جشنواره FTTH + فیبر کشی و مودم رایگان!!

Adroit

کاربر سایت
سلام چون در این طرح مودم رایگان میدن و فیبرکشی تا درب خونه رایگان هست، گفتم یه تاپیک جدید بزنم که اگه کسی نیاز داشت این خبر رو از دست نده. من خودم adsl از همه isp ها رو امتحان کردم و الانم زیتل دارم که کلافه ام کرده

متاسفانه کلا اوضاع اینترنت افتضاحه و سرویس گرفتن از مخابرات جمهوری اسلامی هم اعصاب پولادین میخواد، اما در حال حاضر فیبر نوری بهترین اینترنتی هست که میتونیم تهیه کنیم. دوستان اگه نظری دارید حتما به اشتراک بزارید

بی‌شرفا امروز صبح به من گفتن همچین طرحی نداریم. اما وقتی رفتم اتاق رئیس و تهدید کردم که در سامانه ی ۱۹۵ و بازرسی مخابرات شکایت میکنم و لازم باشه یک روز کامل مرخصی میگیرم حضوری میرم وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم و هرجا که ربط نداشته باشه هم پیگیری میکنم، ترسید گفت بشینید تشریف داشته باشید پیگیری میکنم نیازی نیست خودتونو اذیت کنید ما اینجاییم تا به مردم خدمت کنیم

یک مو از خرس کندن غنیمته

من که با زور تهدید تونستم بکنم

امیدوارم شما هم بتونید

البته اگه نزدیک خونتون باکس فیبر هست

این همین طرح ابر و باده فیبر نوری تانوما مخابراته؟
گویا برای گرفتن مودم رایگان باید پول یکسال اینترنت رو یکجا پرداخت کنیم تا مودم رایگان بدند.(حدود 3600)درسته؟چه مودمی میدند؟

بله اسم طرح دقیقا همون هست که شما گفتید
فکرکنم پول رو یکجا میگیرن اما هنوز از من چیزی نگرفتن
امروز تماس گرفتن گفتن فردا یکنفر میاد برای بررسی مسیر فیبر کشی
اول انکار میکردن که همچین طرحی هست اما با زبون تهدید تونستم آدمشون کنم

اقا غیر از فیبر نوری هم چیزی هست بدرد ماهایی که فیبر نوری نداره شهرمون بخوره؟ بدرد دانلود؟ متاسفانه با کنسول اصلا نمی شه با این adsl ها دانلود کرد.

نامحدوده ؟ اگه اوکی شد یه تست سرعت بگیر همینجا بذار اگه خوب باشه منم برم تو کارش :D

به نظرم نامحدود نباشه به درد نمیخوره با اپراتور شاتل صحبت کردم برای سرویس فیبر نوری که دارن لم پس نمیداد و هی میگفت باید اجازه بدین تکنسین بیاد بررسی کنه

کجا باید ثبت نام کنیم ؟
سلام والا منکه با 2020 تماس گرفتم اما چون خط ثابت سیم مسی نداشتم مجبور شدم حضوری برم مخابرات که مجبور نباشم برای دریافت فیبر نوری یه هزینه ای برای خرید تلفن ثابت روی سیم مسی بدم
اگه شما تلفن ثابت دارید میتونید با همون 2020 تماس بگیرید ثبتنام کنید

• Like
Reactions: KinG-ScorpioN
سلام والا منکه با 2020 تماس گرفتم اما چون خط ثابت سیم مسی نداشتم مجبور شدم حضوری برم مخابرات که مجبور نباشم برای دریافت فیبر نوری یه هزینه ای برای خرید تلفن ثابت روی سیم مسی بدم
اگه شما تلفن ثابت دارید میتونید با همون 2020 تماس بگیرید ثبتنام کنید
خط تلفن باید مسی باشه حتما ؟

خط تلفن باید مسی باشه حتما ؟
عزیزم من که خط تلفن مسی رو جمع کرده بودم، قصد هم نداشتم دوباره بگیرم. به خاطر همین حضوری رفتم مخابرات که بدون نیاز به گرفتن خط تلفن ثابت روی سیم مسی بتونم سرویس فیبر نوری رو بگیرم
وگرنه اگه شما با 2020 تماس بگیرید بهتون میگه باید تلفن ثابت روی سیم مسی داشته باشید که این اشتباهه

• Like
Reactions: Black Roz
سلام
با 2020 تماس گرفتم، برای فیبر نوری میگه باید 15 درخواست از محل شما باشه تا فیبر نوری رو اجرا کنیم. درسته همچین چیزی ؟
برای vdsl هم میگه باید فاصله تا مرکز مخابرات کمتر از 700 متر باشه! اینو چی ؟ درست میگه یا چرت گفته ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or