جیمز باند جدید برای سال2011توسط ACTIتایید شد.

amirmahmood

کاربر سایت
اکتیویژن عنوان جدیدی از جیمز باند برای اواخر سال 2011 تایید کرد!
bond.jpg

اقای Eric Hirshbergمدیر عامل شرکت اکتیویژن با اشاره به بازی هایی که این شرکت برای سال 2011در نظر داره یکی از این بازی ها را جیمز باند جدید خوانده.اما حرفی از جزئیات بازی نزده!

به نظر می رسه(احتمالا)RAVEN SOFTWAREساخت بازی را بر عهده بگیره.

اکتیویژن پارسال دو تا جیمز باند عرضه کرد که یکیش REBOOTبازی GOLDEN EYE 007برای Wiiوbloodstoneبرای pc,360,ps3بود.

منبع!

• Like
Reactions: m0jtaba
یه چیزی رو من درک نمیکنم.
اینها Bourne رو دادن رفت تا این اشغال رو نگه دارند چی بشه؟
بعد استودیوی سازنده ی The Bourne Game الان یادم نیست که اون بازی رو به اون خوبی ساخت و منبع الهام بعضی از بازی های بزرگ هم شد چرا نمیدن جیمزباند رو هم اون استودیو بسازه؟
چرا Acti میخواد ثابت کنه احمق ترین کمپانی بین بازیساز ها هست؟ واقعا چرا؟ :|.

• Like
Reactions: hosein me
bs که یه افتضاح به تمام معنا بود اثلا نفهمیدم چی شد که بازی تموم شد به نظرم با توجه به داستانش میتونست یه فیلم باشه تا یه بازی از حضور اسپایدرمن و جمز باند تو صنعت گیم خسته شدیم البته این وسط تو مثلا بیستا بازی استثنا هاییم بوده

یه چیزی رو من درک نمیکنم.
اینها Bourne رو دادن رفت تا این اشغال رو نگه دارند چی بشه؟
بعد استودیوی سازنده ی The Bourne Game الان یادم نیست که اون بازی رو به اون خوبی ساخت و منبع الهام بعضی از بازی های بزرگ هم شد چرا نمیدن جیمزباند رو هم اون استودیو بسازه؟
چرا Acti میخواد ثابت کنه احمق ترین کمپانی بین بازیساز ها هست؟ واقعا چرا؟ :|.

bs که یه افتضاح به تمام معنا بود اثلا نفهمیدم چی شد که بازی تموم شد به نظرم با توجه به داستانش میتونست یه فیلم باشه تا یه بازی از حضور اسپایدرمن و جمز باند تو صنعت گیم خسته شدیم البته این وسط تو مثلا بیستا بازی استثنا هاییم بوده

BloodStone که به نظر من یه افتضاح کامل بود از همه نظر تا ببینیم این یکی چی میشه :d
کاملا درست هست دیگه این سری از بازی ها ارزش وقت گذاشتن هم ندارند
من موندم سازندها دلشون به چی خوش هست !!!!!!!!!!
نمر های شمار قبل هم که خیلی جالب بود

RAVEN SOFTWARE
:blink:
همیشه جیمز باندها (بجز چشم طلایی خدا بیامرز:(() بازیهای در پیتی بودن ، اما من همیشه باهاشون حال کردم :دی ! با عشق از روسیه از بهترین تجربه های شوتر من بر روی PlayStation2 بود .

من موندم کدوم چیزی پیدا میشه اینا رو اوریج بخره:d
ویرایش:
به خاطر خطرات احتمالی از واژه"چیز" استفاده کردم که برداشت ازاد باشه:d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hosein me
همیشه جیمز باندها (بجز چشم طلایی خدا بیامرز:(() بازیهای در پیتی بودن ، اما من همیشه باهاشون حال کردم :biggrin1: ! با عشق از روسیه از بهترین تجربه های شوتر من بر روی PlayStation2 بود .
NightFire هم رو PS2 خوب بودا!

کلا سمت James bond نرید اکتی امتحانشو تو این بازی با اون blood stone پس داده:-&
هرکی بازی کرده میدونه من چی میگم گرافیک و موتور بازی فک کنم برا carzy taxy 1 بودش
مزخرف ترین بازی عمرم blood stone بود:-&:-&:-&

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or