جزئیاتی از نسخه PC عنوان Dead or Alive 5: Last Round

Mr. Worldwide

کاربر سایت
header.jpg

Steam بزودی شاهد عرضه Dead or Alive 5 Last Round خواهد بود. در ادامه با بازی سنتر همراه شوید.

به تازگی اطلاعاتی از پورت بازی Dead or Alive 5 برای PC منتشر شده که به نظر می رسد نسخه PC بازی یک نسخه نسل بعدی و بهینه نیست.
*Soft Engine که برروی نسخه PS4 و Xbox One بازی اجرا می شود در نسخه PC استفاده نشده است.
* نسخه PC حتی از Yawaraka Engine نیز استفاده نمی کند.
* نسخه PC از particle effects نسخه PS3 استفاده خواهد کرد.
*نسخه PC از تکنیک وضوح و افکت سایه های نسخه PS4 با قابلیت سویچ استفاده می کند.
* 2 stage ویژه بازی به نام های The Danger Zone و The Crimson که در نسخه نسل بعدی بازی هستند در نسخه PC وجود ندارند.
* نسخه PC از رزولوشن 4K, 1080p و 720p در اندازه تصویر2160 در 3840 حمایت می کند.
* نسخه PC دارای موهای جدید نیست.
* نسخه PC از کنترلر دارای ویبره حمایت نمی کند.
* نسخه PC دارای سیستم آچیومنت نخواهد بود.
* نسخه PC دارای بخش آنلاین تا 3 ماه بعد از عرضه نیست.
* حمایت از صدای Stereo
* نسخه PC ممکن هست از تمام گیم پد ها حمایت نکند.

سازندگان برای بازی 2 سیستم پشنهادی ارائه دادند سیستم پیشنهادی در صفحه Steam:
Intel Core i5 CPU, 4GB of RAM, and Windows 7 64-bit
و CPU پیشنهادی بازی در سایت های معتبر ژاپنی Core i7 2600 برای اجرای بازی در 1080p و گرافیک مورد نیاز بازی GeForce GTX 760660, or 750Ti به اضافه به بیش از 4 گیگابایت Ram اشاره شده است.

Dead or Alive 5: Last Round در 30 مارس برای PC عرضه می گردد.

منبع

آخرین ویرایش:
بیان و یه تاخیر سه ماهه بزنن و یه سریش رو درست کنن، بخش آنلاین هم همزمان میشه، اینجوری عرضه کنن نباید توقع موفقیت باقی فایتینگ ها رو PC رو داشته باشن!

این کار برای اینه که بری نسخه نسل بعدی پول بدی بخری پایرتش نکنی حالا چرا اصلا عرضش می کنن مشخص نیست از این راه کارهای کثیفه که این نسل داره باب می شه بازم این کار رو انجام دادن امیدوارم هر چه سریع تر این کنسول ها هم هک بشن

بازیش اومده دوستان؟
لینک دانلودش رو بی زحمت واسه من PM بکنید تشکر.
ساعت 10 امشب بازی عرضه میشه.
===============
من که پیش خرید کردم اونم به قیمت بسیار پایینی (:d) چون خیلی دوست داشتم یه فایتینگ 3D تجربه کنم. موقعی که این چیزا رو شنیدم (قضیه مال دو هفته پیشه)، به چشم دیدم خیلیا پیش خریدشون رو کنسل کردن. این Tecmo و Team Ninja هم اینقدر فحش خوردن که فکر کنم *R به خاطر تاخیر نسخه PC بازی GTA V اینقدر فحش نخورده بود:biggrin1:

Tecmo یه سازنده ای بوده که همیشه به کنسول ها چسبیده و این اواخر داره بازار PC رو هم تست میکنه اما به روش کاملا نادرست. Tecmo شاید آخرین شرکت ژاپنی باشه که هنوز درست و حسابی وارد بازار PC نشده و با این بازی بیشترین اشتباه رو انجام داد و سابقه خودش رو کامل سیاه کرد. کارگردانش هم یه مدت قبل یه جورایی تهدید کرد که اگه برای بازی ماد بسازین، ممکنه ما بازی های آینده-مون رو روی PC ندیم. اینکه یک ماه و نیم تاخیر بدی و از سر و ته بازی بزنی، هیچ رقمه توجیه پذیر نیست:

eyfuazerwub7lyqured8.jpg

خلاصه اینکه کاملا چهره خودشونو خراب کردن. بدجور Readـن به سابقه-شون. حتی اگه الان کالکشنِ Ninja Gaiden رو هم بدن، شک دارم به اون فروشی که میخوان، دست پیدا کنن.

الان منتشر شده، تا الان نزدیک صد نفر از کاربرا خودشون نقد گذاشتن تو استیم که نصفشون فحش نثار بازی کردن:d (یدونه از نظراتشون خیلی باحال بود. درباره کل تکمو و کارکنانش یه نظر کارشناسانه داده بود طرف)
اون نصف دیگه هم میگفتن درسته این نداره، اینم نداره، اونشم یه ذره مشکل داره و آنلاین هم سه ماه دیگه میاد ولی بازیه خوبیه:)) (احتمالا میخواستن پاچه خواری تکمو رو بکنن که از پورت بازی رو PC ناامید نشن)
حالا این برادران عزیز و زحمتکش تو سایتای دانلود بازی، بذارنش ماهم بدانلودیم ببینیم واقعا تکمو به ریش PCبازا خندیده یا نه!:d

من که زدم برا دانلود اصلا کاری به مشکلات و آنلاین و گرافیک و این چیزا ندارم:d
دیگه خودتون میدونید برا چی میخوام دانلود کنم دیگه؟(If you Know What I Mean...):d
(B00bsss)
اصلا مگه بازی بجز این جذابیت دیگه ای هم داره؟ :d
تکمو هم فهمیده اینو لامصب هر سری بجای اینکه بازی رو بهتر کنه کیفیت اونجا رو بهتر میکنه ما هم مشتاق تر از قبل میخریم.
شدیدا منتظرم برا نسل بعد ببینم کیفیت اونجا در چه حد بهتر میشه:d

ساعت 10 امشب بازی عرضه میشه.
===============
من که پیش خرید کردم اونم به قیمت بسیار پایینی (:d) چون خیلی دوست داشتم یه فایتینگ 3D تجربه کنم. موقعی که این چیزا رو شنیدم (قضیه مال دو هفته پیشه)، به چشم دیدم خیلیا پیش خریدشون رو کنسل کردن. این Tecmo و Team Ninja هم اینقدر فحش خوردن که فکر کنم *R به خاطر تاخیر نسخه PC بازی GTA V اینقدر فحش نخورده بود:biggrin1:

Tecmo یه سازنده ای بوده که همیشه به کنسول ها چسبیده و این اواخر داره بازار PC رو هم تست میکنه اما به روش کاملا نادرست. Tecmo شاید آخرین شرکت ژاپنی باشه که هنوز درست و حسابی وارد بازار PC نشده و با این بازی بیشترین اشتباه رو انجام داد و سابقه خودش رو کامل سیاه کرد. کارگردانش هم یه مدت قبل یه جورایی تهدید کرد که اگه برای بازی ماد بسازین، ممکنه ما بازی های آینده-مون رو روی PC ندیم. اینکه یک ماه و نیم تاخیر بدی و از سر و ته بازی بزنی، هیچ رقمه توجیه پذیر نیست:

eyfuazerwub7lyqured8.jpg

خلاصه اینکه کاملا چهره خودشونو خراب کردن. بدجور Readـن به سابقه-شون. حتی اگه الان کالکشنِ Ninja Gaiden رو هم بدن، شک دارم به اون فروشی که میخوان، دست پیدا کنن.

مادینگ این بازی چه شود! :دی خوراک جوانان جویای نام مجرده شب جمعه ای میشه :دی دقیقا مثله اسکاریم :دی

میگم پایرت شده؟ هرچی تو سورسهای معتبر تورنتی رو گشتم خبری نبوده

P.S اصلاحیه:
تو سِرفینگ جاری بنده مثه اینکه اینجا ظهور کرده! :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or