جدیدترین آمار فروش PS4 مشخص شد

• Thread starter Thread starter Aria_P
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Aria_P

عضو تحریریه
پس از عملکرد فوق‌العاده‌ی پلی‌استیشن ۴ در بازار تعطیلات پایان سال ۲۰۱۸ میلادی، کمپانی سونی آمار جدیدی را به انتشار رساند.
طبق این آمار، بیش از ۵.۶ میلیون دستگاه پلی‌استیشن ۴ در فصل تعطیلات به فروش رفته است. آماری که فروش کلی کنسول نسل هشتمی سونی را از سال ۲۰۱۳ تا کنون به عدد شگفت‌انگیز ۹۱.۶ میلیون دستگاه رسانده.
پیش‌تر آمار فروش کلی کنسول در اکتبر سال گذشته با عدد ۸۶.۱ میلیون دستگاه اعلام شده بود.

Playstation-4-PS4-Logo-1024x513.jpg

در فصل تعطیلات پایان سال میلادی، بیش از ۵۰.۷ میلیون کپی بازی روی کنسول پلی‌استیشن ۴ به فروش رفته است.
اما آمار جالب‌تر مربوط به تعداد کاربران آنلاین ماهانه‌ی شبکه‌ی پلی‌استیشن است که اکنون به عدد شکفت‌انگیز ۹۰ میلیون رسیده است!

Read the whole post here.

اگر تاپیک آمار هست پس الکیه که برای هر آماری خبری جداگانه زده میشه؟
اگر الکی نیست پس چرا برای هراماری تاپیک زده میشه؟

سونی توی سال 2018 حدود 18 میلیون کنسول فروخته.
پلی استیشن 5 هم در زودترین حالت 2 سال دیکه عرضه میشه. در بدترین حالت توی 2 سال اینده حدود 35 میلیون ps4فروش میره.
یعنی قبل ار عرضه PS5 فروش کلی ps4 به رقم شگفت انگیز 125 میلیون میرسه.
من فکر میکنم بعد از عرضه PS5 هم این کنسول هنوز فروش مناسبی داشته باشه.
ثبت رکورد PS2 تقریبا غیر ممکن هست ولی میتونیم به رقمی حدود 140 میلیون کنسول براحتی فکر کنیم.

و البته اگر xbox one به نصف این رقم یعنی حدود 70 میلیون دست رسی پیدا کنه کنسول بسیار موفقی خواهد بود.

پلی استیشن 5 هم در زودترین حالت 2 سال دیکه عرضه میشه. در بدترین حالت توی 2 سال اینده حدود 35 میلیون ps4فروش میره.
ثبت رکورد PS2 تقریبا غیر ممکن هست ولی میتونیم به رقمی حدود 140 میلیون کنسول براحتی فکر کنیم.

و البته اگر xbox one به نصف این رقم یعنی حدود 70 میلیون دست رسی پیدا کنه کنسول بسیار موفقی خواهد بود.
تا حالا xbox one فقط 39 میلیون فروخته خیلی هنر کنه 20 میلیون کنسول دیگه بفروشه تا آخر این نسل. ولی به نظر من سال دیگه سال nintendo هست.

اصلا من فکر میکنم E3 رو کنسل کردن که میزان فروش ps4 رو تو 2019 بسنجن، وگرنه چه جایی بهتر از e3 برای معرفی کنسول بعدی هست

• Like
Reactions: amir_amd
خب دیگه همه چیز داره آماده میشه تا 2020 کنسول جدید معرفی بشه.
اینم یه عملکرد کلی از طرف سونی توی نسل هشتم بود که دیگه غیر رسمی ختم این نسل رو اعلام کنند. (یجورایی "خو دیگه بازی تموم شد ما بردیم بریم مرحله بعد":D)

مایکروسافت که امار فروش ارائه نداده
این 39 میلیون که گفتین از چه منبعی هست؟
AMD چند وقت پیش برای سرمایه گذارانش یه گزارشی داده بود که خوب نکته جالبی درش بود. تعداد APU هایی که تا اونموقع به سونی و مایکرو فروخته بود درش لحاظ شده بود. سونی تا اونموقع گزارش کرده بود که حدود 86 میلیون کنسول فروخته و گزارش AMD در حدود 96 میلیون به سونی فروخته بوده. معنیش اینه که سونی چند میلیون هم جلوتر از AMD خریده که طبیعیه. بعدا بتونه تولید بکنه

