جزییات تکمیلی از سیزن پس Final Fantasy XV

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
9qzpqgiuwnhnavajwtfi.jpg
چندی پیش اطلاعات کلی از محتویات قابل دانلود «FF XV» بدست آوردیم، هرچند جز اسامی آن‌ها اطلاعات تکمیلی از آنان منتشر نشده بود. حال «اسکوئر انیکس» جزییات بیشتری پیرامون ۶ محتوای قابل دانلود این عنوان منتشر کرده است. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

اطلاعات منتشر شده از این محتویات به شرح زیر است.

• بسته تقویت کننده: سلاح‌های قوی و رایگان که برتری را در مبارزات به شما داده و باعث هیجان انگیزتر شدن آن‌ها خواهند شد.
  • اپیزود شخصیت «گلادیوس»: اپیزود جدیدی متمرکز بر یکی از همراهان «نوکتیس»، «گلادیوس»: در این ایپزود شما می‌توانید «گلادیوس» را به عنوان یک شخصیت قابل بازی کنترل کنید.
  • بسته تعطیلات: آیتم‌های رایگان که به شما اجازه تزیین و رنگارنگ کردن بازی را می‌دهند.
  • اپیزود شخصیت «اگنیس»: اپیزود جدیدی متمرکز بر یکی از همراهان «نوکتیس»، «اگنیس»: در این ایپزود شما می‌توانید «اگنیس» را به عنوان یک شخصیت قابل بازی کنترل کنید.
  • اپیزود شخصیت «پرومپتو»: اپیزود جدیدی متمرکز بر یکی از همراهان «نوکتیس»، «پرومپتو»: در این ایپزود شما می‌توانید «پرومپتو» را به عنوان یک شخصیت قابل بازی کنترل کنید.
  • بسته افزاینده: این بسته افزاینده به شما اجازه می‌دهد تا یک «FF XV» کاملا جدید را تجربه کنید.
البته مطمئنا تعدادی از این توضیحات بیشتر ما را کنجکاو کرده و برایمان سوال به وجود آوردند، مثلا «یک «FF XV» کاملا جدید» چه معنای می‌دهد؟ هرچند، بسیار جالب است که می‌توانیم به عنوان سایر شخصیت‌های گروه نیز بازی کنیم، زیرا از جمله بهترین شخصیت‌های هستند که این چندوقته در میان بازی‌ها دیده‌ایم.

«FF XV» قرار است ۳۰ سپتامبر برای PS4 و Xbox One عرضه شود.

لینک منبع

مرسی علی جان....
عشق خودمی...:D:D:D

علی نمیدونم جایی خونده بودم سیزن پس رو بگیری فقط روی نسخه ی دیجیتالی خریداری شده ی بازی کار میکنه ؟!
همچین چیزی داریم آیا !؟ :|:|

مرسی علی جان....
عشق خودمی...:D:D:D

علی نمیدونم جایی خونده بودم سیزن پس رو بگیری فقط روی نسخه ی دیجیتالی خریداری شده ی بازی کار میکنه ؟!
همچین چیزی داریم آیا !؟ :|:|
خواهش :دی

والا زیاد اخبار نسخه‌های مختلف بازی رو دنبال نکردم ولی میدونم که نسخه کالکتور بازی سیزن پس رو ندار :| :دی

• Like
Reactions: BARDI YA
و اینکه تو خیلی از سایتا از Expansion Pack با نام Online Expansion Pack داره نام برده میشه و حتی تو استور ژاپن برا این بخش زده که به پلاس نیاز دارین :D برا همین موضوع جالب شده :D

دم اسکوئر انیکس گرم که قابلیت سوئیچ بین کرکترها و بازی باهاشونو از FF Versus XIII ورداشت و حالا داره به عنوان سیزن پس توی XV میفروشه >:D<

قابلیت سوئیچ نیست این DLC ها :D یعنی اینجوری نیست که اینو بخری بعد تو مبارزات میتونی با مثلا Ignis بازی کنی بلکه یه Episode اضافه میشه که تو اون میشه با کاراکترا بازی کرد

البته بازی قابلیت Mini Switch داره وقتی که شما دستور میدی اعضای گروه Skill های خاصی انجام بدن شما سوئیچ میشین رو اون کاراکتر و تا انتهای انجام اون Skill اون شخصیت رو کنترل میکنید برای مثال برا Prompto نشونه گیری رو انجام میدین یا به Gladio میگین که مثلا Tempest رو میخواد بزنه اول ببرینش فلان جا بعد میزنه و هر شخصیت بسته به Main/Sub Weapon هاش Skill های زیاد و مختلفی داره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: gamer1998y
قابلیت سوئیچ نیست این DLC ها :D یعنی اینجوری نیست که اینو بخری بعد تو مبارزات میتونی با مثلا Ignis بازی کنی بلکه یه Episode اضافه میشه که تو اون میشه با کاراکترا بازی کرد

