من با اواژنگ تا حالا کار نکردم اما گرین چرا و اون زمان خوب بود
هر چقدر هم که بازم برای الان بگید من بعید می دونم در زمانی که گرافیک 3080 بالای 50 60 میلیون بود همچین کاری براتون انجام می دادن حداقل من موردی هم در نت پیدا نکردم
اما کاش واقعا گارانتی ها به این شکل نبودن و اعتماد مردم رو از بین نمی بردن
در مورد سوکت 12 پین هم باید بگم که GAMERNEXUS می گفت که مشکلی نیست و به درستی شرایط تقسیم می شه ضمنا پاورهای خوب می تونن شرایط حساس رو تشخیص بدن و برق رو قطع کنن یا مدیریتش کنن
این هم بگم متاسفانه 12 پین های فیک و بی کیفیت هم در بازار زیاد شده جایگزین کابل اصلی که خیلی هاشون 2 یا 3 تا کابل هم می گیرن برای پاورهایی که 4 تا 8 پین ندارن اینا قطعا با مشکل ذوب شدن رو به رو می شن کاری که ماینرهای بی سواد هم زیاد انجامش دادنش
قبلا هم برای تبدیل های 6 پین 8 پین همین تبدیل ها بود و به خوبی هم کار می کرد اما اگر متفرقه استفاده می کردید با همین مشکل ذوب شدن رو به رو می شدید
باید بازم دید تا چه حد این مشکل جدی هست من هنوز موارد فراگیر ندیدم یا زیاد نشده اگر البته انویدیا لطف کنه 4 تا کارت بیشتر تولید کنه بشه جامعه ی اماری بیشتری داشت کارت 1600 دلاری هم دلش نمیاد با نرخ بالا تولید کنه سری 3000 کسی بخواد می ره دست دوم ماین شدن نصف قیمت می خره کارت جدید لطفا بدید