جدیدترین نمونه اولیه از Steam Controller معرفی شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
78139305131773396205.jpg

(طراحی سمت چپ مدل جدید است)

شرکت Valve به تازگی تصویری را منتشر کرده که جدیدترین نمونه اولیه از Steam Controller را به نمایش گذاشته است.
از نظر سایز و ظاهر همان مدل قدیمی است که در ماه سپتامبر معرفی شد اما دو سری از دکمه های جدید با حالت قرار گیری الماس مانند اضافه شده اند و صفحه لمسی همچنان موجود نیست. اینطور نیست که بگوییم قابلیت های لمسی Steam Controller به کلی از میان برداشته شده اند. دکمه های جهت دار جدید تکمیل کننده پد های آنالوگ لمسی خواهد بود و بایستی منتظر بمانیم تا راحتی استفاده از آنها را در عمل شاهد باشیم. نمونه اولیه جدید Steam Controller در همایش GDC 2014 و غرفه Valve به نمایش در خواهد آمد.
نظر شما درباره طراحی جدید چیست؟
Gamespot

خودِ کنترلر که وحشتناک خوش‌دست به نظر می‌رسه ولی آنالوگ لمسی رو من نمی‌دونم چجوری قراره بشه:دی ولی واقعاً از روی قیافه کاملاً می‌شه فهمید که قشنگ روی دست می‌خوابه...

کنترلر بطرز بسیار خوبی خوش دست بنظر میرسه اصلا نمیشه ایراد گرفت .
یه مدل Alienware تولید کرده بدجور خودشو تو دلم جا کرده .. کسایی که با محصولات Alienware اشنایی دارن دقیقا میدونن چه کیفیت ساختی داره

93163705549304017831.jpg

89530483210774670871.jpg

VGA: GTX 780
Motherboard: Alienware Socket 1150
RAM: 8 GB
Steam OS - Linux OS 64 Bit
USB 3.0 - WLAN - LAN

Alienware Steam Machine

اینجا یه صحبتی شده جالبه :d
Steam Machines Are 8-12 Times More Powerful Than Next-Gen Consoles?

آخرین ویرایش:
کنترلر بطرز بسیار خوبی خوش دست بنظر میرسه اصلا نمیشه ایراد گرفت .
یه مدل Alienware تولید کرده بدجور خودشو تو دلم جا کرده .. کسایی که با محصولات Alienware اشنایی دارن دقیقا میدونن چه کیفیت ساختی داره

VGA: GTX 780
Motherboard: Alienware Socket 1150
RAM: 8 GB
Steam OS - Linux OS 64 Bit
USB 3.0 - WLAN - LAN

Alienware Steam Machine

اینجا یه صحبتی شده جالبه :d
Steam Machines Are 8-12 Times More Powerful Than Next-Gen Consoles?

دوست عزیز در مورد مشخصات مطمنی؟ چون گفته بودن که این بار Alienware های-اند تولید نمی کنه..این محصول مید هست!!!! (تو منبع...تو ویدو به سایت verg گفته بود) اگه مشخصات درست باشه...سایز دستگاه خیلی کوچیکه!!!!

البته استیم ماشین هایی معرفی شدن که حتی تایتان داشتند!!!! (دارندگی و برازندگی)

من ایده ی انالوگ لمسی 3 سال پیش به ذهنم رسید جالبه فکر نمی کردم به این زودی کسی بخواد اجراییش کنه فکر کنم اگر بتونن دقت کافی رو بهش بدن باید بهتر از این انالوگ های عادی بشه شایدم یه روزی فراگیر شه علاقه دارم ببینم اگه کار خودم می شد به کجا می رسید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or