جی جی آبرامز: فیلم پورتال بزودی معرفی خواهد شد

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
portal_2-600x337.jpg
جی جی آبرامز کارگردان معروف هالیوودی در جدید ترین مصاحبه خود با IGN می گوید:

«فیلم هالف لایف و پورتال هنوز در حال ساخت هستند و فیلم پورتال بزودی معرفی خواهد شد»در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

طبق اعلام «جی جی آبرامز» کارگردان هالیوود ؛ مراحل ساخت اقتباس سینمایی Portal و Half-Life که توسط وی و گیب نیوئل ساخته میشود به هیچ عنوان متوقف نشده است .

هنوز تاریخ اکران این دو فیلم مشخص نشده است.

لینک منبع

ایده فیلم ساختن از روی پورتال و هف لایف افنضاح
چون اینا بازیهایی هستن که نمیشه فیلمی ازشون دراورد که روح بازی توش حفظ بشه(تهش یه چیز هالیوودی در میاد)چون فرم روایی کاملا خاصی دارم که تو بازی میشه اجراش کرد فقط

برای مثال چطور میشه تو فیلم شخصیت روزنبرگ رو تو پورتال به زیبایی بازیش نشون داد؟؟؟شخصیتی که هرگز نمی بینیم ولی تو گوشه کنار محیط بازی هست

برن سروقت بازیهایی که نوع روایتشون به فیلم میخوره مثه انچارتد...وارکرفت و .... .

.

آخرین ویرایش:
ایده فیلم ساختن از روی پورتال و هف لایف افنضاح
چون اینا بازیهایی هستن که نمیشه فیلمی ازشون دراورد که روح بازی توش حفظ بشه(تهش یه چیز هالیوودی در میاد)چون فرم روایی کاملا خاصی دارم که تو بازی میشه اجراش کرد فقط

برای مثال چطور میشه تو فیلم شخصیت روزنبرگ رو تو پورتال به زیبایی بازیش نشون داد؟؟؟شخصیتی که هرگز نمی بینیم ولی تو گوشه کنار محیط بازی هست

برن سروقت بازیهایی که نوع روایتشون به فیلم میخوره مثه انچارتد...وارکرفت و .... .

.
کاملا حرفت درسته جهان بازیهای ویدیویی با سینما تفاوتهایی رو داره که کار سختیه که بشه جو یه بازی شاهکاری مثل HALF LIFE رو به سینما بیاری یا مثلا فیلم آواتار رو تبدیل به بازی کنی. من فکر میکنم همون بازیها خیلی تاثیر گذار بودند تا اینکه طرفدارها صبر کنند تا فیلمش بیاد ولی اگه ساخته بشه حداقل باید فیلمش آبرومند باشه تا اسم این بازی تکرار نشدنی لکه دار نشه.

می شه امضا جمع کنیم فیلم ساز ها کلا از بازی ها بکشن بیرون؟ واقعا نمی شه. یه سری بازی ها گیم پلی و اینترکتیو بودن توشون تاثیر مستقیم توی روایت داستان داره و اگه نبودن داستانشون به شدت مسخره و داغون بود. یکیش همین پورتال یا مثلا Brothers: a Tale of Two Sons. داستان دو برادر که حتی به گیم پلی هم بسنده نکرده و کنترلر هم توی روایت داستان نقش داره حتی! اینا رو واقعا نمی شه به فرمی غیر از بازی در اورد.

اول و اخر این داستان یک silent hill خوب بود فقط. عالی بود. شماره یک البته. وارکرفت هم هنوز ندیدم.
ولی خب. وقتی اسم لرد گیبن و جی جی میاد ادم هوشیار میشه:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or