البته بازی قابلیت Mini Switch داره وقتی که شما دستور میدی اعضای گروه Skill های خاصی انجام بدن شما سوئیچ میشین رو اون کاراکتر و تا انتهای انجام اون Skill اون شخصیت رو کنترل میکنید برای مثال برا Prompto نشونه گیری رو انجام میدین یا به Gladio میگین که مثلا Tempest رو میخواد بزنه اول ببرینش فلان جا بعد میزنه و هر شخصیت بسته به Main/Sub Weapon هاش Skill های زیاد و مختلفی داره
بله بله در جریان هستم پسرم :D نکته ی قضیه اینجاس که توی سیستم قبلی شما مثلاً با ایگنیس حال می کردی می تونستی Main ـتو اون در نظر بگیری، قابلیت هاشو متناسب با بازیت آپگرید کنی و مستقیماً با اوشون بازی کنی جوری که انگار کرکتر اصلی بازیه. در عین حال توی مبارزات حواست به بقیه هم باشه و دیدی اوضاع خطریه روی بقیه هم سوئیچ کنی و باقی قضایا :D این مورد برای هر 4 کرکتر تیم صادق بود ، یعنی با وجود اینکه نوکتیس کرکتر اصلی بود ولی تو می تونستی از بین اون 4 نفر کرکتری که خودت دوست داری رو Main در نظر بگیری و جوری باهاش بازی کنی که با نوکتیس بازی میکنی و به تمام قابلیت ها دسترسی داشتی :D ولی الان خیر ، Main نوکتیسه بقیه به چند تا کامند خلاصه میشن و اون قابلیت اصلی که بتونی کنترل مستقیمشونو دستت بگیری فقط از طریق خریدن سیزن پس یا DLC هاست :D یادت باشه اون قدیم ندیما زمان ورسوس کم روی این قضیه تاکید نمی کردن که هر چهار کرکتر عین کرکتر Main کامل هستن و قابل بازی و با هر کدوم که بخوای میشه بازی کرد :D
کردن توو پاچه پسرم ، کردن توو پاچه :D حالا یه اپیزود داستانی هم زدن تنگش که زیاد ضایع نباشه :دی

بله بله در جریان هستم پسرم :D نکته ی قضیه اینجاس که توی سیستم قبلی شما مثلاً با ایگنیس حال می کردی می تونستی Main ـتو اون در نظر بگیری، قابلیت هاشو متناسب با بازیت آپگرید کنی و مستقیماً با اوشون بازی کنی جوری که انگار کرکتر اصلی بازیه. در عین حال توی مبارزات حواست به بقیه هم باشه و دیدی اوضاع خطریه روی بقیه هم سوئیچ کنی و باقی قضایا :D این مورد برای هر 4 کرکتر تیم صادق بود ، یعنی با وجود اینکه نوکتیس کرکتر اصلی بود ولی تو می تونستی از بین اون 4 نفر کرکتری که خودت دوست داری رو Main در نظر بگیری و جوری باهاش بازی کنی که با نوکتیس بازی میکنی و به تمام قابلیت ها دسترسی داشتی :D ولی الان خیر ، Main نوکتیسه بقیه به چند تا کامند خلاصه میشن و اون قابلیت اصلی که بتونی کنترل مستقیمشونو دستت بگیری فقط از طریق خریدن سیزن پس یا DLC هاست :D یادت باشه اون قدیم ندیما زمان ورسوس کم روی این قضیه تاکید نمی کردن که هر چهار کرکتر عین کرکتر Main کامل هستن و قابل بازی و با هر کدوم که بخوای میشه بازی کرد :D
کردن توو پاچه پسرم ، کردن توو پاچه :D حالا یه اپیزود داستانی هم زدن تنگش که زیاد ضایع نباشه :D

همچین داری حرف میزنی انگار همین Noctis به تنهایی هیچی نداره :D دلیل اینکه سوئیچ دیگه نداره رو هم هزار بار که گفتن و من خودم به شخصه وقتی میبینم Noctis انقدر از نظر گیم پلی و استایل کامله چرا باید با بقیه بازی کنم که محدود ترن؟ :D محدود از نظر قابلیت ها و سلاح ها میگم چون دیگه دست Prompto که نمیتونی سلاح Dragoon بدی و . . . :D