از اون طرف مقدار فروش به مایکرو 39 میلیون اعلام شده بوده. یعنی فروشش باید خیلی کمتر از این میزان باشه چون مایکرو هم جلو جلو APU خریده عین سونی

AMD چند وقت پیش برای سرمایه گذارانش یه گزارشی داده بود که خوب نکته جالبی درش بود. تعداد APU هایی که تا اونموقع به سونی و مایکرو فروخته بود درش لحاظ شده بود. سونی تا اونموقع گزارش کرده بود که حدود 86 میلیون کنسول فروخته و گزارش AMD در حدود 96 میلیون به سونی فروخته بوده. معنیش اینه که سونی چند میلیون هم جلوتر از AMD خریده که طبیعیه. بعدا بتونه تولید بکنه

از اون طرف مقدار فروش به مایکرو 39 میلیون اعلام شده بوده. یعنی فروشش باید خیلی کمتر از این میزان باشه چون مایکرو هم جلو جلو APU خریده عین سونی

از این خبر لینکی هم داری؟ جالب بود برام :D

تا حالا xbox one فقط 39 میلیون فروخته خیلی هنر کنه 20 میلیون کنسول دیگه بفروشه تا آخر این نسل. ولی به نظر من سال دیگه سال nintendo هست.

خبر رسیده که مایکروسافت قرار هست بازیهای نسل بعدش رو هم طوری بسازه که روی وان همچنان اجرا بشن (حداقل تا چند سال اول نسل بعد). یعنی هم میتونن به فروش Xbox One به عنوان یک کنسول ادامه بدن تا سال 2022 یا حتی بعد از اون و هم از سخت افزار و APU بروز شده اون برای سرویس xCloud استفاده کنن (برنامه هر دو کار رو دارن، One S بدون دیسک و One SE که برای سرور هست).

یعنی عمر این کنسول همچنان ادامه دار هست (چه به صورت فیزیکی و چه به صورت استریم) و فروش حتی بالای 20 میلیون رو هم میشه بعد از این براش متصور شد، هرچند ضرورتی هم نداره چون مایکرو کنسولهای جدید دیگه‌ای هم داره میسازه و میفروشه.

آخرین ویرایش:
@LiviNG D3AD

والا تاپیکش رو حدود یکی دو ماه قبل تو گف زده بودن متاسفانه چون بوک مارک نکردم بعیده به راحتی بشه پیداش کرد ولی یه فایل PDF یادمه تو همون تاپیک گذاشته بودن که یه مقاله بود که گزارش AMD رو هم تو بخشیش کاور کرده بودن اونو دانلود کردم. مقالش در مورد GPU و فروشش تو صنعت گیمه ولی خوشبختانه اون بخش گزارش AMD رو هم داره

الان که دوباره نگاه کردم گویا تعدادها رو دقیق نگفته بودم
تعداد GPU های فروخته شده به سونی 99.18 و تعداد فروخته شده به مایکرو برای وان 36.43 و برای 360 یعنی نسل قبل 88.71 بوده . آمار PS3 هم در گزارش نیست چون فروشنده ی GPU انویدیا بوده

Attachments

@LiviNG D3AD

والا تاپیکش رو حدود یکی دو ماه قبل تو گف زده بودن متاسفانه چون بوک مارک نکردم بعیده به راحتی بشه پیداش کرد ولی یه فایل PDF یادمه تو همون تاپیک گذاشته بودن که یه مقاله بود که گزارش AMD رو هم تو بخشیش کاور کرده بودن اونو دانلود کردم. مقالش در مورد GPU و فروشش تو صنعت گیمه ولی خوشبختانه اون بخش گزارش AMD رو هم داره

الان که دوباره نگاه کردم گویا تعدادها رو دقیق نگفته بودم
تعداد GPU های فروخته شده به سونی 99.18 و تعداد فروخته شده به مایکرو برای وان 36.43 و برای 360 یعنی نسل قبل 88.71 بوده . آمار PS3 هم در گزارش نیست چون فروشنده ی GPU انویدیا بوده
این مقاله که خیلی خنده داره :دی
البته خودش صفحه اول نوشته که اطلاعات دقیق نیستند ولی اینکه با خودش تناقض داره خنده داره

• Like
Reactions: Only Xbox

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or