ثبت نشان تجاری PlayStation TV توسط Sony

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
67281661194903459054.png

یکی از کاربران سایت IGN با نام (StargamerX) در صفحه twitter خود از وجود یک علامت تجاری جالب از طرف Sony برای سرویسی که PlayStation TV نامیده است ، خبر داده.
در این یادداشت از این سیستم به عنوان یک نشان خدماتی به این معنی که برای ارائه یک سرویس در نظر گرفته شده ، سخن به میان آمده است ،چیزی شبیه Netflix یا HBOGo.
این ساختار توسط موسسه ثبت اختراع ایالات متحده و اداره علامت های تجاری به تازگی و در تاریخ June 26 به ثبت رسیده است و آخرین بار در سه روز بعد ( در تاریخ June 29 )تغییر پیدا کرده است.

64728295322240173125.jpg

1
2

احتمالا میخواد یه برند TV برای بازی راه بندازه که هم مناسب بازیکردن باشه هم اینکه از سیستم های مثل could سونی و... برای بازی کردن استفاده کنه .

همین 3D display رو داد واسه 7 پشتش بسه
همچین دستگاهو عجیب غریب بسته که هیچ قطعش تو بازار نیست
تازه يه سريشون مشكل چراغ قرمز داشتن ديگه روشن نميشدن:| ايرانم كه گارانتي نداشت براي هركي خراب ميشد پولش به هدر ميرفت:d

فکر نمی کنم ثبت این دامین به تولید نمایشگر با نام پلی استیشن باشه. و بیشتر به سرویس آنلاین می خوره مانند Apple TV

در ضمن به نظر من اتفاقا PlayStation Display محصول کاملی هست جدا از اینکه یک نمایشگر جمع و جور و با کیفیت برای PS3 و PS4 و هر وسیله که خروجی HDMI و کیفیت FULL HD رو داراست در اتاق شخصیتون هست بلکه اگر کارت گرافیکی که خروجی HDMI داره داشته باشید می تونید ازش به عنوان مانیتور 25 اینچی و Full HD کامپیوتر خونگیتون ازش استفاده کنید.من که دارم وازش راضی هستم

ولی در کل اگر چنین هدفی سونی داشته باشه ضرر زیادی به سری Bravia متحمل خواهد شد البته اگر فکر تولید سایز بالای 32 اینچ رو داشته باشه که باعث می شه سری نمایشگرهای خانگی در سر در گمی کامل فرو بره!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or