بعدشم هنوزم شخصیتای دیگه Level Up میشن هنوزم Skill های مختلفی میتونی براشون بزاری تازه نسبت به سلاحی که خودشون دارن و سلاحی که Noctis داره رفتارشون عوض میشه :D من نمیدونم گیم پلی از این خفن تر چی میخوای :D اگه گیم پلی به این خوبی که الان هست نبود آره باید قابلیت سوئیچ کردن میزاشتن که جبران بشه ولی الان من هیچ دلیلی نمیبینم که این قابلیت رو بزارن در حالی که همه میدونن Noctis الان پرفکت ترین حالت گیم پلی رو داره :D

وقتی گیم پلی به شدت از ورسوس بهتر و عمیق تر شده اتفاقا تصمیم اینکه رو Noctis تمرکز کنن کاملا عقلانی بوده چون اگه میخواستن سوئیچ کردن رو بزارن شک نکن Noctis چیزی که الان هست نمیشد :D

نزدن تنگش بلکه اگه اون نبود که اصلا وجود این DLC معنی نداشت :D چون فقط تو اون بخش قابل کنترل هستن :D

• Like
Reactions: gamer1998y
سلاح‌های قوی و رایگان که برتری را در مبارزات به شما داده و باعث هیجان انگیزتر شدن آن‌ها خواهند شد.

به نظر من که پول بیشتر بدی سلاح خفن گیرت بیاد، راحت همه رو سلاخی کنی اصلا هیجان انگیز نیست!:D جون بکنی بعد مبارزه با یه باس فوق خفن بگیریش جذابه!:D

کلا SE برنامه ریخته جیبمون رو خالی کنه! برای منی که حاضر نیست هزار تومن خرج بازی کنه سخته!:D

یعنی حیف حاضر نیستم یک روز هم صبر کنم، وگرنه تا تاید نسخه PC و پایریت شدن منتظر میموندم!:D

کردن توو پاچه پسرم ، کردن توو پاچه :D حالا یه اپیزود داستانی هم زدن تنگش که زیاد ضایع نباشه :D

این بخش اضافه هم یحتمل از بازی اصلی جدا شده:دی گویا SE خیلی مصرانه تصمیم گرفته هزینه های اضافی این بازی (تاخیرات و ورسوس و ...) از ما بکشه بیرون.

• Like
Reactions: Kainé
حالا این DLC و کردن تو پاچه و این حرفا به کنار :D با توجه به این دموی پلاتینیومی که من تجربه کردم بازی مشکلات خیلی مهمتری داره و باید به اونا برسن.

فریم‌ریت بازی افتضاحه! میدونم زیاد از این کلمه استفاده میشه ولی خداییش اینجا توی این دمو به معنای واقعی کلمه فریم‌ریت افتضاح بود! (نسخه PS4) فعلا همین یه مورد باعث شده تا من خرید بازی رو عقب بندازم و بزارم بعد از اینکه بقیه تجربه‌اش کردن (و احتمالا یه ۷-۸ تا Patch‌ براش اومد) بگیرمش :D

از فریم‌ریت که بگذریم میرسیم به مسئله اصلی یعنی اکشن و گیم‌پلی که.... (:|(:|(:| امیر @Akiba میدونه به نظر من Ni No Kuni یکی از خسته کننده و خواب‌آورترین بازیهایی هست که تا الان تجربه کردم :دی ولی بازی کردن این دمو من رو با یه سطح جدیدی از خستگی آشنا کرد :|:D کلا من زیاد با گیم‌پلی KH مانند حال نمیکنم ولی نمیدونم چطوریه که اینجا حتی گیم‌پلی از اونم برام بدتر بود و اصلا همون یه بار هم به زور تا آخرش رفتم :D دقیقا برعکس Versus و اون گیم‌پلی که توی تریلر طولانیش نشون دادن که خیلی هیجان انگیز و خفن به نظر میومد :(

احتمالا تا الان یه چند صد باری این بحث انجام شده و دنبال کننده‌های XV از شنیدن این موضوع خسته شدن ولی خب بعد از تجربه Cold Steel و Omega Quintet، الان حسرت میخورم که چرا XV رو نوبتی و مشابه اونا نساختن و به جاش همچین گیم‌پلی عجیب و خسته کننده‌ای براش طراحی کردن.

علی الان فرشاد میاد دهن هممون رو صاف میکنه:| :دی

الان حسرت میخورم که چرا XV رو نوبتی و مشابه اونا نساختن و به جاش همچین گیم‌پلی عجیب و خسته کننده‌ای براش طراحی کردن.

