جایزه پیش خرید Dark Souls 3 توسط باندای نامکو اعلام شد

.:BigBoss:.

کاربر سایت
درود

اگر یکی از بازی‌های «Dark Souls» را در اکانت استیم خود داشته باشید، می‌توانید «Dark Souls 3» را با تخفیف پیش خرید کنید. در ادامه با «بازی‌سنتر» همراه شوید.

wt66_darksoul_facebook_mini.jpg

باندای نامکو جایزه در نظر گرفته شده برای پیش خرید این عنوان بر روی پلتفرم‌های مختلف را اعلام کرد. اگر «Dark Souls 3» را برای Xbox One پیش خرید کنید، نسخه رایگان «Dark Souls 1» را برای تجربه آن توسط سرویس Backward Compatibility در Xbox One دریافت خواهید کرد. برای کاربران Steam نیز اگر صاحب یکی از نسخه‌های این فرانچایز (شامل Dark Souls 2 ،Dark Souls 1 و Scholar of the First Sin edition) در اکانت خود باشند، قیمت «Dark Souls 3» برای آن‌ها پنج دلار تخفیف می‌خورد. این تخفیف شامل نسخه deluxe edition نیز می‌شود که این نسخه دارای سیزن پس بازی است.
این تخفیف برای نسخه معمولی بازی 8 درصد به حساب می‌آید و برای نسخه deluxe edition نیز 6 درصد. همچنین با پیش خرید این بازی، موزیک‌ متن آن نیز در دسترس خریدار قرار می‌گیرد.
کاربران PSN در آمریکا، با پیش خرید این بازی موزیک متن آن را همراه Theme داینامیک Fire Fades دریافت خواهند کرد. این در حالیست که در کاربران PSN در اروپا با پیش خرید نسخه deluxe edition این Theme را دریافت می‌کنند.

«Dark Souls 3» دوازدهم ماه آوریل برای PC و کنسول‌های PS4 و Xbox One عرضه خواهد شد.

منبع

برای ps4 نسخه deluxe edition بهترین و بصرفه ترین نسخه برای خربد(دیجیتالی هم میشه گرفت)
خود بازی+2تا DLC + یه تم دینامیک+آهنگهای بازی = 85 دلار:x
درصورتی که بخوای فقط بازی + DLc ها رو جدا بخری نزدیک ۱۰۰ دلار پولش میشه(تم و آهنگاشم هنوز بماند که اونام هزینه کمی ندارن).

.

برای ps4 نسخه deluxe edition بهترین و بصرفه ترین نسخه برای خربد(دیجیتالی هم میشه گرفت)
خود بازی+2تا DLC + یه تم دینامیک+آهنگهای بازی = 85 دلار:x
درصورتی که بخوای فقط بازی + DLc ها رو جدا بخری نزدیک ۱۰۰ دلار پولش میشه(تم و آهنگاشم هنوز بماند که اونام هزینه کمی ندارن).

.
نسخه ی Deluxe فقط دیجیتالی هست؟ جایی ندیدم حرفی از فیزیکی زده باشن. :(

علی‌رغم علاقه‌ای که به دارک سولز دارم ولی نمیدونم که چرا یک شک عجیبی از برآورده شدن انتظاراتم از شماره 3 دارم. نمیدونم چرا ولی حس میکنم تریلرهایی که دیدیم بیشتر حاوی نکات تکراری بودن. جزئیات گرافیکی هم واسه من که پایین به نظر میرسه. ولی خب باید صبر کنم ببینم میازاکی چی تو آستینش داره. تا جایی که من میدونم همیشه برگ برنده‌هاش رو مخفی میکنه. امیدوارم این شماره هم از اون برگ برنده‌های مخصوص میازاکی داشته باشه.

