ثبت مجدد نام تجاری Bully توسط Take Two

.:Ranger:.

کاربر سایت
take2.jpg

شرکت Take Two در هفته ای که گذشت نشان تجاری Bully Bullworth Academy: Canis Canem Edit را در اورپا برای ناشرش Rockstar Games به ثبت رساند.

این علامت تجاری در تاریخ 20 نوامبر امسال به ثبت رسید و جزییات آن مربوط می شود به "برنامه های کامپیوتری و بازی های کامپیوتری،نرم افزار،موراد مختلف در زمینه دانلودهای دیجیتالی"

شرکت Take Two تصویر زیر را مرتبط با این پرونده قرار داده است:

Bully_Bullworth_Academy_Canis_Canem_Edit.jpg

وب سایت JunkieMonkeys در این زمینه مطالبی نوشته و می پرسد:آیا Rockstar Games با ایجاد این پرونده خود را برای فرمت نسل بعدی بازی اصلی PS2 آماده نمی کند؟

آیا وجود این نشان و تجدید ثبت علامت تجاری Bully توسط Take-Two به معنای بازگشت این سری هست؟

منبع

آخرین ویرایش:
نوستالوژی زنده کردن ، خیلی عالیه ، واقعا ip های با پتانسیل بالایی داره راکستار ، دست رو هر کدومشون بزاره ترکونده
mh زنده کنن دوباره کاشکی .

امیدوارم خبر ساخت مجددش صحت نداشته باشه ، چون به همکارام قول داده بودم در صورت تایید ساخت شماره ۲ شام مهمونشون کنم. فعلن وضع مالی خرابه :دی

فکر کنم با خبری که چند هفته پیش از سوی یکی از کارکنان رده بالای راک استار مبنی بر ساخته شدن ادامه ای از یک عنوان پر طرفدار تو سطر خبرها پر شد می شه گفت راک استار داره رو نسخه دوم این بازی که طرفدارای زیادی هم داره کار می کنه و چه بخوایم چه نخوایم باید واسه نهایت دو سال از فکر کردن به نسخه دوم Red Dead خودداری کنیم

بشخصه تجربه لذت بخشی ک با bully داشتم حتی با gta:sa هم نداشتم!!!:x
یادش بخیر حماقتایی ک حموم دخترونه و باج گرفتنا و هزار و یک حماقت دیگه کنار دیالوگای فوق العاده فان بازی واقعا واستم لذت بخش بود:x
بشدت منتظر نسخه بعدی هستم....

این راک استار چرا چنتا تیم نداره که هرکدوم رو یه بازی کار کنن
این همه ip خوب داره 5 سال 5 سال بازی میده بیرون:|
یه red dead هم بدن بیرون دیگه نسل بعد رسما شروع میشه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or