ثروتمند ترین PC GAMER های جهان

s_m_p_1362

کاربر سایت
34581117579301820592.jpg

همه ساله شاهد مسابقات جهانی گیم مابین عده زیادی از PC GAMER های هارد کور بین المللی هستیم با جوایز و امار ارقام نجومی
با هم مروری خواهیم داشت به معرفی ثروتمند ترین PC GAMER های جهان

نفر هشتم جهان
61363740474800439185.jpg

لی یونگ هو از کره‌ی جنوبی ملقب به KT FlaSh
حیطه تخصصی : بازی StarCraft: Brood War
درامد حاصله از مسابقات جهانی : ۴۴۹ هزار دلار

نفر هفتم جهان
24461639517649913333.jpg

کلمنت ایوانف از کشور استونی ملقب به Puppey
حیطه تخصصی : بازی Dota 2
شاخصه : از بهترین کاپیتان‌ها استراتژیست مسابقات جهانی Dota 2
گروه : Natus Vincere
درامد حاصله از مسابقات جهانی: ۴۵۰ هزار دلار

نفر ششم جهان

28500959572735514681.jpg

الکساندر داشکویچ از کشور اوکراین ملقب به XBOCT 4
درامد حاصله از مسابقات جهانی:۴۵۳ هزار دلار

نفر پنجم جهان
80615976824820841569.jpg

جانگ مین چول از کشور کره جنوبی ملقب به MC
حیطه تخصصی : StarCraft
درامد حاصله از مسابقات جهانی: ۴۵۳ هزار دلار

نفر چهارم جهان

54436513643010113203.jpg

جاناتان وندل از کشور ایالات متحده امریکا ملقب به Fatal1ty
حیطه تخصصی : بازی PainKiller
شرکت در مسابقات : Quake، Call of Duty، Unreal Tournoment، Doom 3، Counter Strike . Alien Versus Predator

امار تلفات دشمنان توسط این قاتل حرفه ایی به 6 میلیون نفر میرسد
طراح موس و هدفون مخصوص بازی
رکورد: بیشترین تعداد کشته در بازیهای انلاین در ۶۰ دقیقه
درامد حاصله از مسابقات جهانی: ۴۵۴ هزار دلار

نفر سوم جهان

70192703110137041416.jpg

دنیل ایشوتین از کشور اوکراین ملقب به Dendi

دارنده 15 مدال طلا جهانی از 26 تورومنت
درامد حاصله از مسابقات جهانی: ۴۵۲ هزار دلار

نفر دوم جهان
26712828041330378854.jpg

لی جا دنگ از کشور کره جنوبی ملقب به Jaedong
حیطه تخصصی : StarCraft
درامد حاصله از مسابقات جهانی: ۵۱۹ هزار دلار

و بهترین تیم جهان دارنده مقام نخست
39116965448274325370.jpg

لقب: ژانگ پان(Mu)، چن ژی‌هااو(Hao)، ژانگ نینگ(xiao8)، وانگ ژیااو(Banana)، وانگ ژااوهوی(SanSheng) از کشور چین
حیطه تخصصی :بازی Dota 2
برنده مسابقات جهانی Valve با ارزش 5 میلیون دلار
درامد حاصله از مسابقات جهانی: یک میلیون دلار برای هر یک از اعضا گروه
توصیه : بعد از دیدن نام این گروه بهتر است سیستم خود را ریست کنید چون هیچ شانسی برای پیروزی نخواهید داشت
The Top 8 Richest Professional Video Game Players In The World

آخرین ویرایش:
تیم NewBee که امسال با سبک بازیشون کاری کردن که حال من از TI4 بهم بخوره... البته درسته که بحث سر 5 میلیون دلار بود ولی واقعا به گند کشیدن مسابقات رو
با اینکه بعد مسابقات آپدیت اومد برای بازی که بازی به اون سبک سخت تر شد ولی هنوزم میتونن توی TI5 همین سبک مسخرشون رو ادامه بدن... امیدوارم مثل امسال که نزاشتن تیم Alliance مثل سال پیش Rat بزنه سال دیگه هم همون اول این تیم رو بتونن حذفش کنن :|