نسخه ی Deluxe فقط دیجیتالی هست؟ جایی ندیدم حرفی از فیزیکی زده باشن. :(
دقیق نمیدونم ولی به نظر فقط دیجیتالی میرسه
البته برا ماها فک کنم دیجیتالی بهتر باشه مخصوصا که میشه share هم کرد و هر دو طرف بازی رو تا ابد داشته باشن(قیمتم نصف میشه)

علی‌رغم علاقه‌ای که به دارک سولز دارم ولی نمیدونم که چرا یک شک عجیبی از برآورده شدن انتظاراتم از شماره 3 دارم. نمیدونم چرا ولی حس میکنم تریلرهایی که دیدیم بیشتر حاوی نکات تکراری بودن. جزئیات گرافیکی هم واسه من که پایین به نظر میرسه. ولی خب باید صبر کنم ببینم میازاکی چی تو آستینش داره. تا جایی که من میدونم همیشه برگ برنده‌هاش رو مخفی میکنه. امیدوارم این شماره هم از اون برگ برنده‌های مخصوص میازاکی داشته باشه.
اخه تا حالا چیز زیادی از بازی‌ندیدیم.....اکثر تریلرا حول و حوش یک ساعت اول بازی رو نشون دادن(تایمی که تو اکثر بازیهای میازاکی خسته کننده و تکراریه:d)
مثلا من خودم وقتی تریلرای بلادبورن رو دیدم گفتم به بن بست خورده میازاکی ولی بعد تجربه خود بازی نظرم ۱۸۰ درجه تغییر کرد.

.

دقیق نمیدونم ولی به نظر فقط دیجیتالی میرسه
البته برا ماها فک کنم دیجیتالی بهتر باشه مخصوصا که میشه share هم کرد و هر دو طرف بازی رو تا ابد داشته باشن(قیمتم نصف میشه)
اون که درسته ولی من مشکل دانلود هم دارم. :d
BB و DLC ـش چقدر حجم داشتن؟

اخه تا حالا چیز زیادی از بازی‌ندیدیم.....اکثر تریلرا حول و حوش یک ساعت اول بازی رو نشون دادن(تایمی که تو اکثر بازیهای میازاکی خسته کننده و تکراریه:d)
مثلا من خودم وقتی تریلرای بلادبورن رو دیدم گفتم به بن بست خورده میازاکی ولی بعد تجربه خود بازی نظرم ۱۸۰ درجه تغییر کرد.
.
اتفاقا من تو بلادبورن خوشبین‌تر بودم. ولی توی دارک سولز 2 دقیقا حس الان رو داشتم. تنها چیزی که دلم رو باهاش خوش میکنم اینه که هی با خودم میگم: «اینو خود میازاکی داره میسازه» البته شاید این جزو شگردهای میازاکی هست؛ اینکه انتظارات رو زیاد بالا نبره تا به هنگام انتشار بازی توقعات منطقی باشه.

اتفاقا من تو بلادبورن خوشبین‌تر بودم. ولی توی دارک سولز 2 دقیقا حس الان رو داشتم. تنها چیزی که دلم رو باهاش خوش میکنم اینه که هی با خودم میگم: «اینو خود میازاکی داره میسازه» البته شاید این جزو شگردهای میازاکی هست؛ اینکه انتظارات رو زیاد بالا نبره تا به هنگام انتشار بازی توقعات منطقی باشه.

نه بابا در حد ds2 که عمرا بشه بازی.......احتمال داره در حد ds1 نشه ولی مطمینا چندین پله از ds2 مثلا بالاتر خواهد بود
همین که بازی امضای میازاکی رو داره ادم دلش قرص

.

زدم تو گوشش :d بیشتر به خاطر PVP :x
واقعا زندگی جریان داره وقتی آدم جوین بقیه پلیر ها میشه، Gesture ها ، خیانت ها ، Gank ها، Fight Club ها و البته پلیر های با اخلاق که آدم لذت میبره به دست اونا کشته شه.

الان کار بزرگی کردن که 6 درصد و 8 درصد جایزه! دادن به دارندگان نسخه های قبلی بازی؟:-/
اون وقت این بازیهایی که پری اوردرشون همین جوری واسه همه 10% آف می زنن، چه کار کردن؟:-/
نمونه بازی AAA که پیش خریدشون تو استیم 10% تخفیف خورده هم کم نیست. witcher 3 و rise of tomb rider و فک کنم Xcom2 هم پیش خریدشون 10% آف خورده بودن. (اینها بازیهایی هستن که من الان یادم میاد و مطمئنا بازیهای بیشتری از این 10% تخفیفها خوردن)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or