جشنواره تعطیلات اپیک گیمز شروع شد

rahyarpaul

کاربر سایت
به مناسبت سال میلادی جدید و به مانند هر سال، اپیک گیمز جشنواره تعطیلات سال نوی میلادی خود را آغاز کرد.
این جشنواره از ساعت 19:30 امروز به وقت تهران آغاز گشته و تا چهارشنبه 20 دی ادامه خواهد داشت.

2023-12-13_21-26-06.jpg

به مانند هر سال، اپیک کوپن تخفیف نامحدود در اختیار کاربران قرار داده است که امسال با استفاده از آن، بجای 25 درصد تخفیف، 33درصد تخفیف خواهید گرفت، البته باید این نکته را یادآوری کنم که قیمت بازیها و dlc های خریداری شده باید 14.99 دلار یا بالاتر از آن باشد، هم اکنون در ریجن آمریکا یا 24 دلار میتوانید آلن ویک 2 را خریداری نمایید.
در کنار کوپن تخفیف، میزان epic reward را در طی جشنواره به 10 درصد افزایش داده و بعد از خرید، 10 درصد از مبلغی که خریداری کردید به اکانتتان باز خواهد گشت.
عناوین رایگان نیز، به مانند هر سال خواهند داشت که اولین آنها destiny 2:legacy of collection است که تا 29 آذر ساعت 19:30 میتوانید آن را به اکانت خود اضافه کنید و از 29 اذر تا چهارشنبه 14 دی هر روز، یک عنوان رایگان، اپیک خواهد داشت و هفدهمین عنوان هم 14دی عرضه میشود.
در کنار اینها، cosmetic های رایگان برای عناوینی مانند fall guys و warframe و ... عرضه شده است که لیست کامل را در لینک زیر میتوانید مشاهده کنید
https://store.epicgames.com/en-US/free-games

@rahyarpaul
اگه اپیک تو این چند ساله بابت هر مطلب و کامنتی که بابتش تا حالا دادی یک دلار برات کنار میزاشت تا حالا کلی زده بودی به جیب :D
دیگه اینقدر نیاز نبود کاشی بازی دربیاره و پول بده بازی انحصاری کنه :>
====================
اما جدای از شوخی بابت سرمایه گذاری که روی AW2 کرد فکر کنم کل صنعت گیم باید ممنون اپیک باشه.
تا باشه از این جور پول خرج کردنها ، انحصاری کردنش هم نوش جونش.
درسته که باز من براش پول نمیدم چون پلتفرمم پی سیه و اپیک استور برام مزخرفترین.

ولی احترامم برای اپیک بعد این حرکتی که زد خیلی خیلی زیاد شد:x

@rahyarpaul
اگه اپیک تو این چند ساله بابت هر مطلب و کامنتی که بابتش تا حالا دادی یک دلار برات کنار میزاشت تا حالا کلی زده بودی به جیب :D
====================
اما جدای از شوخی بابت سرمایه گذاری که روی AW2 کرد فکر کنم کل صنعت گیم باید ممنون اپیک باشه.

:D
من پارسال نه لیست فروششو زدم و نه خبر جشنواره تعطیلاتشو. پارسال استیمو زدم ولی اپیکو نه.
در مورد نشر، تو این 3 سال 9 تا بازی رو نشرداده که الن ویک و ریمستر 2 تاشونن، pc building simulator 2 بوده horizon chase 2 بوده و ....
ادامه هم داره و توسالهای بعد هم میاد و اپیک استودیوی بازیسازیه بزرگیه، گیرز و آنریل تورنمنت و bulletstorm و فورتنایت و .........
الانم که راکت لیگ و فال و گایزم داره و در کتنارش عناوین رایگان دائمی، بازیهایی رو رایگان میکنه که بعضا رو سرویسای ماهانه کنسولا میان با پرداخت اشتراک و چی بهتر از این.
33 درصدم تخفیف میده کوپن با 10 درصدم epic reward ، قیمت بازی تقریبا نصف میشه.تک تک این موارد شایسته تقدیره
اینکه فروشگاهش در حد استیم نیست، هیچ فروشگاه گیمینگی در سطح استیم نداریم، حدود 80 هزار گیم با کلی قابلیت ریز و درشت
________
ببینیم امسال چیا رایگان میده.

@rahyarpaul
====================

در مزخرف بودن استورش شکی نیست ولی طبق تجربه خودم حداقل از استور ایکس باکس ماکروسافت بهتره که خیلی با گ داره گاها.به نظرم من تو کاربری میشه بعد از استیم که بالاترین جایگه داره مقام بعدی برای گوگ و بعدش اپیکه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or