ارسال پاسخ

نگاه درستی نیست به نظرم.

اول اینکه درسته 4080 با قیمت 1200 دلار عرضه شده بوده، ولی کلا اون محصول پرت بود و یک سال بعدش هم با 4080Super جایگزین شد که عملا همون گرافیک و همون خروجی (شاید 1-2 درصد تفاوت) ولی با قیمت اصلاح شده 1000 دلاری عرضه شد.

در ادامه 5080 هم کارت 900 دلاری نیست، 1000 دلاره، حالا فردا هم معلوم میشه آیا واقعا نسخه های 1000 دلاریش موجودی خاصی داره یا نه!

نسل قبل حداقل AIB های مختلف نسخه هایی داشتن که نهایت 5-7 درصد قیمتشون از  MSRP بالاتر بود. الان به نظر گیگا و Zotac فعلا یک سری مدل نزدیک به MSRP دارند، MSI و Asus که در بهترین حالت قیمتا رو 20 درصد بالاتر از MSRP قرار دادن.

از نظر دما هم فعلا 5080 FE با اینکه Liquid metal نداره مشکل خاصی نداشته، از نظر صدای تولیدی خیلی بلند نبوده و حداقل نسخه های دست منتقدا Coil whine خاصی نداشته و شک دارم خیلی اهمیت پیدا کنه که حتما یکی سر بهبود این موارد گرافیک مثلا نسخه Astral رو تهیه کنه مگه اینکه واقعا از شکل و شمایلش خوشش بیاد وگرنه مثلا 500-600 دلار بالاتر از MSRP دادن برای این گرافیک رو من نمیدونم چطور میشه توجیه کرد. دیگه کسی که انقدر خرج میکنه شک دارم نشه یک مقدار دیگه بزاره روش بره 5090 به خصوص که 40-70 درصدی هم سریع تر هست....

واقع بین باشیم یکی از ناامید کننده ترین جهش های بین نسلی هست. احتمالا سال دیگه تو مدل های میان نسلی یا قیمت بیاد پایینتر، یا رم رو حداقل بالاتر ببرن که با همین قیمت بخوان بفروشن.

آپدیت ** من دوباره که دارم متن رو نگاه میکنم بعضی جاها لحن Passive Aggressive توش وجود داره و بابتش شرمنده **

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or