حدسیات شما در مورد پایان Alan Wake

Silent Death

کاربر سایت
alanwake4.jpg

سلام دوستان! :) همون طور که می دونید، خالق این بازی بزرگ یعنی سم لیک، اعلام کرده که این بازی پایان بسیار زیبایی داره و هیچ وقت حاضر نشده درباره ی پایان این بازی، کوچکترین اشاره ای بکنه. این پافشاری سم لیک تا جایی کشیده شده که حتی قراره پایان بازی، در کپی هایی که برای منتقد ها و مجلات فرستاده می شه قرار داده نشه.
این تاپیک رو زدم تا درباره ی پایان بازی بحث کنیم و شما نظرتون رو در مورد پایان بازی بگید. به نظر شما پایان این بازی چگونه خواهد بود که سازنده ی بازی این قدر در موردش حساسیت به خرج میده؟!
پ.ن: مدیران گرامی اگه دیدید درصد اسپم پراکنی در این تاپیک بالا رفت، زحمت پاک کردنش رو بکشید! :)

سلام دوستان.
من اول بگم.
از نظر من آلن در مبارزه ی پایانی همسرش رو به عنوان باس آخر بازی میکشه.
بعد تاریکی به کنار میره و میفهمه که طرف زنش بوده.
و بعد هم کلی ضدحال هم ما مخوریم هم آلن.

سلام دوستان.
من اول بگم.
از نظر من آلن در مبارزه ی پایانی همسرش رو به عنوان باس آخر بازی میکشه.
بعد تاریکی به کنار میره و میفهمه که طرف زنش بوده.
و بعد هم کلی ضدحال هم ما مخوریم هم آلن.
من تا حالا در مورد این که بازی باس داره یا نه نشنیدم! یعنی بازی باس داره؟

زنش میشه غول شاخک درمیاره یهو میاد بخورتون و...؟:دی بی خیال بابا :)
داستان بازی خیلی باکلاس تر از این حرف هاست!! از اونجایی که سازنده هاش عشق لاست هستن مطمئنا یه چیزیه که حتی فکرش رو هم نمیکنین!! هیچ حدسی نمیتونم بزنم:دی

اگه بتونیم آخرش رو حدس بزنیم که اونوقت Remedy و سم لیک باید کاسه کوزشون رو جمع کنن برن!:biggrin1:
من خیلی فکر کردم دربارش ولی واقعا نمیتونم یه حدس که به نظر خودم درست باشه بزنم! فقط یه چیز رو مطمئنم. اونم اینکه Alan یه ارتباطی با مکس پین داره!! و فکر کنم اون Ending بی نظیری که Remedy دربارش حرف میزنه مربوط به همین میشه.
کی میخواد تا دو سه ماه دیگه صبر کنه!:(:biggrin1:

اگه بتونیم آخرش رو حدس بزنیم که اونوقت Remedy و سم لیک باید کاسه کوزشون رو جمع کنن برن!:biggrin1:
بامزه گفتم حدس! :دی نگفتم که بیا قشنگ بگو آخرش چی میشه و حتما هم باید درست بگی و اگه درست نگی دارت می زنیم! :) :دی اخیرا معنی کلمه ی "تحول" رو به زور فرو کردیم تو سرت حالا شد نوبت کلمه ی "حدس"؟! :دی

همسرش رو به عنوان باس آخر بازی میکشه.
این که میشه silent hill 2 ( از درام متنفرم )

خب شاید نظر یکی از دوستان به پایان نزدیک بود و ما اواخر بازی پی بهش بردیم
عمرا :biggrin1:

به نظر من هر چی باشه پایانش سرکاریه
چون توی تیزر همش میگه ALAN .... Wakeup

آخرین ویرایش:
احمدرضا باور کن اگه الان من توی این سایت مدیری چیزی بودم این تاپیکتو از ریشه و بنیاد پاک میکردم و خودتو هم با یه تی پا مینداختم بیرون!:دی

آخه این چه تاپیکیه زدی؟ خب شاید نظر یکی از دوستان به پایان نزدیک بود و ما اواخر بازی پی بهش بردیم، اونوقت زودتر اسپویل میشه میره که برادر من!:دی

یه حدسی هم من بزنم.به نظر من زنش کل داستان مرده و ما سر کاریم:biggrin1:آخرش میفهمیم که به خاطر نبود زنش،آلن دچار اختلالات روانی شده و همه اینها رو توهم زده(یا شاید من توهم زدم:laughing:)
ولی اگر اینجوری بشه باید کاسه کوزه سم لیک رو جمع کنن:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or