سال مونده، یعنی خوب نگه‌اش داشتی. انتظار میره مواد شیمیایی تشکیل دهنده لایه‌های دیسک، بین ۲۰ تا ۳۰ سال عمر کنن و کم کم مواد تشکیل دهنده اون فاسد میشن.
یعنی در حالت ایده‌آل حتی دیسک پلمپ هم ممکنه بعد از ۳۰ سال دیگه کار نکنه.
تا بازی‌های نسل ۷ مشکلی وجود نداره، تقریبا همه بازی‌ها نسخه فیزیکی داشتن و تقریباً همه‌شون هم توسط افراد مختلف آرشیو الکترونیکی ازشون تهیه شده.
مثل کاری که مرحوم Near (Byuu) برای SNES در حد کمال انجام داده بود.
الان عملا امکان Preservation برای بازی‌های پس۵ و جعبه وجود نداره. در نهایت یه روزی PSN یا Xlive وجود نخواهد داشت و دیسک‌ها هم فاسد شدن. حالا ۱۰ سال دیگه یا ۵۰ سال دیگه.

تنها راه رستگاری واقعی Piracy ـه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or