جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

🔵 نرخ خرابی نگران‌کننده AMD Ryzen 7 9800X3D: هر هفته یک پردازنده

🔴 خبرهایی به گوش می‌رسد مبنی بر اینکه داستان خرابی و مرگ پردازنده‌های Ryzen 7 9800X3D شرکت #AMD همچنان ادامه دارد.

🔴 به تازگی صاحب یک گیم‌نت گزارش داده است که از بین 150 پردازنده Ryzen 7 9800X3D خریداری شده، 15 واحد از آن‌ها از کار افتاده‌اند.

🔴 این فرد از ماه مارچ استفاده از این پردازنده‌ها را آغاز کرده، در نتیجه می‌توان گفت که نرخ خرابی آن‌ها تقریباً 1.6 واحد در هر ماه است.

لینک کامل خبر
مشخصا ریت خرابیش بالاست چون این پردازنده جای 95 وات تا 170 تا بازش کرده که توی این میزان مصرف تقریبا هیچ کولینگ aio از پس حرارتش برنمیاد
کافیه چهار تا شیدر کش مرد بگیره تا کباب بشه
پردازنده ای که دماش بالای 90 برای مدت طولانی بره قطعا به مشکب بر می خوره بالای 95 که تضمینی خراب می شه
خلاصه اینکه یک پردازنده پر حرارت با مادربرد درپیت با یک کولینگ معمولی با خمیر معمولی ترکیب می کنن نتیجه ش همین می شه دیگه
البته asrock کلا بایوسش مشکل داشت

سامسونگ و SK hynix، تنها شرکتهایی که به بازار مصرفی کاربران عادی رم میفروشن، دسترسی 4 شرکت سازنده کامپیوترهای شخصی رو در اولویت قرار دادن و رم هاشون در اختیارشون قرار میدن.

این 4 شرکت لنوو، دل، اپل و ایسوس هستن که طبیعتا بیشترین سهم بازار کامپیوترهای شخصی دستشون هست و به لطف این قراردادها، با اینکه کماکان قیمتها بالا هست ولی در سال 2026 مشکلی از بابت تامین رمهاشون نخواهند داشت.

به دلیل محدود بودن ظرفیت، سامسونگ و SK hynix با این شرکتها قرارداد چند ماهه نبستن، بلکه این دو شرکت قراردادهاشون رو به صورت دوره ای بررسی مجدد میکنن تا رمهاشون رو با قیمت به روز در اختیار این مشتریان قرار بدن.

ASUS Announces Price Hikes for “Certain” Product Combinations, Starting 5th January 2026​

به نظر می رسه اخرین فرصت خرید گرافیک با اس اس دی به قیمت براتون هست دست دست نکنید

توی فروش انلاین المان دیگه کارت های 5070ti به بالا فروخته نمی شه حتی اونایی هم که سفارش دادن سفارششون کنسل شده
فقط 5070 فروخته می شه

به نظر می رسه اخرین فرصت خرید گرافیک با اس اس دی به قیمت براتون هست دست دست نکنید

توی فروش انلاین المان دیگه کارت های 5070ti به بالا فروخته نمی شه حتی اونایی هم که سفارش دادن سفارششون کنسل شده
فقط 5070 فروخته می شه
قیمت ها تو ایران که خیلی وقته بالا رفته.
5050شده 350تا400دلار
5060شده450تا500دلار
5060tiو 5070شده 1000دلار
5070tiشده1500دلار
5090اکثر مدل های خوب بین3500تا4000دلاره
قیمت جهانی هم شاید همین اندازه بالا بره.
البته وقتی قیمت جهانی به قیمت الان ایران برسه شاید اینا باز دوبرابر کنند مثلا5060tiبشه 2000تا:دی
در هر صورت من خودم هیچوقت با این قیمت ها خرید نمیکنم کارکرده رو ترجیح میدم

قیمت ها تو ایران که خیلی وقته بالا رفته.
5050شده 350تا400دلار
5060شده450تا500دلار
5060tiو 5070شده 1000دلار
5070tiشده1500دلار
5090اکثر مدل های خوب بین3500تا4000دلاره
قیمت جهانی هم شاید همین اندازه بالا بره.
البته وقتی قیمت جهانی به قیمت الان ایران برسه شاید اینا باز دوبرابر کنند مثلا5060tiبشه 2000تا:دی
در هر صورت من خودم هیچوقت با این قیمت ها خرید نمیکنم کارکرده رو ترجیح میدم
من امیدوارم که نشه اما همین رم تابستان 15 نخریدم الان شده 100 تومن
من قیمت دلاری کارت ها یادمه تا مهر ماه تقریبا همین حدود قیمت بود بعدش با افزایش قیمت دلاریش در کمال تعجب قیمت ها کاهش هم یافتن
به فرض 5090 استرال چون اسم راگ یدک می کشه و البته 8 تا سنسور دمایی داره با 6 تا سنسور تشخیص جریان قیمت درب کارخانه ش 3200 دلاره بازم می شه گارانتی اصلیش حدود 4200 اینا الان خرید
نمی گم قیمت خوبیه اما با این افزایش قیمت رم 32 گیگ هم رم داره احتمالا خیلی بیشتر از اینا بشه
حالا یکسری مشابه خودم عاشق این دنیا هستیم داراییمون پاش می ریزیم چون ایران تفریح سالم خیلی کم داره اما قطعا الان کنسول بازی خیلی به صرفه تره مخصوصا اینکه هک ps5 به خوبی پیشرفت کرده من به عنوان یک پی سی باز الان بازارش منطقی نمی بینم که پیشنهادش بدم اما برای کسی که پی سی اونلی هست اصلا کنسول هیچ وقت دستگاه گیم اصلیش نمی کنه

NVIDIA DLSS 4.5 Official: 6x MFG With Dynamic Frame-Gen For 240Hz+ Gaming, 2nd Gen Super Resolution Transformer Mode With Improved IQ Across All RTX GPUs, Available In 400+ Games​

NVIDIA-DLSS-4.5-MFG-Multi-Frame-Generation-6X-_11-scaled.png

NVIDIA-DLSS-4.5-MFG-Multi-Frame-Generation-6X-_12-1456x819.png

NVIDIA-DLSS-4.5-MFG-Multi-Frame-Generation-6X-_6-1456x819.png

DLSS-4.5-vs-4.0-RTX-3080-Ti.jpg

• DLSS 4.5 RTX Super Resolution - Available Now
  • DLSS 4.5 6x MFG + Dynamic MFG - Spring 2026
دیگه عکس ها گویا همه چیز هستن توضیحات نمی خواد
برای سری های قدیمی هم افت فریم بیشتره هم میزان وی رم مورد نیازش

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن