اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
مشخصا ریت خرابیش بالاست چون این پردازنده جای 95 وات تا 170 تا بازش کرده که توی این میزان مصرف تقریبا هیچ کولینگ aio از پس حرارتش برنمیادنرخ خرابی نگرانکننده AMD Ryzen 7 9800X3D: هر هفته یک پردازنده
خبرهایی به گوش میرسد مبنی بر اینکه داستان خرابی و مرگ پردازندههای Ryzen 7 9800X3D شرکت #AMD همچنان ادامه دارد.
به تازگی صاحب یک گیمنت گزارش داده است که از بین 150 پردازنده Ryzen 7 9800X3D خریداری شده، 15 واحد از آنها از کار افتادهاند.
این فرد از ماه مارچ استفاده از این پردازندهها را آغاز کرده، در نتیجه میتوان گفت که نرخ خرابی آنها تقریباً 1.6 واحد در هر ماه است.
لینک کامل خبر
سامسونگ و SK hynix، تنها شرکتهایی که به بازار مصرفی کاربران عادی رم میفروشن، دسترسی 4 شرکت سازنده کامپیوترهای شخصی رو در اولویت قرار دادن و رم هاشون در اختیارشون قرار میدن.
این 4 شرکت لنوو، دل، اپل و ایسوس هستن که طبیعتا بیشترین سهم بازار کامپیوترهای شخصی دستشون هست و به لطف این قراردادها، با اینکه کماکان قیمتها بالا هست ولی در سال 2026 مشکلی از بابت تامین رمهاشون نخواهند داشت.
به دلیل محدود بودن ظرفیت، سامسونگ و SK hynix با این شرکتها قرارداد چند ماهه نبستن، بلکه این دو شرکت قراردادهاشون رو به صورت دوره ای بررسی مجدد میکنن تا رمهاشون رو با قیمت به روز در اختیار این مشتریان قرار بدن.
یک میلیون تومن منظورته دیگهقیمت 5090 اینجا احتمالا تا 1 تومن هم برسه.![]()
درسته؟قیمت ها تو ایران که خیلی وقته بالا رفته.به نظر می رسه اخرین فرصت خرید گرافیک با اس اس دی به قیمت براتون هست دست دست نکنید
توی فروش انلاین المان دیگه کارت های 5070ti به بالا فروخته نمی شه حتی اونایی هم که سفارش دادن سفارششون کنسل شده
فقط 5070 فروخته می شه
من امیدوارم که نشه اما همین رم تابستان 15 نخریدم الان شده 100 تومنقیمت ها تو ایران که خیلی وقته بالا رفته.
5050شده 350تا400دلار
5060شده450تا500دلار
5060tiو 5070شده 1000دلار
5070tiشده1500دلار
5090اکثر مدل های خوب بین3500تا4000دلاره
قیمت جهانی هم شاید همین اندازه بالا بره.
البته وقتی قیمت جهانی به قیمت الان ایران برسه شاید اینا باز دوبرابر کنند مثلا5060tiبشه 2000تا
در هر صورت من خودم هیچوقت با این قیمت ها خرید نمیکنم کارکرده رو ترجیح میدم