جزئیاتی ار آخرین بازی کنسل شده Human Head Studios

Mr. Worldwide

کاربر سایت
551954_10151499460925181_256072430180_23845377_2127041574_n_21813.nphd.0.jpg

Human Head سازنده بازی Prey و عنوان کنسل شده Prey 2 که وظیفه پورت Batman: Arkham Origins برروی Wii U را نیز عهده دار بوده و در کار توسعه Defiance و BioShock Infinite, The Bureau: XCOM Declassified نیز مشارکت داشته است.

حال به تازگی اطلاعاتی از آخرین پروژه کنسل شده این استدیو بهدست آمده که ممکن است قابل توجه باشد. Human Head/Nine Realms در اواخر سال 2012 مشغول توسعه عنوانی open-world که سر طراحی آن را Christopher Stockman که قبلا مدیر طراحان Saints Row 1 بوده برعهده داشته است. آنان مترجمانی نیمه وقت برای ترجمه اسناد به ژاپنی استخدام کرده بودند و در همین نیز توسعه Prey 2 را متوقف می کنند. این بازی با مشارکت Nintendo برای کنسول Wii U در حال ساخت بوده ژانر این بازی مشخص نیست و Nintendo نیز این بازی را در اوایل سال 2013 کنسل کرد.

هنوز علت کنسل شدن این پروژه مشخص نیست و هیچ کدام از طرفین چیزی را اعلام نکرده اند.
منبع:
1
2

Prey کلا طلسم شدس .
نسخه اولی Prey هم فک میکنم 11 سال طول کشید. فکر میکنم اولین نمایشهاش حوالی 1997 شروع شده بود که بعد رفت تا سالها بعد در حالی که خوده بازی از ساله 1995 در دسته ساخت بوده ...
واقعا از بهترین FPS هایی هست که تا حالا بازی کردم . ایده portal اولین بار توی این بازی دیدم ( اطمینان نداریم اولین بار هم باشه یا نه ) ولی یک shooter خالص نبود. کلا بازیه موندگاری هست ...
کنسل شدن Prey 2 خیلی خبره بدی بود ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or