جدیدترین ثبت اختراع کنترلر PlayStation می‌تواند تحول بزرگی را به وجود آورد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
dualsence.jpg

سوني پتنت جدیدی را برای کنترلر مفهومی جدید ثبت کرده است. ویژگی برجسته‌ی این کنترلر استفاده از جوهر الکتریکی است که به بازیکنان این امکان را می‌دهد تا یک طرح سفارشی متناسب با سبک بازی منحصر به فرد خود ایجاد کنند. این پتنت می‌تواند شیوه تعامل بازیکنان با بازی‌ها را متحول کند.

آخرین پتنت پلی استیشن که توسط Exputer افشا شده است، مشخصات کنترلری را بیان می‌کند که به بازیکنان سطح جدیدی از سفارشی سازی را برای بازيكنان فراهم می‌كند. این مفهوم روی یک سطح صاف کار خواهد کرد و کاربر باید شخصاً طرح دکمه‌ها را طراحی کند که کاملاً متناسب با نیازهای او باشد. علاوه بر این، یک کلید (ضد خستگی) وجود خواهد داشت، ویژگی که برای بهبود عملکرد دکمه‌ها طراحی شده است. در برخی موارد، بازیکنان دکمه‌ها را مکررا فشار می‌دهند و یا دکمه‌ها را فشار داده و نگه ميدارند. این کلید ضد خستگی تضمین می‌کند که بازیکنان می‌توانند از سطح بالاتری از سفارشی‌سازی برای فشار دادن دکمه‌های خود لذت ببرند و تجربه بازی روان‌تر و لذت‌بخش‌تری را ارائه دهد.

با این حال، توجه به این نکته مهم است که این فناوری در حال حاضر فقط یک حق ثبت اختراع است و آینده آن نامشخص است. با این وجود، تحقیق و توسعه این فناوری به طور بالقوه می ‌تواند در آینده گزینه‌های بیشتری را برای کنترلرها فراهم کند و تجربه بازی را برای همه بازیکنان لذت‌بخش‌تر كند.

این داستان دریفت نمیدونم چرا از این نسل شروع شد. از ps1 به اینور همه کنسولای سونی مایکرو و نینتندو رو داشتم ولی این قضیه دریفت توی نسل نهم باهاش برخوردم به طوری که همه دسته های این نسل بدون استثنا دریفت خوردن!
آره از این به بعد جای چند ماه یکبار چند روز یکبار دریفت میگیره

این داستان دریفت نمیدونم چرا از این نسل شروع شد. از ps1 به اینور همه کنسولای سونی مایکرو و نینتندو رو داشتم ولی این قضیه دریفت توی نسل نهم باهاش برخوردم به طوری که همه دسته های این نسل بدون استثنا دریفت خوردن!
دلیلش پوله
من الان دسته الیت 1 دارم چندین ساله دارمش دریفتی در کار نیست اما نسل 2 ش هر کی خریده دریفت گرفته
دیگه از دسته سوییچ و سونی هم که بگذریم
من هنوز دسته PS2 PS3 دارم درفت نگرفتن
کیفیت ساخت ها به شدت پایین اومده حتی خود کنسول 5 اصلا کیفیت ساخت خوبی نداره

هم نسلی های من قطعا یادشونه. زمان ما وسیله برقی میخواستیم بخریم، مغازه دار میگفت ژاپنی بخر، چون سگ جونه جنس ژاپنی.
حالا ببین کار دنیا به کجا رسیده که ژاپن هم گند زده. از زمان پلی ۴ مشکل دریفت ظهور کرد. حالا اون زمان دسته ۲۰۰ تومن بود. خراب میشد مینداختیم دور یه نو می خریدیم. اما الان که ۴-۵ تومن شده، دیگه نمیشه نو خرید. برای همین هر ۶ ماه یه بار باید بدیم آنالوگ رو عوض کنن 8-|

احتمالا منظور دوستمون تکنولوژی هایی بوده که داخلش استفاده شده نه قابلیت در آوردن آنالوگ و تنظیم تریگر ها از پشت دسته!
قصدم ایجاد VS نیست و صرفاً برای اطلاعات میگم.

پتنت های مایکروسافت رو که ببینی و تاریخ ثبت و عمومی شدن اونها، متوجه میشی مایکروسافت بر روی تکنولوژی های مشابه دوال سنس از 2017 کار می‌کرده.

پتنت Force Feedback Joystick مایکروسافت که از 1995 داشته و تمدید می‌کرده که تو‌ 2019 منقضی شده.

تو 2017 مایکروسافت 4 پتنت ثبت کرده که‌ شامل:

Motor Driven Adjustable tension Trigger

Input Device with force
sensor trigger

Input Device with linear geared feedback trigger

Input Device with Sector geared feedback trigger

که دقیقاً کار Adaptive Trigger رو انجام میده منتها قوی تر هست و البته صدای بیشتری داره. و چندین پتنت دیگه مربوط به Haptic feedback System که مایکروسافت از گذشته ثبت کرده و هنوز مالکیت رو در اختیار داره.

