من نمیدونم دلیل این همه تنفر نسبت به AMD چیه! در مورد RT خوب یک نسل از رقیبش و تازه با پرچمدارش نزدیک 3090 شده ولی نیمه دیگه لیوان هم باید دید به هر شکل.
AMD به طور کلی فعلا تو نسل جدید برای 4090 رقیبی عرضه نکرده ولی وقتی به بقیه محصولا نگاه کنی نمیشه خیلی راحت گفت انتخاب بدون چون و چرا محصول انودیا هست به خصوص بعد از کاهش قیمتی که 7900XT داشته و عملا الان با 4070TI با اون محدودیت رمش هم قیمت شده. من خوب در ابتدا تو فکر خرید 4080 بودم تو تخفیف های Easter، ولی سر یک خرابکاری مجبور شدم مادربورد رو کامل عوض کنم و الان بودجم رو 4070TI و 7900XT هست.
همین الان به طور مثال اگر Fortnite وقتی RT نرم افزاری داشته باشیم که از نظر کیفیتی هم دسته کمی از نمونه های سخت افزاریش نداره 7900XT فریم دهی بهتری از 4070Ti داره. در کنارش وقتی محدودیتهای رم 4070Ti رو ادم میبینه نسبت به خرید بیشتر دل سرد میشه.
اینکه مثلا یک گرافیک تو این رنج قیمت بخری ولی نشه Texture ها رو در نهایت کیفیت قرار بدی و RT هم داشته باشی سر محدودیت حتی تو 1440p خوب خیلی جالب نیست. از طرف دیگه هیچ کدوم اینا بازم دلیل نیست بازم 7900XT حتی بعد از کاهش قیمتش محصول بهتریه.
در نهایت صحبتم این هست این همه Nvidia محدود نمیشه به 4090 و گرافیک های رده پایینش هم مد نظر بگیرید که خیلی تو اونا جالب به فعلا ظاهر نشده.