شایعه ثبت دامنه فیلم سینمایی The Last of Us

A.R.A.$.H

کاربر سایت
the-last-of-us-promo-pic-670x418.jpg

یک خبر جالب به تازگی برای دوست داران بازی محبوب استدیو ناتی داگ یعنی The Last of Us منتشر شده است.
در Domain Tools یک دامنه تحت عنوان این بازی زامبی محور توسط Sony Pictures ثبت شده است که به ساخت یک فیلم سینمایی اشاره دارد:

The-Last-of-Us-670x389.png

این خبر می تواند خوشحال کننده باشد اما مسلما شما هم از اقتباس های ضعیف و بی ارزش Hollywood از بازی های رایانه ای مطلع هستید.
آیا شما مشتاق ساخت فیلم سینمایی The Last of Us هستید؟
خبر فوق فعلا در حد یک شایعه است و مهر تاییدی بر ساخت حتمی این فیلم نمی باشد.
Dualshockers

خود بازی به شدت از روی فیلم The Road الگو برداری کرده . البته از جاهای دیگه هم الگو گرفته که اینجا جای توضیح نیست . اما اگر قرار باشه فیلمی از روی بازی ساخته بشه ، مطمئنا چیزی با درون مایه های The Road میشه . البته اگه ساخت فیلمدست استدیو های سونی بی افته مطمئنم فیلم بهتری در میاد . هر چند خود The Road هم فیلم فوق العاده ای بود !

من که دوست داشتم فیلم GOW رو بسازن که نشد
آخرین ما خودش از روی چنتا فیلم الگو برداری کرده حالا بیان از روی بازیش یه فیلم هم بسازن فکر نمیکنم فیلم قوی ای از کار در بیاد

من که دوست داشتم فیلم GOW رو بسازن که نشد
آخرین ما خودش از روی چنتا فیلم الگو برداری کرده حالا بیان از روی بازیش یه فیلم هم بسازن فکر نمیکنم فیلم قوی ای از کار در بیاد

چیزی از فیلم سازی نمیدونما، ولی ساخت GOW از Avengers فکر کنم بیشتر هزینه ببره :دی

من جای سونی بودم، انیمیشن Knack رو می ساختم! پتانسیلش توی فیلم سازی بیشتر از گیم ـه :دی

با توجه به فیلم های ساخته شده از روی بازی ها به شدت مخالفم با ساخت فیلم از این روی این بازیه زیبا.
تا الان بهترین فیلم بازی که دیدم فیلم Silent Hill 1 بود که حتی همون هم خیلی از چیزا رو توش تغییر داده بودند.
کلا هر چه قدر که بازی ها دارن تبدیل به فیلم می شوند و زیباتر و طبیعی تر میشوند همون قدر هم وقتی فیلم از روی بازی می سازن، قشنگ گند میزنن به بزرگی و زیبایی اون بازی

خبر خوبیه ولی سونی پیکچرز قرار بود چند تا فیلم دیگه رو هم بسازه، مثلا shdadow of the colossus که هنوز هم هنوزه ازش خبری نیست، من از این بابت خیلی ناراحتم ، ولی اشتباه نکنین بچه ، ها درسته فیلم هایی که از روی بازی ها ساخته میشه ، با کیفیت نیستند، ولی این دلیل داره ، اون هم فیلنامه و کارگردانی ضعیف که باعث مییشه همچین اتفاقایی بیفته...ولی در کل اگه یک فیلم نامه نویس بزرگ با امانت گیری از داستان بازی این فیلم رو بسازه و کارگردانی خبره این اثر رو کارگردانی کنه ، دیگه نورعلی نور میشه...

چیزی از فیلم سازی نمیدونما، ولی ساخت GOW از Avengers فکر کنم بیشتر هزینه ببره :دی

من جای سونی بودم، انیمیشن Knack رو می ساختم! پتانسیلش توی فیلم سازی بیشتر از گیم ـه :دی

اصلا با انیمیشن حال نمیکنم ! ولی جدا جای فیلم بعضی بازی ها خالیه . البته بر عکسش هم هست . اما مشکل اینه که معمولا فیلم بازی یا برعکسش اصلا چیز خوبی در نمیاد ! مگر اینکه سرمایه گذاری سنگینی روش بشه . مثلا الان یکی از پر پتانسیل ترین بازی هایی که میشه بی نظیر ترین فیلم ها رو از روش ساخت ، دنیای بازی های ( Diablo ، StarCraft , WarCradt , Witcher و اسکایرم ) هست . یعنی بیان از رو اینا فیلم بزنن ، شاهکارهایی درحد ارباب حلقه ها میتونن خلق کنن ! البته استدیو و کارگردانش هم خیلی مهمه !

فعلا که باید خوشحال باشیم جیمز کامرون Avatar 2 تا 4 رو داره میبره جلوی دوربین ! در حال حاضر فیلم نامه آواتار 4 در حال تموم شدنه و خود آوتار 3 و 4 سال 2017و 2018 اکران میشن و آواتار 2 هم قراره سال 2015 بره رو پرده ! یعنی سال بعد میلادی !

این آمار هم خیلی عجیب بود این وقت شب !

54667.jpg

خودشونو مسخره کردن ؟؟
من اصلا موافق نیستم !!
چیزی که ما بازی کردیم خود فیلم سینمایی یا بالاتر از اون بود
با کدوم فیلم سینمایی میشه بازی کرد ؟ :|
ترجیح میدم نسخه ی دوم رو بازی کنم

با تمام احتراماتم به سونی و ناتی داگ و TLoU امیدوارم این فیلم هرگز ساخته نشه و اگه بشه فقط استودیوهای خود سونی یا وارنر بسازن و دیگه هیچ کس.
باید فیلنامه نویس و کاردگردان خوبی هم پشت پروژه باشه وگرنه نسازن بهتره.

من موندم چرا یه انیمیشن درست حسابی از GOW نمیسازن مثل انیمیشن های رزیدنت اویل(اینارم هم سونی ساخته)

Astroboy ببین:-"
---
منم مخالفت خودم رو از این و هرگونه فیلمی از روی بازی اعلام میکنم! :|
البته وارکرافت چون دنیای بزرگی داره،به نظرم پتانسیلش رو داره(اگر روش زیاد خرج بشه البته :d ) ولی خوب، GOW و TLOU و این چیزا اصلا! :|

Astroboy ببین:-"
---
منم مخالفت خودم رو از این و هرگونه فیلمی از روی بازی اعلام میکنم! :|
البته وارکرافت چون دنیای بزرگی داره،به نظرم پتانسیلش رو داره(اگر روش زیاد خرج بشه البته :d ) ولی خوب، GOW و TLOU و این چیزا اصلا! :|

به نظرم وارکرافت به خاطر همین بزرگ بودنش پتانسلیش رو ندارن :دی حالا هر چقدرم که میخوان خرج کنند :-"/:)
حداقل TLOU خط داستانی مشخصی داره :دی
ولی در کل با جمله اولت موافقم :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or