حالا چرا استفاده نکرده ؟ شاید به خاطر هزینه ساخت یا اینکه توسعه دهندگان مایل نبودند وقت اضافه برای برنامه نویسی این قابلیت ها صرف کنند.

البته با اینکه این پتنت سونی جذاب هست و دوست دارم که به حقیقت بپیوندد.

آخرین ویرایش:
من داشتم چند وقت پیش DLC های FFXVI رو میرفتم، دوربین مدام میرفت بالا، و هی میگفتم این چه کارگردانی مسخره ای داره، مدام هی داره میره آسمون رو نشون میده، بعد فهمیدم مشکل دریفته و در واقع دسته به چخ رفته!:دی

به نظر من این مشکل ماحصل دو چیزه، یکی پیچیده شدن تکنولوژی هاست، و یکی هزینه های تولید.

یعنی قدیم دسته ها کار خاصی نمیکردن و سر همین سگ جون تر بودن، اما الان تکنولوژی هاشون به شدت پیچیده شده و این یعنی باید سخت افزار پیچیده و ظریف تری رو بکار ببرن تا بشه تو همون ابعاد و وزن کم پیاده سازیشون کرد، در نتیجه مجبورن از یه سری از چیزها بزنن، و ذاتن این همه تکنولوژی عجیب غریب هم یعنی گرون تر شدن و برای تعادل قیمت باز از متریال شخمی استفاده میشه. در نتیجه احتمال خرابی هم میره بالاتر.

واقعا از نظر کیفی با دو سه نسل قبل قابل مقایسه نیستن دیگه. ما طفل بودیم با دسته کشتی میگرفتیم و تازه من هر بار میباختم محکم میکوبیدمش اینور و اونور و باز آخ نمیگفت، اما الان با DS به متمدنانه ترین شکل ممکن برخورد میکنم و علی رغم پلی تایم خیلی کم (سالی 300 ساعت که در قیاس با قدیم جکه، چون من مثلا فقط 300 ساعت فف میزدم) باز زرت و زورت خراب میشه!

به نظر من این مشکل ماحصل دو چیزه، یکی پیچیده شدن تکنولوژی هاست، و یکی هزینه های تولید.
آخه انالوگ دیگه از قدیم بوده
این تکنولوژی های جدید PS5 دیگه چه ربطی به آنالوگ داره ، اگه تکنولوژی جدید بود میگفتم قبول
اصلا دسته PS5 دست میگیرم حس میکنم ظروف چینی شکستنی دست گرفتم

تكنولوژى انالوگ ها فك نكنم تغيير خاصى كرده باشه.
شايد قبلا انقد حساسيت و دقت تو حركات نبوده.
من الان ٤ تا دسته ps5 خونه دارم و فقط يكيش كامل سالمه و سابقه تعمير نداره :D
دو تاى اوليم خوب دووم اوردن! ولى همين چن وقت قبل با هم دريفت گرفتن.
سومى كه كلا ٣ ماه بدون دريفت بود و بعد دريفت دو طرفه گرفت.
اين اخرى رو هم تو تخفيفاى pspro گرفتم فعلا چيزيش نيست.

آخه انالوگ دیگه از قدیم بوده
این تکنولوژی های جدید PS5 دیگه چه ربطی به آنالوگ داره ، اگه تکنولوژی جدید بود میگفتم قبول
اصلا دسته PS5 دست میگیرم حس میکنم ظروف چینی شکستنی دست گرفتم

آنالوگ منظورم نبود که، به صورت کلی گفتم. تو دسته PS5 مثلا، کلی سنسور و ویبره و موتور و آت آشغال جدید هست که این قابلیت هارو بتونه ساپورت کنه، این هپتیک فیدبک منظورمه، یا کلا موشن سنسوری که داره و ... حالا باید همه این چیزهارو تو یه دسته با همون ابعاد جا بدن، وزنش نره بالا، قیمتش هم همینطور، پس هم تکنولوژی ها ظریف تر میشه و در نتیجه احتمال خرابی میره بالا، هم اینکه سر بالانس قیمت از متریال شخمی استفاده میکنن. در نتیجه کلا کیفیت میاد پایین. فکر میکنم دلیل این باشه. مثلا بخوان DS رو با کیفیت خیلی بالا بسازن شاید خیلی خیلی گرون در بیاد. پس تف رو زدن رفته دیگه:دی

وجدانن این هپتیک فیدبک کسی استفاده میکنه.؟؟قبلا فکر میکردم چیز خفنیه.ولی الان کلا خاموشش میکنم!!!زمانی که روشنه قشنگ تو بازی اصلا نمیتونی تمرکز کنی!!!تو بازی های انلاین که بدتر میشه...کاش رو کیفبت دسته ها تمرکز میکردن..

• Like
Reactions: richard92 and VICE

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or