جزییاتی جدید از ورجیل در DmC

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
75587852893187987028.jpg

با معرفی شدن ورجیل در کنفرانس Pre-GamesCom شرکت کاپکام ، نینجا تئوری سازنده بازی اطلاعاتی در مورد گذشته این شخصیت منتشر کرده است.

ورجیل همچنان برادر دوقلوی دانته می باشد. زمانی که دانته در پرورشگاه هایی که توسط شیطان ها اداره میشده دوران کودکی خود را سپری میکرده است، ورجیل توسط خانواده پولداری به فرزندخواندگی قبول شده بود. ورجیل که از همان دوران بچگی بسیار باهوش بود در همان دوران مدرسه رفتنش توانست برنامه امنیتی بسیار قوی ایی را طراحی و باعث میلیاردر شدن خودش بشود.

پدر و مادر ورجیل هردو توسط شیطان ها آسیب دیده اند، مادر او توسط شیاطین کشته شده و پدرش نیز به بردگی آنها در آمده است و ورجیل نیز قصد دارد انتقام آنها را بگیرد. به همین دلیل ورجیل از قدرت و ثروت خود برای جمع آوری اطلاعات علیه شیطان ها و مبارزه با آنان استفاده میکند.

نینجا تئوری ورجیل در این نسخه را شخصیتی متفکر و حساب شده توصیف میکند که نمیگذارد احساسات بر روی تصمیماتش تاثیر بگذارند، او برای موفق شدن و گرفتن انتقامش از شیاطین سازمانی به نام The Order را ایجاد کرده است و خود نیز رییس این گروه میباشد.

DmC Devil May Cry قرار است در تاریخ 15 January بر روی کنسول های PS3 و Xbox360 عرضه شود ، نسخه PC آن نیز در تاریخی نامعلوم در سال 2013 منتشر خواهد شد.

منبع

چه ابهتی داره!
به این میگن یه داستان درست و حسابی
نینجا تئوری کارش حرف نداره دی
مرسی بابت خبر

به قرآن داستان ورجيلش خيلي شبيه داستان آتوسا هستش
yahoo_13.gif
دیگه لو رفت دی
من سناریوی این DmC رو نوشتم، قرار نبود به این زودی فاش بشه دی

آخرین ویرایش:
یادمه یکی از دوستان یه تاپیک زد که یه سایتی بود باید میرفتیم به یه سری سوال جواب میدادیم که مشخص بشه شبیه کدوم یکی از شخصیتهای این بازی هستیم، من شبیه این شدم، گند نزنن توش یه وخ :|:d

یکی میگه واسه pc میاد یکی میگه نمیاد وضعی شده ها ...

یادمه یکی از دوستان یه تاپیک زد که یه سایتی بود باید میرفتیم به یه سری سوال جواب میدادیم که مشخص بشه شبیه کدوم یکی از شخصیتهای این بازی هستیم، من شبیه این شدم، گند نزنن توش یه وخ :|:d

یکی میگه واسه pc میاد یکی میگه نمیاد وضعی شده ها ...

برای PC هم عرضه میشه ولی هنوز تاریخ دقیقش معلوم نیست

---------- نوشته در 06:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:40 PM ارسال شده بود ----------

خب تایید شد که ورجیل هم قابل بازیه

Vergil to return as playable character in DmC: Devil May Cry - DmC Devil May Cry for Xbox 360 News

قراره کاپکام گیم پلی ایی از بخش ورجیل رو نشون بده

خوشحال شدم از این که ورجیل هم تو بازی حضور داره ولی اصلا از قیافه ی جدیدش خوشم نیمد . :d بر عکس دانته که از قیافه ی جدیدش بیشتر از قیافه ی قبلیش خوشم اومد . :d

قراره کاپکام گیم پلی ایی از بخش ورجیل رو نشون بده
ای جون! یعنی بعد از این همه مدت واقعا لذت بخشه که برخورد یاماتو به دشمنان رو زیر دندونات حس کنی!>:d

CAPCOM هر چقدر که تو RE6 داره موفق عمل میکنه داره گند میزنه به DMC (البته در بخش شخصیت پردازی ) ، آخه این ورجیل جدید چیه ، بچه خوشگل مثبت که یهو میاد میگه سلام من داداشتم بیا بریم دنیا رو نجات بدیم !

ای جون! یعنی بعد از این همه مدت واقعا لذت بخشه که برخورد یاماتو به دشمنان رو زیر دندونات حس کنی!>:d<
البته اين بار ديگه لذتش نميره زير دندونامون ميره زير انگشتاي مباركمون كه قراره تك تك ضربات رو با فشار دادن دكمه بزنيم>:d

الان من نفهمیدم.این قبل تمام سری های dmc میخواد اتفاق بیافته یا بعد همشون؟؟؟
از اونجایی که این ریبوت هست باید فقط و فقط به چشم یه بازی جدید بهش نگاه کنی!
کاری به نسخه های قبلی DMC نداشته باش چرا که DmC یه بازی کاملا جدید هست که ربطی به سری اصلی DMC نداره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or