™Meysam کاربر سایت Rating - 100% 16 0 0 Jun 27, 2012 #1 خریدار یک عنوان جهاد 3 ریجن 2 هستم و کد هم داشته باشه هرکس داشت با قیمت خوب خریدارم
doctor who کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 Jun 27, 2012 #2 شما 3 بار می خواهید جهاد کنید بابا دست بردار زیادهشوخی کردم امید وارم خیلی زود پیدا کنید جهاد 3 رو:d
™Meysam کاربر سایت Rating - 100% 16 0 0 Jun 27, 2012 #4 نوشته شده توسط .: Hamed :.: جدیداً گرون شده بخاطر تنشهای بین ترکیه و سوریه ! دیگه ناتو هم که اعلام وجود کرده ، این بازی دست نیافتنی تر شده ! بیشتر... من بازی رو میخوام کاری با این کارا ندارم
نوشته شده توسط .: Hamed :.: جدیداً گرون شده بخاطر تنشهای بین ترکیه و سوریه ! دیگه ناتو هم که اعلام وجود کرده ، این بازی دست نیافتنی تر شده ! بیشتر... من بازی رو میخوام کاری با این کارا ندارم
™Meysam کاربر سایت Rating - 100% 16 0 0 Jun 28, 2012 #5 نوشته شده توسط .: Hamed :.: ببین خودت شروع کردی ساز ناکوک بزنی ! الان یه کاری میکنم که اوضاعت بشه مثل حال اون کسی که برای خرید بایوشاک 1 تاپیک زده بود ... میدونی عاقبتش رو !؟ زودتر طلب بخشش کن وگرنه مسئولیت عواقبش برعهده خودته ! بیشتر... من جوایتو با قانون میدم( اسپم)
نوشته شده توسط .: Hamed :.: ببین خودت شروع کردی ساز ناکوک بزنی ! الان یه کاری میکنم که اوضاعت بشه مثل حال اون کسی که برای خرید بایوشاک 1 تاپیک زده بود ... میدونی عاقبتش رو !؟ زودتر طلب بخشش کن وگرنه مسئولیت عواقبش برعهده خودته ! بیشتر... من جوایتو با قانون میدم( اسپم)
montazery کاربر سایت Rating - 93.5% 29 2 0 Jun 28, 2012 #6 میثم شانستو اصلا من بتل نمیخواستم یک تو از فروم ها به پیام داده الا شمارشو میدم تو پخ کسی نزننگه بخره
میثم شانستو اصلا من بتل نمیخواستم یک تو از فروم ها به پیام داده الا شمارشو میدم تو پخ کسی نزننگه بخره
G green wave کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jun 28, 2012 #8 يدونه ريجن 2 بسيار تميز واسه فروش موجوده ولي...... بدون كد !!
™Meysam کاربر سایت Rating - 100% 16 0 0 Jun 28, 2012 #9 نوشته شده توسط green wave: يدونه ريجن 2 بسيار تميز واسه فروش موجوده ولي...... بدون كد !! بیشتر... نه عزیز من با کد میخوام
نوشته شده توسط green wave: يدونه ريجن 2 بسيار تميز واسه فروش موجوده ولي...... بدون كد !! بیشتر... نه عزیز من با کد میخوام