چانگ مین چول :d:d:d

فقط عاشق dendi ام. اون عکسش ماله وقتیه که با puke نفرات تیم ehome رو گیرانداخت، اون سری از مسابقات dota2 بود که ۱میلیون به تیم برنده دادن. کصافط وسط درگیری دستشو میبره بالا خوشحالی میکنه. ;;)

تیم NewBee که امسال با سبک بازیشون کاری کردن که حال من از TI4 بهم بخوره... البته درسته که بحث سر 5 میلیون دلار بود ولی واقعا به گند کشیدن مسابقات رو
با اینکه بعد مسابقات آپدیت اومد برای بازی که بازی به اون سبک سخت تر شد ولی هنوزم میتونن توی TI5 همین سبک مسخرشون رو ادامه بدن... امیدوارم مثل امسال که نزاشتن تیم Alliance مثل سال پیش Rat بزنه سال دیگه هم همون اول این تیم رو بتونن حذفش کنن :|
TI4 چیه داداش ؟
سبک بزیشون چجوری بوده مگه

The International 2014 . مسابقات هر ساله دوتا 2 هستش .
نه خوب بوده ولی بعضی از دوستان نمیدونم از تیما چی میخوان که میگن سبک بازیشون اشغال بوده :d
خدایی خوب نبود... اصلا هیجان نداشت بازی میومدن 15 دقیقه ای جمع میکردن همه چی رو تیم حریف هم GG میداد و تموم :|
حتی همون Rat زدن Alliance بیشتر حال میداد تا این حرکت اینا... من که خدایی عذاب میدیدم موقع دیدن بازی های NewBee :دی
در هر صورت نمیشه سرزنششون کرد 5 میلیون دلار برنده شدن دیگه سبک بازی و این چیزا مطرح نیست توی همچین شرایطی

هرچی درمیارن نوش جونشون، تو سبک خودشون بهترینن. :)
عشق میکننا، بهترین نوع کار و زندگی رو دارن، پول هم پارو میکنن. :x
فقط کاش برای گیمرهای این مملکت هم فرصتی بود برای عرض اندام. :|
------
پ.ن. الان باز یکی پیدا میشه میاد میگه چه آدمای بیکاری. :d (رجوع شود به تاپیک 1 میلیون گیمراسکور)

فقط کاش برای گیمرهای این مملکت هم فرصتی بود برای عرض اندام.
-----

این موجوداتی که نامبرده شدن اندام کل مملکت رو یه جا قورت می دن کاری به فرصت و اینا نداره :دی من Dota باز نیستم ولی Replay های Fatal1ty رو که می بینم واقعا متحیر کنندس! یعنی واقعا نمی شه با امثال این گیمرها در افتاد.

این موجوداتی که نامبرده شدن اندام کل مملکت رو یه جا قورت می دن کاری به فرصت و اینا نداره :دی من Dota باز نیستم ولی Replay های Fatal1ty رو که می بینم واقعا متحیر کنندس! یعنی واقعا نمی شه با امثال این گیمرها در افتاد.
نه من که منظورم رقابت با اینا نبود. :d (That would be Suicide)
کلی گفتم. فقط در این حد که بتونن راحت تو مسابقات شرکت کنن. :)

البته همین مسابقات جام جهانی پارسال که توی برج میلاد برگزار شد هم خیلی بد نبود جایزش و فکر کنم به نفر اول PES و FIFA توی هر پلتفرم 7 میلیون تومن جایزه دادن. ولی من هیچکدوم از برنده هارو توی این فروم یا فرومای دیگه ندیدم و انگار زیاد آفتابی نمیشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or