جزیئات و قابلیت های جدید Ultra Street Fighter 4

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
Ultra Street Fighter 4 دارای بخش آنلاین 3 در برابر 3 (3vs3) و بخش تمرینی آنلاین خواهد بود.

usf4-elena.jpg

بخش آنلاین تمرینی به این صورت خواهد بود که بازیکنان یک دیگر را دعوت به بازی میکنن و در بخش تمرینی به تمرین میپردازن
Capcom امیدوار است این بخش باعث هیجان بیشتر و رفاقت بیشتر شود
بخش 3vs3 به صورت دو تیم سه نفره خواهد بود و هر بازیکن در این بخش یک نوار سلامتی در چند راند بازی خواهد داشت
Ultra Street Fighter 4 دارای 5 شخصیت جدید که شامل : Poison, Hugo, Elena, Rolento و یک شحصیت معرفی نشده خواهد بود همچنین شخصیت های قبلی هم دوباره بالانس شده اند . ultra combos های جدید(مثل the Red Focus attack ) و the Ultra Combo Double هم به بازی اضافه شده است
بازی در کل دارای 44 شخصیت و 6 میدان جنگ ( arena ) جدید خواهد بود
ارتقاع دیجیتالی بازی Super Street Fighter 4 یا Super Street Fighter IV - Arcade Edition به Ultra Street Fighter 4 برای PS3 و XBOX 360 در ماه JUNE با قیمت $14.99 (€14.99) منتشر خواهد شد
ارتقاع دیجتالی نسخه PC هم در ماه August با قیمت $14.99 (€14.99) منتشر خواهد شد.نسخه کامل دیجیتالی و فیزیکی بازی برای XBOX 360 و PS3 با قیمت $39.99 (€39.99) منتشر خواهد شد
از آن جایی که طرفداران نسخه PC باید بیشتر صبر کنند یک قرار داد خاص ( a special deal ) برای نسخه PC در نظر گرفته شده است که به وسیله اون تنها با پرداخت $29.99 (€29.99) میتوان باندل کامل دیجیتالی بازی که شامل تمام لباس های شخصیت های بازی در نسخه های قبلو دریافت کرد
بازی برای کنسول های PS4 و XBOX ONE عرضه نخواهد شد
تریلر جدید بازی
منبع

Capcom تنها بازی که تو نسل(ps3,360) قبل تونست به دوران اوج خودش برگردونه همین SF بود.اصلا مجال نفس کشیدن هم به رقبا نداده.
امیدوارم برا این نسل هم سورپرایز خوبی داشته باشن.من دوست دارم برا این نسل حداقل ایده های جدید بیارن توش،گرچه جای کار زیادی نداره ولی به نظر من اگه بخواد تو همین سطح برا PS4,X1 بیاد،خیلی تکراری میشه.
حداقل میتونن به استایل گرافیکیش یه دستی بکشن که از این حالت تکراری در بیاد.
Street Fighter V Maybe ?!!!

ویژگی بخش آنلاین تمرینی خیلی خوبه. چیزیه که واقعا دنبالش بودم (البته SFxT این بخش رو داره) و خیلی میتونه توی پیشرفت توی فایتینگ موثر باشه.
بخش 3 به 3 هم که دیگه نیازی به گفتن نداره. برای کل کل کردن ایده آله:d

امیدوارم برا این نسل هم سورپرایز خوبی داشته باشن.
حداقل میتونن به استایل گرافیکیش یه دستی بکشن که از این حالت تکراری در بیاد.
Street Fighter V Maybe ?!!!
به این زودی‌ها منتظر SF5 نباشین. سری چهار اونقدر جای پای خودشو محکم کرده که فعلاً کپکام نیازی به عرضه سری جدید نداره و احتمالاً می‌ره سراغ فایتینگ‌های دیگه‌‌ی خودش، مثل Darkstalkers.
البته توی یکی از تیزرهای تبلیغاتی PS4 تصویر Ryu هم دیده شد، اما شاید منظورشون Tekken X SF بوده (که سازنده‌ش نامکو هست، نه کپکام).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or