جدیدترین نو اوری نینتندو برای کنسولش wii

Nobunaga Oda

کاربر سایت
اخیرا شایعه هایی شنیده می شود مبنی بر اینکه شرکت نینتندو قصد دارد با همکاری شرکت TNG Game به تولید یک پیراهن هوشمند بپردازد . قرار است در 8 نقطه از این پیراهن سنسور هایی طراحی شود که بتواند در مواقع مختلف ایجاد لرزش کرده ونیرو وارد کند . حتی سنسور های در نظر گرفته به قدری عالی قرار است طرح شود که بازیکنان با پوشیدن این لباس سوزش وحتی درد را نیز در بازی ها احساس می کنند :eek: و همچنین برخورد با اجسام سنگین در بازی را نیز حس خواهند کرد. :-" قرار است این پیراهن مختص کنسول شرکت نینتدو یعنی wii ساخته شود.

Good Luck :love:

جناب Nobunaga Oda ( سورنا خان ) قصد جسارت ندارم ، ولی این چند تا تاپیکی که از شما دیدیم ، تقریبا همگی بدون منبع بودن!
حالا هم که میگید خبر از یه سایت Fanboy هست!
پس خواهش میکنم منبع رو حتما اعلام کنید تا درجه اعتبار خبرتون مشخص بشه و سعی کنید که منابعتون رو بیشتر منابع رسمی انتخاب کنید و نه سایت های Fanboy که بیشتر مطالب به آرزوی های Fanboy ها بر می گرده و هیچ جنبه خبری نداره! ;)

كاري ندارم ولي تا جايي كه ميدونم اين خبر چندين ماه پيش بود كه ميگفتند يك لباس قرار براي Wii طراحي بشه فكر كنم توي E3 بود.

سعی کنید که منابعتون رو بیشتر منابع رسمی انتخاب کنید و نه سایت های Fanboy که بیشتر مطالب به آرزوی های Fanboy ها بر می گرده و هیچ جنبه خبری نداره!
سایت های Wii fanboy ، PS3 fanboy و Xbox 360 fanboy و... همگی سایت های شناخته شده ای هستن و خیر هایی هم که میذارن همگی موثق هستن ؛ دلیل نمیشه که چون اسمشون fanboy هست همه خبرا چرت و پرت باشه...

در مورد این خبر هم من اینو هیچ جا (از جمله Wii fanboy) ندیدم، توی E3 هم اصلا صحبتی از این چیزا نبود...

جناب Nobunaga Oda ( سورنا خان ) قصد جسارت ندارم ، ولی این چند تا تاپیکی که از شما دیدیم ، تقریبا همگی بدون منبع بودن!
حالا هم که میگید خبر از یه سایت Fanboy هست!
پس خواهش میکنم منبع رو حتما اعلام کنید تا درجه اعتبار خبرتون مشخص بشه و سعی کنید که منابعتون رو بیشتر منابع رسمی انتخاب کنید و نه سایت های Fanboy که بیشتر مطالب به آرزوی های Fanboy ها بر می گرده و هیچ جنبه خبری نداره! ;)
در مورد خبر گزاشتن از سایت های فنبوی که جوابتون رو دوسته دیگه دادن و احتیاجی به توضیح من نیست اما در مورد منبع هم من توی 2 تا خبر قبلی هم گفتم که منبع cynamit یک سایت المانی هست یا همون خبر ساکت شدن 360 هم که توی سایت هکرهای 360hackers بود به هر حال من توی پست اول منبع رو نگفتم ولی هر کی بعدش منبع خواسته گفتم پس اگه پست های بعدی رو نخوندی اینطوری قضاوت نکن . به هر حال از این به بعد توی همون پست اول که خبر گزاشته میشه منبع رو هم میزارم ;)

راستی قصد جسارت ندارما ولی در مورد اینکه از چه سایتی بخوام خبر بزارم به خودم مربوطه نه به شما فقط شما میتونی منبع بخوای. که از این به بعد توی همون پستی که خبر داده میشه منبع رو هم ذکر می کنم .

موفق باشی .

كاري ندارم ولي تا جايي كه ميدونم اين خبر چندين ماه پيش بود كه ميگفتند يك لباس قرار براي Wii طراحي بشه فكر كنم توي E3 بود.
اگه کاری نداری که هیچ .. :biggrin1: ولی اگه کار داری باید بگم چه جالب......... پس این خبر توی نمایشگاه مهمی مثل e3 گفته شده و کسی تا حالا نشنیده :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or