جمهوری مجازی!

• Thread starter Thread starter MORT3ZA
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام

بعد یک مدتی میخواستم یک بازی تحت وب معرفی کنم که بعضی از دوستان که مشکل با سرعت اینترنتشون دارن بتونن بازی کنن. اسم این بازی erepublik هستش و تقریبا ترجمش میشه جمهوری مجازی! در این بازی همه ی کشور های جهان با تمامی استان ها ایلت ها و شهر ها موجوده. شما میتونید عضو هر کشوری بشید در اون کشور کار کنید برای اون کشور بجنگید جاسوسی کنید تجارت کنید و... با هر کاری که شما انجام میدهید مقدار خاصی تجربه به شما داده میشه که لولتون رو بالا میبره و هر چی لولتون بالاتر باشه میتونین کار های بیشتری انجام بدید. شاید تعجب کنید اگه بدونید که در این بازی حزب مجلس و رئیس جمهور وجود داره!:dکه میتونن مالیات رو کم زیاد کنن قانون تصویب کنن اعلام جنگ کنن و....
خب امیدوارم گوشه ای از این بازی بزرگ رو به شما نشون داده باشم. باید اضافه کنم که ایرانی هم تو این بازی بسیار زیاده و طرفدار کمی نداره.ولی زبان فارسی رو پشتیبانی نمیکنه که باز هم برای بعضی ها مشکل آفرینه و از همه مهمتر 2 یا 3 روز که ف*ل*ر شده و دسترسی ما ایرانی ها بهش قطع شده که قطعا برای کشور ما در بازی ضرر داره ...
به دوستانی که علاقه مندند و میتونن برن تو سایتش توصیه میکنم کشور رو ایران انتخاب کنن که کنار هم باشیم.
id:GAG0L ;)
http://www.erepublik.com
این هم یک بازی خفن برای آن ها که لیاقتش رو دارن!!!!

erepublik2ha9.jpg

آخرین ویرایش:
تازه خبر ندارید ورژن دوم که داره میاد دیگه ایران مجازی نابود میشه؛چون همه چی با گلد هست
به تازگی ها هم که دیگه رفته تو لیست سیاه بهتر بگم مسدود شده به این راحتی ها هم باز نخواهد شد
چون واقعا گفتن علیه امنیت هستش:))

گفتگوی این بازی چند میلیون سال پیش زده شده
لطفاً یک جستجویی قبل از ایجاد گفتگوی جدید بفرمایید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or