جزئیاتی پیرامون مدت زمان گیم‌پلی بازی Control و وجود عناصر وحشت در آن

Fardad Maboudi

کاربر سایت
Control.jpg

در حالی که پیش از این مدت‌ زمان گیم‌پلی بازی Control اعلام شده بود با توجه به نزدیک شدن زمان انتشار آن، مدیر ارتباطات استودیو Remedy یعنی توماس پوها (Thomas Puha) توضیحات بیشتری در این باره ارائه کرده است.
به گفته پوها تعیین مدت زمان دقیق گیم‌پلی بازی Control امری دشوار است. ظاهرا در حالت کلی بازی 10 الی 15 ساعت به طول می‌انجامد اما گیمری که بداند در بازی باید چه کاری انجام دهد می‌تواند آن را در مدت زمان کوتاه‌تری نیز به پایان برساند. در مقابل بازی برای پلیری که تصمیم بگیرد محیط بازی را به طور کامل چستجو کند، ماموریت‌های فرعی را به پایان برساند و کالکتیبل‌ها را جمع‌آوری کند مدت بیشتری طول کشیده و ممکن است به 20 ساعت نیز برسد. امری که پیش از این نیز توسط سازندگان بازی به آن اشاره شده بود.
20 ساعت برای تکمیل یک بازی ممکن برای عده‌ای زمان کوتاه و کمی به نظر برسد اما برای یک اثر اکشن داستان محور...

Continue reading...

امیدوارم موفق بشه بازی. خیلی روی لبه تیغ هست این عنوان، ولی من چون شدیدا فن رمدی هستم واقعا دوست دارم موفق بشن. فضای کارای این استودیو همیشه برام جذاب بوده و سنگینی اتمسفر کاراش چیزیه که بیشتر از هر چیزی برام کشش ایجاد میکنه. امیدوارم موفق بشن با control.

• Like
Reactions: hitman68

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or