ثبت دامنه Final Fantasy XIII_2 از سوی اسکوار

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
ktedf06edkhq9e9fj19.jpg

اسکوار انیکس اخیرا دامنه جدیدی به نام finalfantasy13-2game.com را به ثبت رسانده است. ثبت این دامنه توسط کمپانی CSC انجام شده( همان کمپانی که بسیاری از عناوین دیگر اسکوار انیکس را تا به امروز ثبت کرده است).

احتمال اینکه اسکوار انیکس دنباله‌ای برای بازی FFXIII در نظر داشته باشد بسیار بالاست.

در هفته آینده همایشی از سوی اسکوار انیکس برگزار می‌شود. اگر احتمالات درست از آب دربیاید، ممکن است FFXIII_ 2 در این همایش رونمایی شود.

Source

• Like
Reactions: DeanAmbrose
X-2 با X خیلی فرق داشت، امیدوارم XIII-2 هم با XIII فرق داشته باشه، ولی از اونور:دی
اگه هفته ی بعد Versus رو نشون بدن، اینم نشون بدن خیلی هفته ی بعد خوبی خواهد بود:دی

ممنون مهدی . من خیلی JRPG نزدم ولی از روی همون ها هم با مقایسه XIII کاملا مشخص بود این یه FF واقعی و یه JRPG ناب و اصیل نیست ! امیدوارم اسکوار کلا بیخیال داستان ناتمام بازی بشه و سیستم بتل رو هم از این همه عناصر اکشن در بیاره یا حداقل ادامه بازی رو خواست بسازه با یه تحول بسازتش و انقدر فکر تمایل به گیمرهای غرب و علایقشون نداشته باشه ! ه

• Like
Reactions: GENE
نمیدونم والا چی بگم؟؟؟!!!:d
گرافیکش خوبه!
این بازی برای چهار سال پیش خوب بود.
نکته اش اینه که اینها نمیرن محیط جدید برای بازی بسازن میشه یه چیزی تو مایه های x-2 میدن تحویل ملت.
والا اگر اینها هستند من اصلا امیدی ندارم که تحولی به بازی بدن. ما هیچ جا نشیدیم بگن آره اونی که حتی خودمون میخواستیم نبود و اصلاح میشه.
و بله احتمال تایید شدن با توجه به چند تا از مصاحبه های قبلی سازندگان دیگه حتمیه.

بابا خوبه همینا رو بسازن نیان گند بزنن به FFVII.:d

من با گرافیک و موزیک و صداش مشکلی ندارم ، فقط اگه داستان رو احساسی و پیچیده تر و تاریک تر بکنند برام کافیه ، یه دستی هم روی گیم پلی بازی بکشند خوب میشه ولی بازم میگم که مهمترین نکته همون داستانه!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Ayuna
من که نسخه اول رو بازی نکردم ....از گیم پلیش خوشم نمیومد {توی ویدیو هایی که دیدم , نوبتی بود دیگه؟}
امیدوارم هر نسخه ای که هست یه گیم پلی ساده مثله Crisis Core داشته باشه.....خداییش خیلی لذت بخش بود
خطی هم نباشه....

مرسی خبر خیلی خوبی بود.
تنها مشکل نسخه اول این بازی از نظر من که داستانش بود (یکمی لوسه) :d ولی امیدوارم ادامَشو لوس تر نکنن [-o<

من نظر خاصی ندارم!:دی

فقط از دیدن دوباره Lightning و CG های بیشتر لذت میبرم! همین! امیدوارم شخصیت جدید هم به بازی اضافه بشه!

البته من کماکان معتقدم بازی پتانسیل خوبی داره، اگه یکم به گروه نورا و حاشیه بیشتر بپردازن، به جای تاکید بیش از اندازه روی فال سی ها به روابط بین کارکترها بپپردازن، همونطور که توی Mission ها دیدیم رابطه بین هوپ و ونیل رو پررنگ تر کنن و رمنس رو بیشتر چاشنی کار کنن بازی بدی نمیشه! یعنی حداقل بهتر از FFXIII میشه!

• Like
Reactions: FrankinG
اساتید FF باز شرمنده نظر میدما اخه من فقط 3 تا شمارشو بازی کردم ولی انصافا با XIII خیلی حال کردم ! واقعا جالب بود هم دموهاش هم اکشنش !
( از ادامش حمایت کامل میکنم ! یکی نیست بگه تو چی کاره ای ؟! )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or