وقتی SE ترجیح میده عوض فن های اصلی FF و RPG های ژاپنی، گیمرهای جدید و اکشن دوست بیان سمت FF نتیجه میشه این!:دی شایدم از یه منظری تصمیم درست باشه، این بازی فعلی خیلی راحت تر میتونه گیمرهارو جذب کنه تا مثلا نوبتی. من که برای یه FF اصلی تغییر از TB به اکشن RT رو نمیپسندم، مگه اینکه خیلی باحال و بی نقص باشه نظرم رو عوض کنه، XV هم فعلا همچین کاریزمایی نداشته، یعنی شخصا تا الان چیزی ندیدم بگم WOW چه خفن! حالا باید بازی کرد و در عمل همه چیز رو سنجید. امیدوارم که اشتباه کرده باشم!:دی جدی

• Like
Reactions: Dante Never Cry
@Cloud Strife

خب حقیقته دیگه ماکان :sweatsmile:

آره حرفت رو قبول دارم، به نظرم اکشن شدن بازی مطمئنا میتونه به فروشش کمک کنه ولی خب بدبختی اینه که اکشنش هم خواستن یه چیز خاص از آب در بیارن که متاسفانه (همونطوری که خودت هم بهش اشاره کردی) این چیزی که بازی کردم زیاد جالب نشده. اکشن بازی اگه در حد Tales of یا مثلا DD یا اینجور بازیای اکشن نقش آفرینی بود باز به نظرم نتیجه کلی خیلی بهتر می‌شد تا این چیزی که الان داریم میبینیم.

متاسفانه مثلا توی دموی پلاتینیوم الان اصلا دشمنا هیچ بازخوردی به ضرباتت از خودشون نشون نمیدن. یعنی Stun شدن پیشکش، اصلا جوری رفتار می‌کنند که به نظر میاد اصلا ضربه‌ای بهشون نمیزنی. یا انگار داری با کاغذ میزنی تو سر دشمن نه شمشیر :| :دی حس نکردن Impact ضربه‌ها باعث تشدید این مورد میشه. یا مثلا قابلیت Warp که کلی هم روش مانور می‌دن توی دمو یکی از اعصاب خورد کن‌ترین و ناکارآمدترین قابلیت‌های بود که دیدم :| :دی

حالا نمیدونم شاید این مشکلات رو توی نسخه اصلی بهتر کنند ولی این چیزی که توی دموی پلاتینیوم تجربه کردیم واقعا ناامید کننده بود و به نظرم بهتر میشد اگه بجای اکشن کردن بازی همون TB رو ادامه میدادن. (خداییش به هرچیز XIII که گیر بدید، حداقل TB خیلی خوبی داشت و خصوصا توی XIII-2 خود من خیلی بیشتر ازش لذت بردم تا اینی که توی دموی XV بود. حتی LR هم باز سیستمش بهتر بود به نظرم :دی کاشکی گیم‌پلی رو بیشتر اونجوری میکردن تا KH وار :| :دی )

همچین داری حرف میزنی انگار همین Noctis به تنهایی هیچی نداره :D دلیل اینکه سوئیچ دیگه نداره رو هم هزار بار که گفتن و من خودم به شخصه وقتی میبینم Noctis انقدر از نظر گیم پلی و استایل کامله چرا باید با بقیه بازی کنم که محدود ترن؟ :D محدود از نظر قابلیت ها و سلاح ها میگم چون دیگه دست Prompto که نمیتونی سلاح Dragoon بدی و . . . :D

بعدشم هنوزم شخصیتای دیگه Level Up میشن هنوزم Skill های مختلفی میتونی براشون بزاری تازه نسبت به سلاحی که خودشون دارن و سلاحی که Noctis داره رفتارشون عوض میشه :D من نمیدونم گیم پلی از این خفن تر چی میخوای :D اگه گیم پلی به این خوبی که الان هست نبود آره باید قابلیت سوئیچ کردن میزاشتن که جبران بشه ولی الان من هیچ دلیلی نمیبینم که این قابلیت رو بزارن در حالی که همه میدونن Noctis الان پرفکت ترین حالت گیم پلی رو داره :D

وقتی گیم پلی به شدت از ورسوس بهتر و عمیق تر شده اتفاقا تصمیم اینکه رو Noctis تمرکز کنن کاملا عقلانی بوده چون اگه میخواستن سوئیچ کردن رو بزارن شک نکن Noctis چیزی که الان هست نمیشد :D

نزدن تنگش بلکه اگه اون نبود که اصلا وجود این DLC معنی نداشت :D چون فقط تو اون بخش قابل کنترل هستن :D

بیاییم خودمونو گول نزنیم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or