تیک‌-تو: Mafia 3 و GTA دو عنوان کاملا متفاوت هستند

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
عنوان «Mafia 3» هفته گذشته در طول همایش گیمز کام معرفی شد. در کنار حواشی مختلف این معرفی مثل ارتباط داستانی بازی با مسائل نژاد پرستانه، این بازی همانند سایر عناوین جهان باز، با عنوان «GTA» مقایسه می‌شود. مقایسه‌ای که شرکت «Take-Two» آن را نادرست می‌نامد. با ادامه خبر با سایت بازی‌سنتر همراه شوید.

امروز ما با شرکت «تیک-تو» [شرکت مادر دو کمپانی راک‌استار و 2K] تماس گرفتیم و از مدیر کل این شرکت Strauss Zelnick پرسیدیم، آیا «مافیا 3» باید در کنار عناوین جهان‌باز شرکت راک‌استار قرار بگیرد و با آن‌ها مقایسه شود؟

Zelnick در پاسخ به این سوال گفت: «نه نباید این کار انجام شود. مافیا 3 یک تجربه کاملا متفاوت است. من دوست ندارم این عنوان را با هر چیز دیگری مقایسه کنم. معرفی بازی در گیمز کام عالی بود اما باید این اضافه کنم که این بازی نباید با عنوانی مقایسه شود.»
او ادامه داد: «ما هیچ عنوانی را برای مقایسه با GTA انتخاب نمی‌کنیم. این استاندارد پرچمداران و بزرگان این صنعت است و جایی برای مقایسه نیست.»

آخرین عنوان GTA تا به امروز بیش از 54 میلیون نسخه در جهان شیب شده‌است.

jX9c4.jpg

Zelnick در ادامه مصاحبه خود تایید کرد که دو شرکت راک‌استار و 2K هیچ کدام از تکنولوژی‌های خود را برای ساخت بازی‌ها با یک‌دیگر به اشتراک نمی‌گذارند و هر کدام از دو شرکت از تکنولوژی‌های خودشان برای ساخت بازی‌ها استفاده می‌کنند.
«ما تکنولوژی‌های دو شرکت را در اشتراک یک‌دیگر قرار نمی‌دهیم. ما دارای دو شرکت کاملا مشرب هستیم اما من فکر می‌کنم بهترین راه برای گرفتن بهترین نتیجه در توسعه بازی‌ها، اشتراک گذاری تکنولوژی نیست و ما این کار را انجام نمی‌دهیم.»

در آخر هم مدیر شرکت تیک-تو تایید کرد که عنوان مافیا 3 در طول سال مالی 2017 شرکت تیک-تو منتشر خواهد شد. این بدان معنا است که نباید تا آپریل سال 2016 منتظر عرضه این عنوان باشیم و بازی در تاریخی نامشخص در سال 2016 و بعد از ماه آپریل همین سال برای PC و کنسول‌های PS4 و Xbox One منتشر خواهد شد.

منبع

خبر معرفیش اومد چه خوشحال شدم، ولی بعد دیدن اون تریلر گیم پلی بدجوری تو ذوقم خورد
اتفاقا سازنده ها خیلی دارن خودشونو به در و دیوار میزنن بازی به gta شبیه بشه. فکر نکنم نسخه بعدی هیچ شباهتی به یه Mafia داشته باشه. اون رانندگی آرکیدم حالمو به هم زد...

حالا نمیشه این استدیو هاشون یکم از تکنولوژی هاشون رو به اشتراک بزارن که اون درایوینگ فاجعه رو شاهد نباشیم؟
کاری به درایوینگ این بازی ندارم
فقط بهترین کار رو واسه ما گیمرا همین TAKE 2 میکنه الان همین یوبیسافت تمام استدیوهاش دارن با هم کاراشونو به اشتراک میزارن نتیجش شده این که همه بازی های یوبیسافت و بازی کن همش شبیه همه

کاری به درایوینگ این بازی ندارم
فقط بهترین کار رو واسه ما گیمرا همین TAKE 2 میکنه الان همین یوبیسافت تمام استدیوهاش دارن با هم کاراشونو به اشتراک میزارن نتیجش شده این که همه بازی های یوبیسافت و بازی کن همش شبیه همه
والا اگه از لحاظ تکنیکی به اشتراک بزارن باعث بالا رفتن سطح مافیا میشه مخصوصا تو بعد انفجارها و همین درایوینگ دیگه حالت استاندارد میرسه کار

الان داشتم میخوندم تو یک سایت انلاین هم نداره این دفعه چون تمرکزشون رو گذاشتن روی بخش داستانی مکانیزم های گیمپلی :D

در کل باس گفت Rip mafia

من که کلا ناامیدم :d gta کجا و این کجا تو بخش انلاینم نمی دونم اصلا کار می کنن یا نه ولی خیلی خیلی مونده تا برسه :d
بقول یه بنده خدایی که می گفت بودووووو تا برسی :d

من که کلا ناامیدم :d gta کجا و این کجا تو بخش انلاینم نمی دونم اصلا کار می کنن یا نه ولی خیلی خیلی مونده تا برسه :d
بقول یه بنده خدایی که می گفت بودووووو تا برسی :d

مافیا دبگه فقط بخش انلاین رو کم داره تا به طور کلی دیگه فاتحش خونده شه :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or